Суспільне
мовлення
osvita.mediasapiens.ua

Ухвалення законів про суспільне мовлення і роздержавлення преси стане тестом на демократичність влади - Томенко

Tweet

Микола Томенко зазначає, що законопроекти вже давно підготовлені профільним Комітетом. Він  переконаний, що, незважаючи на ситуацію в Україні, необхідно не забувати про ті закони, прийняття яких продемонструє відданість нової влади цінностям прав і свобод людини, свободи слова, боротьбі з корупцією тощо.

Голова Комітету зауважив, що вже не перший тиждень пропонує розглянути на пленарних засіданнях Верховної Ради три принципово важливі законопроекти, які і досі «блукають нетрями» апарату ВР, оскільки раніше Адміністрація президента Януковича, уряд Азарова та, власне, місцеві чиновники були не зацікавлені в розгляді цих законопроектів.

«Я переконаний, що сьогодні і уряд, і в.о. президента разом з новою системою виконавчої влади повинні показати, що вони відрізняються від попередньої влади тим, що не виступають за закритість публічної інформації, а також не претендують на ручне керування державними і комунальними ЗМІ», - зазначив Микола Томенко.

Нагадаємо, рух «Стоп цензурі!» вимагає зустрічі з Олександром Турчиновим і Арсенієм Яценюком щодо створення суспільного мовлення.

Джерело: Персональний сайт Миколи Томенка

Закон про суспільне телебачення і радіомовлення України, Микола Томенко, Суспільне мовлення в Україні
Tweet
comments powered by Disqus