HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: max-age=86400 Cache-Control: public,store,cache,no-validate Connection: close Date: Tue, 04 Apr 2017 11:28:00 GMT Pragma: no-cache Pragma: public Server: nginx Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Expires: Wed, 05 Apr 2017 11:28:00 GMT Client-Date: Tue, 04 Apr 2017 11:28:00 GMT Client-Peer: 91.230.93.150:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel=shortlink Title: Віта Євтушина | Телеканал СТБ X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Description: Віта Євтушина - еталон стилю та краси вітчизняних інформаційних програм. Саме вона звично розкриває перед глядачами каналу СТБ новинну картину дня. Віта з тих X-Meta-Format-Detection: telephone=no X-Meta-Generator: WordPress 4.2.2 X-Meta-Generator: qTranslate-X 3.4.6.4 X-Meta-Google-Site-Verification: xKkSAME1AnKOM_MWwN31RKOc7alYKCcXynoSd3fJutM X-Meta-Robots: index,follow X-Meta-Twitter-Card: summary X-Meta-Twitter-Description: X-Meta-Twitter-Image: http://www.stb.ua/wp-content/uploads/2015/02/evtushina-min.png X-Meta-Twitter-Site: @TVchannelSTB X-Meta-Twitter-Title: Віта Євтушина X-Meta-Twitter-Url: http://www.stb.ua/ua/host/vita-evtushina/ X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0 X-Proxy-Cache: MISS X-Server: 1 X-UA-Compatible: IE=edge,chrome=1
This version of the page http://www.stb.ua/ua/host/vita-evtushina/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-04. The original page over time could change.
Віта Євтушина | Телеканал СТБ

Віта Євтушина

Коментарі

Віта Євтушина – еталон стилю та краси вітчизняних інформаційних програм. Саме вона звично розкриває перед глядачами каналу СТБ новинну картину дня.

Віта з тих людей, хто впевнено йде по життю, при цьому вона завжди залишається жіночною і навіть вразливою, переживаючи за кожну людину або подію, про яку розповідає в ефірі.

Дівчина народилася в тихому і затишному місті Рівне. Дитячі роки були наповнені музикою. Віта старанно займалася грою на скрипці. Закінчивши музичне училище, дівчина думала про вступ до консерваторії. Але приклад старшої сестри, яка так захоплено розповідала про навчання на журфаці, кардинально змінив плани дівчини і вона відправляється навчатися до Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Вже на другому курсі, розуміючи, що самих лекцій і конспектів мало, вона влаштовується на телебачення. Перший журналістський досвід отримала на каналі «Тоніс». Потім була робота журналістом Першого Національного каналу, а потім і ведучою програм «Діловий світ», «Аграрна країна». Кілька років Віта наполегливо шукала себе на телебаченні – вона вела програму про культуру на телеканалі «Рада», працювала редактором на «Погода ТБ», потім ведучою програми «Доброго ранку, Україно» на ТРК «Ера». Весь цей час вона не перестає мріяти про роботу в програмі новин на великому каналі.

Все круто змінює 2011 рік – несподівано навіть для самої себе вона проходить відбір в новинну редакцію «Вікна-Новини» і отримує запрошення стати ведучою новин.

Емоційна подача, щире співпереживання героям сюжетів, залученість в хід подій – ось що відрізняє Віту від інших ведучих новин.

Не дивлячись на свою зайнятість – події відбуваються щодня і не знають вихідних – Віті вдається знаходити час і для творчої самореалізації. Вже кілька років вона грає на сцені невеликого київського театру при Будинку вчених, колектив якого об’єднує професійних акторів і акторів-аматорів. І все також з Вітою її скрипка і любов до музики.