This version of the page http://www.atbmarket.com/news/621/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Акція від АТБ - «Знайдеш дешевше - повернемо гроші»! - сеть АТБ-маркет
Національна мережа продуктових магазинів
  • ukr
  • rus
  • eng
гаряча лінія АТБ 0-800-500-415
CALL BACK

Акція від АТБ - «Знайдеш дешевше - повернемо гроші»!

06.02.2017

Друзі, ми раді повідомити, що у мережі магазинів АТБ діє акція* - «знайдеш дешевше  - повернемо гроші **»!
Якщо ви знайдете будь-який з товарів, що бере участь в акції та виділений позначкою «Знайдеш дешевше - повернемо гроші», дешевше, ніж в АТБ, то ми повернемо вам гроші!
Акція діє з 15 березня 2016 р. безстроково на товари, що позначені цінниками зеленого кольору з написом «Знайдеш дешевше - повернемо гроші». З повним переліком таких товарів можна ознайомитись в магазинах мережі АТБ у куточку споживача.

Акція також діє на товар, який приймає участь у цій акції в обмежений період, змінюється щонеділі, позначений червоним цінником та оформлений рекламним матеріалом з написом   «Знайдеш дешевше - повернемо гроші». Ознайомитись з інформацією про такий товар (назва, ціна, 5 знижки) можна тут.

З детальними правилами акції можна ознайомитися тут.

АТБ - мережа магазинів низьких цін!

 

 

*Акція діє в мережі магазинів ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»  за умови наявності акційного товару та за умов дотримання всіх правил. Акційні позиції позначені спеціальними цінниками. ТОВ «АТБ-маркет» залишає за собою право змінювати перелік акційних товарів в період акції, а також завершити акцію. У разі завершення акції, або внесення змін щодо періоду акції, інформація про це з'явиться на даному сайті не пізніше, ніж за один день до внесення таких змін. 
З детальною інформацією про умови акції можна також ознайомитись за телефоном гарячої лінії 0-800-500-415. Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів (Київстар, МТС, Life) на території України безкоштовні. 
**Під «Знайдеш дешевше» мається на увазі придбання ідентичного товару в іншій роздрібній торговій точці, вимоги до якої наведено в Умовах акції. Під «Повернемо гроші» мається на увазі повернення покупцеві суми вартості товару, який придбаний дешевше, ніж в ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» і податку на доходи фізичних осіб, який утримується та перераховується ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» самостійно відповідно до чинного законодавства.

Подібні новини