HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: max-age=86400 Cache-Control: public,store,cache,no-validate Connection: close Date: Tue, 04 Apr 2017 11:30:00 GMT Pragma: no-cache Pragma: public Server: nginx Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Expires: Wed, 05 Apr 2017 11:30:00 GMT Client-Date: Tue, 04 Apr 2017 11:30:00 GMT Client-Peer: 91.230.93.150:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel=shortlink Title: Надія Матвєєва | Телеканал СТБ X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Description: Надія Матвєєва – яскравий приклад того, якою має бути жінка в сучасному світі. Вона успішна та самостійна, красива та розумна, товариська та весела. А головне – X-Meta-Format-Detection: telephone=no X-Meta-Generator: WordPress 4.2.2 X-Meta-Generator: qTranslate-X 3.4.6.4 X-Meta-Google-Site-Verification: xKkSAME1AnKOM_MWwN31RKOc7alYKCcXynoSd3fJutM X-Meta-Robots: index,follow X-Meta-Twitter-Card: summary X-Meta-Twitter-Description: X-Meta-Twitter-Image: http://www.stb.ua/wp-content/uploads/2015/02/matveeva-min.png X-Meta-Twitter-Site: @TVchannelSTB X-Meta-Twitter-Title: Надія Матвєєва X-Meta-Twitter-Url: http://www.stb.ua/ua/host/nadezhda-matveeva/ X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0 X-Proxy-Cache: MISS X-Server: 1 X-UA-Compatible: IE=edge,chrome=1
This version of the page http://www.stb.ua/ua/host/nadezhda-matveeva/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-04. The original page over time could change.
Надія Матвєєва | Телеканал СТБ

Надія Матвєєва

Коментарі

Надія Матвєєва – яскравий приклад того, якою має бути жінка в сучасному світі. Вона успішна та самостійна, красива та розумна, товариська та весела. А головне – вона справжній професіонал в журналістиці та завжди націлена на самовдосконалення. Парадокс, але про славу телезірки Надія Матвєєва ніколи не мріяла.

Народившись в Керчі, маленька Надя на все життя полюбила це затишне містечко та тепле Чорне море. Однак в краях, де пройшло її дитинство та юність, можливості домогтися по- справжньому великих висот, на жаль, не було. Тому після школи Надія сповнилася бажанням шукати щастя у великих містах та для початку вирушила вчитися на інженера у Москву. Столичне життя повністю захопила молоду провінціалку, але ще до завершення навчання вона познайомилася зі своїм першим чоловіком, який і забрав її до Кременчука, де у нього була робота. Від цього шлюбу Надія виховує 19-річного сина Владислава.

Поселившись у Кременчуці, Надія Матвєєва перший час задовольнялася роллю хранительки домашнього вогнища, встигнувши при цьому отримати ще одну вищу (економічну) освіту. Проте ні інженера, ні економіста з неї так і не вийшло. Надія бачила свої сили в обох областях, але от на ринку праці в той час будь-яких гідних пропозицій попросту не було. Втомившись від домашнього побуту, Надія згадала, що їй з раннього дитинства подобалося бути в центрі уваги та без угаву базікати про все на світі. Вирішивши, що втрачати нічого, Надія спробувала свої сили в журналістиці – і тут, як мовиться, понеслося. За останні 17 років вона відмінно зарекомендувала себе як шеф-редактор газети, ведуча авторських програм на регіональному ТБ та ді-джей на радіо.

У 2012 році Надія пройшла кастинг у шоу «Все буде добре» на СТБ, після чого її життя назавжди змінилася. З перших випусків популярного жіночого тележурналу Надія Матвєєва стала однією з найбільш впізнаваних ведучих на українському ТБ. Вона вміє доступно подати будь-яку інформацію, а з експертами передачі спілкується легко та невимушено. І тут немає нічого дивного, адже жінці з двома вищими освітами та багатим життєвим досвідом нічого не варто підтримати будь-яку розмову – будь то питання складу сумнівних продуктів з супермаркету, обговорення модних спідниць сезону або серйозна дискусія на тему взаємин чоловіків та жінок. У підсумку Надія Матвєєва стала справжньою іконою для цілого покоління жінок, які не хочуть задовольнятися роллю звичайних домогосподарок. Від випуску до випуску шоу «Все буде добре» на СТБ ведуча розпитує експертів передачі про те, як одночасно бути красивою дружиною та турботливою матір’ю, досягати успіхів на роботі та залишатися берегинею домашнього вогнища, а також зберігати справжню незалежність та вміння кожен новий день дізнаватися про себе і навколишній світ щось нове.

Взявши собі за правило не зупинятися на досягнутому, Надія Матвєєва стала ведучою шоу «Все буде смачно!» і суддею проекту «Битва екстрасенсів» на СТБ. Неймовірно, але роботу на ТБ ця жінка-батарейка встигає поєднувати з веденням ранкових ефірів на радіо.

«Головне моє захоплення – це робота, – пояснює секрет свого успіху Надія Матвєєва. – Занурюючись в неї з головою, я отримую стільки вражень, що вистачить на кілька життів. Друзі навіть жартували, мовляв, у мене в голові інформації більше, ніж в енциклопедії».

Відпрацювавши кілька змін поспіль на ТБ та радіо, інша жінка добу безперервно відлежувалася б на дивані, але Надія Матвєєва проводить активно будь-яку вільну хвилину. Вона займається спортом, відпочиває в сауні, відвідує кінотеатр, готує щось смачненьке, а також проводить час зі своїми друзями та сином Владиславом. І нехай тільки хто-небудь спробує, дивлячись на цю енергійну, веселу та красиву жінку, засумніватися в тому, що після 40 життя тільки починається!

Аби поставити запитання Надії Матвєєвій, заповніть форму нижче:

227 — Форма не найдена