This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=2040 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-06. The original page over time could change.
ДО УВАГИ ГОЛІВ АСОЦІАЦІЙ ТА ФІКСОВАНИХ ЧЛЕНІВ АФЗУ! | ТОВ "Господар ЕЦ"

ДО УВАГИ ГОЛІВ АСОЦІАЦІЙ ТА ФІКСОВАНИХ ЧЛЕНІВ АФЗУ!

На минулому тижні відбулася зустріч з директором по маркетингу Італійської компанії “Пі-Джей Консалтінг Україна” паном Манера Жанбаттіста, який повідомив, що його підприємство має можливість залучати інвесторів з Італії у аграрний бізнес України та цікавиться експортом сільгосппродукції з України.

З нашого боку було запропонував провести на виставці “Фермер України”, що відбудеться 23 – 25 вересня 2015 року в НК “Експоцентр України” круглий стіл-зустріч, на якому були б присутні потенційні Італійські інвестори (або компанії що зацікавлені в експорті продукції) та українські фермери (сільгоспвиробники), які шукають інвестиції та ті, що вже мають певну продукцію і готові поставляти її на експорт.

Просимо Вас вивчити ці питання серед фермерів Ваших областей та надати пропозиції до 30 липня 2015 року стосовно участі представників у цьому заході.

Як варіант, результатом цієї зустрічі  може бути створення спільного підприємства чи кооперативу по експорту продукції за кордон.

Пропозиції просимо надсилати на адресу:

01042, м. Київ, вул.. Патріса Лумумби, 21, оф.415

ТОВ «ГОСПОДАР»

044-501-78-23, 501-78-24

Email: farmexpo@ukr.net