This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=2100 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-06. The original page over time could change.
СЕМІНАР З ПРОБЛЕМ ЗЕРНОВОГО РИНКУ | ТОВ "Господар ЕЦ"

СЕМІНАР З ПРОБЛЕМ ЗЕРНОВОГО РИНКУ

14 серпня Асоціація фермерів та приватних землевласників провела семінару на тему: “Зерновий ринок України. Проблеми, стан та перспективи для розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів”.

У роботі семінару взяли участь керівники фермерських господарств зернового напрямку діяльності з  головних “зернових” областей: Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Черкаської та Одеської, та представники компнії СП “НІБУЛОН” – заступник генерального директора Олександр Григоренко та начальник торгового відділу Володимир Славінський.

Відкрив семінар президент АФЗУ Іван Томич короткою інформацією про цілі семінару та дав пояснення, чому саме Асоціація уклала угоду про співпрацю з компанією “НІБУЛОН”, та які проблеми виникли на перших кроках співпраці.

Надзвичайно змістовною та цікавою була доповідь Володимира Славінського, в якій він охарактеризував стан світового та українського ринків зерна, його тенденції та перспективи(детально з презентацією доповіді можливо ознайомитися тут).

У виступах та обговореннях прийняли участь практично всі фермери та розповіли про проблеми при реалізації зернової групи, пропонували шляхи усунення недопрацювань, надавали свої пропозиції по розвитку подальшої співпраці фермерів та компанії “НІБУЛОН”.

Узагальнюючи проведений семінар, можливо константувати, що фермерів не влаштовує велика кількість непотрібних підтверджуючих документів, що вимагають у компанії, поодинокі факти недостовірності аналізу зерна, відсутність приймальних пунктів в ряді регіонів.

Від представників “НІБУЛОНУ” фермери почули переконливі завіряння керівництва, що буде зроблено все, що необхідно для чіткої роботи по прийманню зерна, усуненню виникаючих проблем і головне – сприятливих, більш високих цін, але лише за умови формування партій зерна від 1,5 – 2,0 тис. тон. Лейтмотив – єднайтеся хлопці!

Михайло Данкевич,

“Вісник Фермер України”