Суспільне
мовлення
osvita.mediasapiens.ua

21 листопада парламент спробує ще раз ухвалити закон про суспільне мовлення

Tweet

Наразі залишається під питанням, чи встигнуть розглянути за один сесійний день депутати всі пункти порядку денного, оскільки в порядку денному понад 60 питань. Медійні проекти майже в кінці порядку денного.

Нагадаємо, всі попередні рази медійні законопроекти стояли наприкінці порядку денного, і депутати не встигали їх розглянути. Деякі з них вже вп'яте виносяться на розгляд до сесійної зали.

Окрім проекту про суспільне мовлення, Верховна Рада планує також розглянути такі проекти: закон №2829 «Про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» щодо дострокового припинення повноважень членів ради; законопроект №0944 «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо уточнення сфери застосування Закону та удосконалення окремих положень (друге читання); проект закону №0947 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України «Про інформацію» (у новій редакції) та Закону України «Про доступ до публічної інформації» (друге читання); законопроект №2600 «Про реформування друкованих засобів масової інформації» (друге читання;  повторне друге читання).

Джерело: Суспільне мовлення

Закон про суспільне телебачення і радіомовлення України, повторне друге читання
Tweet
comments powered by Disqus