This version of the page http://svan.com.ua/ua/spezobuv-poltava.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Спецвзуття Полтава. Польська робоча взуття, ціни оптові. Інтернет-магазин спецвзуття «СВАН»
Избранное всего: 0
Избранное
  • Власний склад
  • Ми виробники
  • Більше 1000 найменувань
  • Гарантія кращої ціни

Ви залишаєте заявку або дзвоните нам

Консультація і підбір відповідного асортименту

Оплата рахунок-фактури

Доставка товару в строк

Клієнт задоволений.Чекаємо нових замовлень

Робоче взуття
  • Демicезонне взуття
  • Водостійке взуття
  • Медичне взуття
  • Утеплене взуття
Наші гарантії
  • наявність товару

    Власна фабрика і сировинна база дозволяють забезпечити потрібну Вам кількість продукції на складі

  • якiсть

    Уся продукція проходить перевірку якості на усіх етапах виробництва. Ми надаємо сертифікати якості на увесь асортимент

  • терміни доставки

    Власна служба логістики забезпечує доставку точно в строк. На будь-якому з етапів доставки наші менеджери володіють інформацією про поточний статус замовлення

  • Оперативна доставка

    Ексклюзивні умови роботи з компанією 'Нова пошта'' надають право на отримання 20%% знижок на перевезення. Доставка здійснюється швидко, якісно і точно в строк!

Спецвзуття Полтава

Для успішного дотримання норм охорони праці, працівники виробництв повинні носити спецвзуття.

Полтава в цьому відношенні — не виняток; тут зосереджено безліч підприємств різних сфер діяльності.

Робоче взуття в Полтаві застосовується не тільки на виробництвах. Вона знайшла широке застосування і в побуті. Наприклад сабо, які мають ортопедичну підошву — ідеальний домашній взуття, з успіхом замінює кімнатні тапочки. Водонепроникні чоботи пвх і галоші зручно використовувати в садово-городніх роботах. Черевики з натуральної шкіри з водовідштовхувальним просоченням стануть ідеальною взуттям в міжсезоння.

Магазин спецвзуття м. Полтава « СВАН » пропонує багатий асортимент. Покупку ви можете зробити онлайн, для чого ми склали каталог робочого взуття.

Як купити спецвзуття в Полтаві?

Для того, щоб купити спецвзуття в Полтаві, вам потрібно, вибравши необхідний товар, заповнити форму зворотного зв'язку. Для цього — натисніть на кнопку « Оформити замовлення ». Наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом, щоб уточнити деталі майбутньої покупки. Доставка здійснюється в будь-яке місто України, поштова служба — на ваш розсуд.

Спецвзуття, купити яку ми пропонуємо, виконана провідними польськими виробниками, що гарантує її довговічність.

Також ми продаємо спецвзуття оптом. Основними клієнтами є різні підприємства, яким необхідно забезпечити своїх працівників робочої взуттям, тому дана пропозиція для них дуже вигідно, оскільки забезпечує персонал необхідним оснащенням за вигідною ціною.

Звертаючись до компанії « СВАН », ви можете купити робоче взуття в Полтаві, виходячи із специфіки своєї роботи. В наявності завжди всі розміри і кольору. Крім того, пропоноване спецвзуття естетично виглядає, що є важливим фактором при її виборі.

Перейдіть в наш каталог товарів, щоб детальніше ознайомитися з асортиментом

перейти