05/10/2016

18 жовтня о 16.00 професор Золтан Вайда з Угорщини виступить з доповіддю «Визначення PT(INR) у пацієнтів з патологіями печінки та іншими супутніми захворюваннями»

Компанія «Промо-мед» запросила професора Золтана Вайда, д. н., члена Угорського товариства лабораторної медицини, члена Асоціації спеціалістів згортання крові Угорщини, з доповіддю на тему: «Визначення PT(INR) у пацієнтів з патологіями печінки та іншими супутніми захворюваннями».

Професор Золтан Вайд також є науковим директором угорської компанії «Diagon» — світового виробника обладнання та реактивів для гематологічних аналізаторів та коагулометрів. Протягом 15 років ТОВ «Промо-мед» є ексклюзивним дистриб’ютором Diagon Ltd, яка представлена у 75 країнах світу (Європі, Азії та Південній Америці).
Вперше на виставці LABCompLEX буде представлене новітнє обладнання, нове слово в коагулометрії – повністю автоматизовані коагулометри Coag L і Coag XL!

А також нові гематологічні аналізатори D Cell 360 ( 3 Diff) та D Cell 560 ( 5 Diff). Поряд з новими розробками будуть продемонстровані і добре відомі моделі виробника.
Пропонуємо Вашій увазі майстер — клас «Автоматизація в дослідженні показників гемостазу», що проведе Петрух Андрій Васильович, керівник компанії «Промо — мед», к. м. н, лікар-лаборант імунолог вищої категорії, голова обласної організації Всеукраїнської асоціації клінічної хімії та лабораторної медицини.
Місце та час проведення — 18 жовтня о 16.00, Конференц-зал № 10.

Комментирование запрещено