This version of the page http://ranok.ictv.ua/27827-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
Борис Гребенщиков та Мілош Єліч виступлять з оркестром | Ранок у Великому Місті | Вмикай настрій на ICTV! Борис Гребенщиков та Мілош Єліч виступлять з оркестром


Борис Гребенщиков та Мілош Єліч виступлять з оркестром

Переглядів 220       10.11.2016

Борис Гребенщиков продовжує радувати шанувальників незвичними формами своїх виступів. Перебуваючи в безперервному русі, в безперервному пошуку, експериментуючи з різними стилями і музичними жанрами, БГ завжди зберігає здатність тішити і дивувати новим і несподіваним.

Провівши весну і літо, граючи в підземних переходах і на площах міст нашої неосяжної Планети, БГ планує провести осінньо-зимову серію “ОРКЕСТР-ТУРІВ” з програмою “БГ SYMPHONIA”. Український тур почнеться концертом в Черкасах 8 листопада і охопить вісім міст.

У програмі концертів прозвучать і сучасні нам пісні БГ, і пісенна класика “Аквариума” – в новому, несподіваному прочитанні (спеціально створених для туру!) чарівних оркестровок Мілоша Єліча. І найбільш інтригуюче – інструментальна п’єса, написана БГ безпосередньо для симфонічного оркестру.

Проект “БГ SIMPHONIA” виник спонтанно в Києві, ставши творчим результатом зустрічі Бориса Гребенщикова і відомого українського саундпродюсера і клавішника гурту Океан Ельзи Мілоша Єліча. Бесіди за лаштунками одного з київських концертів і привели до ідеї проекту, підготовка якого йде зараз на повну.

Мілош Єліч, аранжувальник проекту і диригент: «У січні 2016 ми зустрілися з Борисом Борисовичем на великому благодійному концерті. Атмосфера того вечора була абсолютно особливою, відомі пісні звучали по-новому, і нам всім сподобався цей музичний формат. У той же вечір Борис Борисович запропонував створити спеціальну концертну програму і провести в подібному форматі невеликий концертний тур. Я підтримав ідею і запропонував долучити оркестр «Віртуози Києва», таким чином ми створили інтернаціональну музичну лабораторію. Про фінальний результат зарано говорити, зараз ми працюємо над програмою. Я впевнений, ми покажемо музику БГ в ще одному Світі, і це дуже сподобається слухачам».

Побачити і почути нову програму Бориса Гребенщикова “БГ SIMPHONIA” можна буде цієї осені у всеукраїнському турі в восьми містах України.

Графік туру “БГ SIMPHONIA”:

8 листопада – Черкаси ПК “Дружба народов”
9 листопада – Кременчук, Міський Палац Культури
10 листопада – Полтава, ПК “Листопад ”
12 листопада – Дніпро, Державний академічний театр опери та балету.13 листопада – Харків, Національний академічний театр опери та балету имені М.В. Лисенка
14 листопада – Запоріжжя, ПК “Дніпроспецсталь”
16 листопада – Одеса, Національний академічний театр опери та балету
17 листопада – Київ, МЦКМ (Жовтневий палац)

Проект інтернаціональний, в концертах візьмуть участь музиканти з різних країн:
– Оркестр “Віртуози Києва”
– Постійно працюючі з БГ музиканти гурту “Аквариум”:
Олексій Зубарєв (гітара, Росія),
Брайан Фіннеган (флейта, Ірландія)
Ліам Бредлі (перкусія, Ірландія).
– Диригентом стане музикант (Океан Ельзи), композитор, аранжувальник і саундпродюсер Мілош Єліч (Сербія).

Це не перший досвід співпраці Гребенщикова з симфонічними оркестрами. Раніше Борис уже виступав з ансамблем «Російські віртуози Європи» в Лондоні, у відомому концертному залі Cadogan Hall. А в 2012 році – з симфонічним оркестром Академічної Капели в Санкт-Петербурзі, де прозвучала відома симфонічна сюїта «ФАВН», оркестровка до якої була написана БГ в співдружності з британцем Саймоном Бассом.

Офіційні ресурси БГ/Аквариум
https://www.facebook.com/BorisGrebensikov
http://www.aquarium.ru

Loading...
Загрузка...
Читайте також:
Ця відома акторка закохала у себе одразу трьох президентів
Зірки спорту, які стали відомими завдяки скандалам
Ця сексуальна модель виявилася чоловіком
Невиліковна хвороба брата-близнюка назавжди змінила життя Ештона Катчера




Ранкова стрічка
Зіркові скандали
Ця відома акторка закохала у себе одразу трьох президентів
Зіркові скандали
Зірки спорту, які стали відомими завдяки скандалам
Здоров`я
Журналісти дізналися усю правду про дезодоранти
Даша Селфі
Даша Селфи выяснила, о каких подарках на День Рождения мечтают депутаты
ЩЕ