This version of the page http://adra.org.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-07. The original page over time could change.
ADRA Ukraine - Адвентистське Агенство Допомоги та Розвитку в Україні
  • Рус
  • Укр
  • Eng

Змінюючи одне життя, ми змінюємо цілий світ!

Продукти харчування та ваучери на товари першої необхідності

Серпень - Грудень 2015

Програмою передбачені:

1. Роздача продуктових наборів нужденним мешканцям окупованих територій Луганської області України

2. Роздача ваучерів на закупівлю товарів першої необхідності у мережі "Брусниця" для нужденних Луганської області України.

3. Роздача ваучерів на закупівлю товарів першої необхідності у мережі "Брусниця" для нужденних Донецької області України.

4. Забезпечення комунальних закладів продовольчою допомогою.

Дізнатись деталі

Забезпечення якісною питною водою, поліпшення санітарних умов та інформування з питань гігієни громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Донецькій області України

Квітень — Лютий 2017

Програмою передбачені:

1. Забезпечення питною водою громад, у населених пунктах яких відсутнє централізоване водозабезпечення.

2. Розподіл ваучерів для закупівлі засобів гігієни в Донецькій області України.

3. Розподіл гігієнічних наборів (дитячих, дорослих та сімейних) серед мешканців зони конфлікту, які мають обмежений доступ до засобів ососбистої гігієни та санітарії у Донецькій області України.

4. Встановлення водонапорних башт, насосів, буріння свердловин, ремонт систем водопостачання у населених пунктах з відсутнім централізованим водозабезпеченням Донецької області України.

5. Проведення серії публічних заходів для дітей з популяризації здорового способу життя, гігієни та санітарії в Донецькій області України.

6. Організація та проведення публічної медіа-кампанії з популяризації санітарії, гігієни та здорового способу життя черед населення Донецької області України.

Дізнатись деталі

Центр підтримки сім'ї та дітей "Руки Надії" у Києві

З Вересня 2012 дотепер

Програмою передбачені:

1. Дітям: заняття з англійської мови, комп'ютерної грамотності, рукоділля, гри на гітарі, бісероплетінню, батіку, настільному тенісу, а також передбачений клуб друзів, де з дітьми працює кваліфікований дитячий психолог.

2. Батькам: сімейний клуб, де щотижнево бажаючі можуть отримати індивідуальну консультацію, а також родинного консультанта. Також батьки мають змогу брати участь у тематичних зустрічах, поспілкуватись у групі щодо спільних проблем та успіхів.

3. Також працює "Банк одягу", де є можливість отримати необхідні речі: одяг, взуття, іграшки.

Дізнатись деталі

Історія Adra України

ADRA України – представництво всесвітньої мережі Адветистського Агенства Допомоги та Розвитку (ADRA), яка провадить свою діяльність у 134 країнах Світу та об’єднує кілька тисяч штатних співробітників та волонтерів.

Ми підтримуємо нужденних людей та найвразливіші верстви населення, змінюючи їхні життя на краще, робимо сильнішими та більш впевненеми у подоланні складних життєвих ситуацій.

За понад 60 років служіння, ADRA надала разову та довгострокову допомогу мільйонам нужденних людей по всьому Світі, незалежно від їхньої етнічної, політичної та релігійної приналежності.

ADRA України провадить діяльність з 1993 року. За цей час були реалізовані більше 150 різноманітних проектів, завдяки яким понад 500.000 нужденних отримали матеріальну, соціальну та психологічну допомогу.


ADRA Ukraine