Суспільне
мовлення
osvita.mediasapiens.ua

Яценюк: «Уряд готовий невідкладно приступити до виконання закону про суспільне мовлення»

Tweet

Прем'єр-міністр підтвердив готовність уряду працювати над удосконаленням Закону «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», а також зазначив, що формою власності Націоальної суспільної телерадіокомпінії України має бути публічне акціонерне товариство.

«Уряд готовий невідкладно приступити до виконання закону про суспільне мовлення. Якщо від уряду необхідна будь-яка допомога, в тому числі і по внесенню змін до закону, по формування публічного акціонерного товариства – це є безпосередня відповідальність Кабінету Міністрів», – заявив пан Яценюк.

Нагадаємо, форма власності НСТУ була одним із питань дискусії під час круглого столу «Першочергові дії з впровадження суспільного мовлення в Україні», проведеного «Телекритикою» 11 червня.

«Ми послідовно будемо рухатися далі, щоб в Україні виникло наше з вами суспільне телебачення – телебачення українського суспільства», – додав він.

Нагадаємо, 1-2 липня в Києві відбувається Міжнародна конференція «Від державного мовлення до суспільних медіа», організована Радою Європи, Європейською мовною спілкою та НТКУ.

Джерело: Суспільне мовлення

Арсеній Яценюк, Закон про суспільне телебачення і радіомовлення України, Міжнародна конференція, Суспільне мовлення в Україні
Tweet
comments powered by Disqus