Без рубрики

Комплексна програма страхування «Український турист»

Програма страхування «Український турист» передбачає страхування туристів, які подорожують та відпочивають по Україні, від нещасних випадків, гострих захворювань, травм, котрі потребують невідкладної медичної допомоги. Розроблена спеціально для туристів, які бажають забезпечити свій відпочинок від непередбачених випадків. Страховий захист діє по всій території України, цілодобово. Розрахована на людей від 1 до 60 років.

Страховими випадками визнаються наступні події:

1.1. Раптові гострі захворювання Застрахованої особи, які загрожують життю і здоров‘ю та які потребують швидкої медичної допомоги. При настанні такого захворювання Страховик відшкодовує Застрахованій особі вартість медикаментів, які Застрахована особа придбала за власні кошти для лікування такого захворювання за призначенням лікаря.

1.2. Первинна інвалідність, встановлена Застрахованій особі внаслідок нещасного випадку із Застрахованою особою, що стався протягом дії Договору страхування. У разі встановлення Застрахованій особі вона отримує наступні виплати:

1.2.1. І група інвалідності — у розмірі 90 (дев‘яноста) % страхової суми;

1.2.2. II група інвалідності — у розмірі 75 (семидесяти п‘яти) % страхової суми;

1.2.3. III група інвалідності — у розмірі 50 (п’ятдесяти) % страхової суми.

1.3. Смерть Застрахованої особи внаслідок нещасного випадку із Застрахованою особою, що стався протягом дії Договору страхування. В цьому разі Спадкоємці Застрахованої особи отримують 100 % страхової суми.

1.4. Травматичне ушкодження Застрахованої особи внаслідок нещасного випадку із Застрахованою особою, що стався протягом дії Договору страхування.

Вартість програми страхування становить від 0,80 до 1,90 грн. на день для однієї Особи.

У РОЗДІЛІ:

Добровільне страхування вантажів та багажу (вантажобагажу)
Установчі документи
Інформація в повідомленні про проведення ЗЗА ПАТ «СК «Країна»