Поздравляем женщин с Международным женским днем – 8 Марта!

Дорогие женщины!

Коллектив компании LMT искренне поздравляет вас с праздником 8 Марта –
праздником Весны и Красоты!

Желаем вам весеннего тепла, солнечного настроения,
искренней любви и преданной дружбы, добра и достатка.

ICH оприлюднила звіт за результатами зустрічі в Японії

Міжнародна рада з гармонізації (ICH) поповнилась новими спостерігачами і членами, а також додала оновлену інформацію про низку керівних документів, які обговорювалися на засіданні ICH в листопаді в Японії.

УкрНДНЦ підбив підсумки за 2016 рік: 1400 затверджених стандартів, 7 нових технічних комітетів і ребрендинг

За останні два роки національний орган стандартизації встиг закласти основу для реформи і досягти значних результатів як у затвердженні нових стандартів, так і в підвищенні власної ефективності і фінансової стабільності. Про це під час брифінгу розповів Максим Нефьодов, перший заступник

Нові підходи до реєстрації ветеринарних препаратів напрацьовуватимуться спільно з профільними асоціаціями

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у співпраці із зацікавленими сторонами розпочала роботу з удосконалення механізму здійснення державної реєстрації ветеринарних препаратів. Про це заявив перший заступник голови Держпродспоживслужби Андрій Жук під час зустрічі з представниками Комітету

Набули чинності оновлені Настанови PIC/S з GMP (PE 009-13)

1 січня 2017 року набули чинності оновлені Настанови PIC/S з належної виробничої практики (PE 009-13). Про це повідомляється на сайті Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (The Pharmaceutical InspectionConvention and Pharmaceutical Inspection CooperationScheme або PIC/S).

ДЕЦ уповноважив 6 лабораторій на проведення лабораторних випробувань ліків, що подаються на державну реєстрацію

Наказом ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (далі — ДЕЦ) від 29 грудня 2016 р. № 237 затверджено Перелік лабораторій, які упов­новажені на проведення лабораторних випробувань лікарських засобів, що подаються на державну реєстрацію. До Переліку включено 6 лабораторій:

С Новым Годом и Рождеством Христовым !

Виставку LABComplEX підтримав Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

18 жовтня о 16.00 професор Золтан Вайда з Угорщини виступить з доповіддю «Визначення PT(INR) у пацієнтів з патологіями печінки та іншими супутніми захворюваннями»

Компанія «Промо-мед» запросила професора Золтана Вайда, д. н., члена Угорського товариства лабораторної медицини, члена Асоціації спеціалістів згортання крові Угорщини, з доповіддю на тему: «Визначення PT(INR) у пацієнтів з патологіями печінки та іншими супутніми захворюваннями».

IX Международная выставка LABComplEX. Аналитика. Лаборатория. Биотехнологии. HI-TECH получила поддержку профильных министерств и ведомств, а также влиятельных отраслевых ассоциаций и организаций!