HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sat, 01 Apr 2017 10:19:20 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT Last-Modified: Sat, 01 Apr 2017 10:19:19 GMT Client-Date: Sat, 01 Apr 2017 10:19:19 GMT Client-Peer: 185.68.16.79:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://ula.org.ua/bibliomist/map/rivnenska-oblast Link: ; rel="canonical" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/vnd.microsoft.icon" Link: ; rel="search"; title="Пошук Бібліоміст"; type="application/opensearchdescription+xml" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM" Set-Cookie: b737a2d4dee7518c95822789d2b65725=e94llqqcr97ufbc13mflts9tt7; path=/; HttpOnly Title: Рівненська область X-Meta-Author: Super User X-Meta-Description: Бібліоміст розширює доступ до інформації та сучасних технологій шляхом: обладнання близько 1600 публічних бібліотек комп'ютерною технікою до 2013 року; навчання бібліотекарів роботі з новітніми технологіями на базі 25 тренінгових центрів та підвищення рівня комп'ютерної грамотності населення у бібліотеках-учасницях по всій країні; надання підтримки бібліотекам у здійсненні адвокаційної діяльності та залученні додаткових ресурсів; просування сучасних українських бібліотек серед широкої громадськості. X-Meta-Generator: Joomla! - Open Source Content Management
This version of the page http://ula.org.ua/bibliomist/map/rivnenska-oblast (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-01. The original page over time could change.
Рівненська область

Переможцями Конкурсу організації нових бібліотечних послуг стали 15 бібліотечних систем:

Млинівський район
Сарненський район
Дубровицький район
Рокитнівський район
Зарічненський район
Рівненський район
Березнівський район
Корецький район
Костопільський район
Острозький район
Радивилівський район
Дубенський район
Володимирецький район
м. Рівне
Демидівський район

 Список та контактні дані усіх бібліотек області, які отримали комп'ютерне обладнання у рамках програми «Бібліоміст» та надають вільний доступ до інтернету:

електронна таблиця

версія для друку

 

Центральна районна бібліотека м. Сарни: 
спілкування громади із владою онлайн

Сарненська центральна районна бібліотека стала справжнім майданчиком для спілкування громади із владою онлайн. У 2012 році pайонна бібліотека стала місцем проведення селекторних нарад районної державної адміністрації та обласної державної адміністрації, а також засідань і круглих столів з питань освіти, культури та медицини. Наради проходять за участі керівництва райдержадміністрації, районної та міської рад, прокуратури, районного відділу внутрішніх справ, відділу освіти, охорони здоров’я, відділу культури і туризму, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

На онлайн-нарадах розглядаються проблемні питання громадян із обмеженими фізичними можливостями та шляхи їх вирішення; впровадження досягнень в області енергозберігаючих технологій, в тому числі з використанням альтернативних видів палива; питання розвитку галузі тваринництва; розвитку малого та середнього бізнесу в області; розрахунків за спожиті енергоносії та розрахунків теплопостачальних підприємств області за спожитий природний газ; підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт в області; запровадження в області механізму здешевлення іпотечних кредитів в рамках реалізації державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки; проведення компенсаційних виплат вкладникам «Ощадбанку» колишнього СРСР; безкоштовне надання телетюнерів малозабезпеченим верствам  населення, а також оздоровлення дітей.

Голова облдержадміністрації Василь Берташ у режимі відеоконференцзв’язку проводить у бібліотеці прийоми громадян із особистих питань.

Селекторні наради проводяться 1-2 рази на тиждень. Бібліотека забезпечує технічну підтримку та якісне проведення нарад, надаючи учасникам мультимедійний проектор з екраном, мікрофон, веб-камеру, якісний інтернет- та Wi-Fi-зв’язок, а також приміщення для проведення засідань. Найчастіше селекторні наради проходять на базі відділу автоматизації  бібліотечних процесів, а якщо кількість учасників перевищує 20 чоловік, наради проводяться у читальній залі районної бібліотеки, що розрахована на 50 посадкових місць.

Попередня історія успіху з Рівненщини

Ще одна історія успіху з Рівненщини

Назад до мапи областей

МАПА НАШИХ БІБЛІОТЕК

Одеська область

87 - активних комп'ютерів 27 - бібліотек переможниць

Детальніше...