Суспільне
мовлення
osvita.mediasapiens.ua

Кабмін схвалив законопроект про суспільне мовлення

Tweet

Законопроект був розглянутий на засіданні Кабінету Міністрів 17 жовтня. Після цього його скерували на розгляд до Верховної Ради України.

Нагадаємо, що 7 вересня 2012 року Держкомтелерадіо вже вчетверте вніс до Кабміну законопроект про суспільне мовлення, який розроблений на основі Концепції створення і діяльності Національної громадської телерадіокомпанії України.

Законопроектом передбачається утворити юридичну особу публічного права «Національна суспільна телерадіокомпанія України», визначити засади її діяльності, а також пропонується внести зміни до законів України «Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України», «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», «Про телебачення і радіомовлення», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про вибори Президента України», «Про вибори народних депутатів України».

Повний текст законопроекту читайте тут.

Джерело: Урядовий портал

Верховна Рада, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, Кабінет Міністрів, законопроект про суспільне мовлення
Tweet
comments powered by Disqus