HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Connection: close Date: Sat, 01 Apr 2017 00:50:33 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=utf-8 Expires: Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT Last-Modified: Sat, 01 Apr 2017 00:50:33 GMT Client-Date: Sat, 01 Apr 2017 00:50:33 GMT Client-Peer: 185.68.16.79:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Content-Base: http://ula.org.ua/bibliomist/map/poltavska-oblast Link: ; rel="canonical" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/vnd.microsoft.icon" Link: ; rel="search"; title="Пошук Бібліоміст"; type="application/opensearchdescription+xml" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM" Set-Cookie: b737a2d4dee7518c95822789d2b65725=8qfko8u55t349ut6i8jf474sn0; path=/; HttpOnly Title: Полтавська область X-Meta-Author: Super User X-Meta-Description: Бібліоміст розширює доступ до інформації та сучасних технологій шляхом: обладнання близько 1600 публічних бібліотек комп'ютерною технікою до 2013 року; навчання бібліотекарів роботі з новітніми технологіями на базі 25 тренінгових центрів та підвищення рівня комп'ютерної грамотності населення у бібліотеках-учасницях по всій країні; надання підтримки бібліотекам у здійсненні адвокаційної діяльності та залученні додаткових ресурсів; просування сучасних українських бібліотек серед широкої громадськості. X-Meta-Generator: Joomla! - Open Source Content Management
This version of the page http://ula.org.ua/bibliomist/map/poltavska-oblast (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-01. The original page over time could change.
Полтавська область

Переможцями Конкурсу організації нових бібліотечних послуг стали 19 бібліотечних систем:

Лохвицький район
Диканський район
Гадяцький район
Чутівський район
м. Полтава
Карлівський район
Новосанжарський район
Полтавський район
Решетилівський район
Зіньківський район
м. Кременчук
Лубенський район
Семенівський район
Великобагачанський район
Кременчуцький район
Машівський район
Пирятинський район
Котелевський район
Миргородський район

 Список та контактні дані усіх бібліотек області, які отримали комп'ютерне обладнання у рамках програми «Бібліоміст» та надають вільний доступ до інтернету:

електронна таблиця

версія для друку

Бібліотека с. Жовтневе Решетилівського району: інтернет допомагає медикам у роботі

Лаборант медичної амбулаторії Тетяна Сергіївна Кучинка з села Жовтневе Решетилівського району працює в дільничній лікарні вже більше 20 років. Під час дослідження лабораторних аналізів пацієнта Тетяна Сергіївна виявила невідомий їй мікроорганізм-збудник хвороби. У медичних довідниках вона не знайшла опису цього мікроорганізму. Тетяна Сергіївна розповіла: «Нажаль, наша сільська лікарня не може робити підписку на спеціальні медичні журнали, які допомагають медичним працівникам поповнювати свої знання, знайомитися з досягненнями медичної науки, йти в ногу з часом. Але я знала, що потрібну для мене інформацію можна також знайти на медичних сайтах. Тому я вирішила скористатися можливістю, яку надає наша сільська бібліотека своїм читачам – безкоштовним доступом до інтернету. Єдине, що мене стримувало – це відсутність практики роботи в інтернеті. Але завідуюча бібліотекою Ткаченко Тетяна Олександрівна запевнила мене, що це не так складно, а на перших порах можуть допомогти волонтери з місцевої школи».

Отож Тетяна Сергіївна за допомогою інтернету змогла встановити різновид хвороботворного організму, що відноситься до збудників шкіряних захворювань. Це допомогло призначити правильне лікування хворого, яке привело до його повного одужання. Тепер Тетяна Сергіївна постійно користується новою послугою бібліотеки для поповнення своїх знань і для перегляду новин та різної цікавої інформації.

Попередня історія успіху з Полтавщини

Назад до мапи областей

МАПА НАШИХ БІБЛІОТЕК

Полтавська область

175 - активних комп'ютерів 53 - бібліотек переможниць

Детальніше...