Фінансова конференція від AIESEC FinCo’16

26 березня буде проведено наймасштабнішу фінансову конференцію весни “FinCo’16”!

   Вона відбувається щороку з метою розвитку молоді у сфері фінансів та надання економічної освіти, яка є необхідною у повсякденному житті. Організатором конференції є міжнародна молодіжна організація AIESEC у Києві за підтримки KPMG.

   Запрошено 16 спікерів-професіоналів, які допоможуть розібратися в актуальних питаннях економіки країни, власних фінансах та отримати ті знання, що необхідні кожному студенту та випускнику ВНЗ.

   Особливість конференції полягає у тому, що вона буде розділена на два напрями. Першим  є FinCoJr – напрям, що націлений на людей, які прагнуть навчитись більш ефективно управляти своїми коштами та робити перші фінансові кроки до своєї мрії.

FinCoJr  буде поділено на три блоки:

1. Роль фінансів у житті людини – спікери цього блоку пояснять тобі валютний ринок і те, як він працює. А ще нададуть поради щодо ефективного керування своїми фінансами!
2. Інформація для підприємців-початківців – блок, в якому ви дізнаєтесь, як правильно брати кредити та як підготувати проект власного бізнесу для початківців!
3. Поради від успішних бізнесменів – в цьому блоці спікери поділяться порадами та історіями з життя. Вони також підкажуть, як заробляти, будучи студентом, і яких помилок слід уникати при використанні фінансів.

   Другим напрямом є FinCoPro – напрям, орієнтований на людей, які володіють певною теоретичною базою у сфері фінансів та прагнуть опанувати більш професійні навички в даній галузі.

   Бізнесмени розкажуть, як керувати бізнесом в умовах кризи, які існують нові напрямки бізнес розвитку в Україні, поділяться навичками формування страхових резервів та багато чим іншим.

Група події у VK: http://vk.com/finco2016

Група події у Facebook:
https://www.facebook.com/events/486989564824776/

Посилання на реєстрацію: http://goo.gl/forms/f1OcSRX2jL

За детальною інформацією звертайтесь:
Рубаха Вікторія, HR менеджер “FinCo’16”
+38(063) 662 78 02
victoria.rubakha@aiesec.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *