HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Thu, 30 Mar 2017 06:05:34 GMT Server: nginx Content-Type: text/html Client-Date: Thu, 30 Mar 2017 06:05:33 GMT Client-Peer: 185.68.16.88:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: <../../handheld.css>; media="handheld,only screen and (max-device-width:480px)"; rel="stylesheet" Link: <../../css/newstyle.css>; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: <../../css/menu3.css>; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: <../../css/stylesk.css>; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: <../../css/new_bootom.css>; rel="stylesheet"; type="text/css" Title: КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ X-Meta-Description: Îôèöèàëüíûé ñàéò Êèíîëîãè÷åñêîãî Ñîþçà Óêðàèíû. ГЋГ±ГўГҐГ№ГҐГ­ГЁГҐ ðàáîòû îðãàíèçàöèè - ðàñïèñàíèå âûñòàâîê, ïîëîæåíèÿ ГЁ ïðèêàçû. Ôîòî-âèäåî-îò÷åòû Г± âûñòàâîê. Ñïèñîê ïèòîìíèêîâ, çàðåãèñòðèðîâàííûõ Гў FCI. X-Meta-Keywords: Êèíîëîãè÷åñêèé Ñîþç Óêðàèíû, êèíîëîãè÷åñêèå êëóáû Óêðàèíû, ñîáàêè, âûñòàâêè, äðåññèðîâêà, ïèòîìíèêè, ïèòîìíèê, ñîáàêà, âûñòàâêà, êëóá, CACIB, CAC, ×åìïèîí Óêðàèíû X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1 X-Meta-Yandex-Verification: 5d3ed5ece7c6c610
This version of the page http://uku.com.ua/arhiv_news/2015/2015.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-30. The original page over time could change.
КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ

 

 

АРХИВ НОВОСТЕЙ - 2015


31.12.2015

НОВОРІЧНЕ ТА РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ
ПРЕЗИДЕНТА КІНОЛОГІЧНОЇ СПІЛКИ УКРАЇНИ

ЛЮБІ ДРУЗІ! ДОРОГІ КОЛЕГИ!
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ !

Хочу побажати в новому році, в першу чергу, Миру! Миру в нашій країні, миру в кожній родині, миру в кожному серці! Щоб тепло наших душ зігрівало більше людей – рідних, друзів, колег. Щоб ми могли спокійно спати, не думаючи про те, що наші діти можуть опинитися в умовах бойових дій – під кулями і снарядами.
Бажаю здоров'я і гарного настрою! Віри в себе, у своїх близьких, в свій народ! І тоді наступаючий рік обов'язково принесе нам перемогу у всьому.
Бажаю всім оптимізму, радості, здоров'я, дім – повну чашу!
Бажаю успіхів нашим вихованцям, щоб вони якомога більше доставляли радості своїм «мамам» і «татам».
Хочу побажати, щоб якомога більше собак, у тому числі і наших, українських, об’єднав під одним дахом Євро Дог Шоу-2017! На наші виставки люди їдуть з усього світу – з великим задоволенням, бо на показових заходах Кінологічної спілки України завжди прекрасні призи, професійне і об'єктивне суддівство шанованих у всьому світі експертів, чудові умови і організація, що створює атмосферу комфорту і задоволення для учасників і гостей кінологічного шоу. Атмосферу свята!
Світла сердець і затишку сімейного вогнища. Добра всім і Любові!

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
HAPPY NEW YEAR AND MERRY CHRISTMAS!

Президент Кінологічної спілки України Георгій Оніщенко


22.12.2015

ФОТО-ВИДЕО-ОТЧЕТ c выставок 2xFCI-CACB 05-06.12.2015

9.12.2015
Добавлены фото и результаты Best in Group c 2xFCI-CACIB 05-06.12.2015 в Киеве.

18.12.2015

Уважаемые собаководы!

Сегодня Генеральный Комитет МКФ на официальном сайте МКФ опубликовал решение о регулировании кинологической деятельности в Крыму.

В связи с попытками сорвать ранее существующую договоренность между КСУ и РКФ об особых условиях работы для крымских собаководов, Международная Кинологическая Федерация поддержала инициативу Кинологического Союза Украины и опубликовала ранее установленные условия в виде официального решения Генерального Комитет МКФ, обязательного к выполнению всеми странами-членами и контрактными партнерами МКФ.

Все принципы, указанные в данном решении, полностью соответствуют ранее подписанному договору между РКФ и КСУ по Крыму.

Циркуляр МКФ >>
Решение МКФ (рус) >>
Решение МКФ (engl) >>

13.12.2015

ДОРОГИЙ І ШАНОВНИЙ ГЕОРГІЮ ГРИГОРОВИЧУ!
ВІТАЄМО ВАС ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
Сьогодні Вам відкрилася ще одна сторінка Вашого життєвого бестселеру, написаного досвідом і мудрістю. Одна велика людина сказала: мудрість – це розум, настояний на совісті. Цей вислів можна поставити епіграфом Вашого багатотомного життєвого літопису.
Ми дякуємо Вам за Ваш талант керівника, який якісно впливає на життєдіяльність нашої багатотисячної організації, що змогла останнім часом зробити семимильні кроки у розвитку вітчизняної кінології, повернутися обличчям до сподівань простих шанувальників братів менших і стала одним із лідерів європейської кінології .
Бажаємо Вам подальших професійних звершень, здоров'я, сімейних радощів!
Многая літа!

Колектив Кінологічної спілки України


ВІТАЄМО ВСІХ КІНОЛОГІВ, ШАНУВАЛЬНИКІВ БРАТІВ МЕНШИХ, 250-ТИСЯЧНУЮ КОМАНДУ КІНОЛОГІЧНОЇ СПІЛКИ УКРАЇНИ З 25-РІЧЧЯМ РІДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ!

ПРЕЗИДЕНТ КІНОЛОГІЧНОЇ СПІЛКИ УКРАЇНИ
ГЕОРГІЙ ОНІЩЕНКО
Дорогі друзі, колеги!

Дозвольте привітати Вас із святом української кінології – 25-річним ювілеєм Кінологічної спілки України, який був ознаменований Міжнародними Дог шоу – виставками «Київська Русь-2015» та «Кришталевий кубок України-2015»!
Незважаючи на складний для України час, всі ми знаходилися разом із своїми чотирилапими вихованцями в серці нашої країні – Києві, спілкуючись із однодумцями в чудових просторих залах Міжнародного виставкового центру. Хочу подякувати всім Вам, учасникам та експертам, а також гостям нашого свята за сміливість і мужність, за вірність і любов до братів наших менших.

Наша кінологічна громадськість постійно робить все, щоб довести, що українські кінологи – справжні патріоти своєї Вітчизни і готові жертвувати заради неї багато чим. Уже більше року діє наша програма надання допомоги бійцям Збройний Сил України, прикордонникам та воїнам підрозділів МВС. Протягом короткого терміну підготовлено і передано в зону АТО та на кордон 37 собак, які успішно несуть свою нелегку службу. Продовжується сбір коштів від заходів КСУ для бійців ЗСУ, активно працюють кінологи-волонтери.

Всупереч кризі, що торкнулася всіх боків нашого життя, КСУ досягла суттєвих результатів у розвитку національної кінології, і це дозволило нашій державі ввійти в число провідних кінологічних країн світу. Це відзначається і керівництвом МКФ, і багатьма закордонними спеціалістами та експертами.

Як всі Ви знаєте, Кінологічна спілка України удостоїлася права приймати у себе кінологічне «Євро» – Європейську виставку собак «Євро Дог Шоу-2017». Ця знаменна подія не тільки для вітчизняних собаківників, а й, головне, для всієї України – як для європейської держави. Виставка повинна зібрати близько 20 тисяч учасників зі всіх куточків планети. Свої екстер’єрні якості продемонструють кращі представники собачого бомонду всіх відомих у світі порід. КСУ докладатиме максимум зусиль для того, щоб головна виставка Європейського континенту відбулась на найвищому рівні. Київ готується прийняти іноземних гостей із традиційною українською гостинністю.

Влітку ми вперше провели триденний CACIB «Золота пектораль», «Злато скіфів» і «Софія Київська» – свого роду репетицію перед чотириденним марафоном – Євро Дог шоу-Україна, – який очікує нас з Вами в серпні 2017 року. І «репетиція» пройшла успішно! Виставки зібрали більше 4,5 тисячі учасників 180 порід із різних країн світу. Яскраві кінологічні шоу, чудові ексклюзивні призи, що символізували стародавню історію нашого народу, величезний «подіум», на якому кращі європейські експерти оцінили екстер'єрні якості учасників грандіозного собачого конкурсу краси, – були до душі кожному шанувальнику собак.

Грудневі виставки «Київська Русь» і, до речі, теж ювілейна – 20-та – «Кришталевий кубок України», як завжди, проходили на високому організаційному рівні, радували всіх учасників та гостей традиційними заходами та нововведеннями.

Любителі «екзотичного» та спортивного дресирування аплодували учасникам змагань, чемпіонатів та турнірів із Аджиліті , Обідієнс і Фрістайлу. Традиційні видовищні конкурси – «Юний хендлер», що представляє талановиту молодь, підростаючу зміну кінологів, і головні фінальні «Best in Show» та Парад Чемпіонів, де беруть участь найдостойніші чотириногі, – як завжди, не залишили байдужими жодного собаківника, який тримає руку на пульсі міжнародної та вітчизняної кінології. Гостей та учасників виставок розважили і порадували різноманітні конкурси та вікторини для дітей і дорослих, серед яких найяскравішим, впевнений, запам'ятався конкурс-парад українських вишиванок – незабутнє видовище в яскравих кольорах національної палітри. Уже не вперше на виставці проходив благодійний захід «Друг у біді не кине» – показовий урок каністерапії для «особливих» дітей, організований реабілітаційним центром для дітей із обмеженими можливостями «Майбутнє», зооцентром «Лармон» за підтримки КСУ.

Частина коштів від виставок, як завжди, перераховуватиметься до однієї із столичних дитячих лікарень та фонду пожертвувань кінологам і собакам, які служать в українській армії та на кордоні.

Тисячі вболівальників із багатьох країн світу дивилися on-line трансляцію на офіційному сайті КСУ, яка дозволила в різних куточках планети детально спостерігати за боротьбою на головному бесті дог-шоу України.

Вітаю переможців! Виставковий олімп посіли найдостойніші! Кінологічне свято відбулося! Воно надало дивну можливість усім шанувальникам братів менших вболівати за своїх улюбленців, підтримати друзів і знайомих та отримати величезне задоволення від спілкування з однодумцями!

У рік знаменного ювілею – 25-річчя нашої Кінологічної спілки, яка переродилася за цей час із рядової громадської організації в 250-тисячний потужний союз, – бажаю всім нових звершень у нашій нелегкій діяльності!

Всіх вітаю з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим . Вірю – майбутній 2016 рік принесе мир нашій багатостраждальній Батьківщині, впевненість у гідному майбутньому нашому сильному та стійкому народу!


 
08.12.2015
Архивы видео трансляций с выставок 2xFCI-CACIB, Киев, 05-06.12.2015:
05.12.2015 - BEST IN SHOW
06.12.2015 - BEST IN SHOW
КОНКУРС ВЫШИВАНОК

ПОЗДРАВЛЯЕМ ПОБЕДИТЕЛЕЙ BEST IN SHOW!

FCI-CACIB «ХРУСТАЛЬНЫЙ КУБОК УКРАИНЫ-2015»
06.12.2015, КИЕВ
BEST IN SHOW
СУДЬЯ/JUDGE LUIS CATALAN (PORTUGAL, ALL-BREEDS)

1 место
БИШОН ФРИЗЕ / BICHON FRISE
Кобель / Male - Чемпионов / Champion
№ кат.1663 - FRIZZLED LIFE GRANT
вл. ПЯТЫГИНА ЛЮДМИЛА&ПЯТЫГИН СЕРГЕЙ (КИЕВ)

2 место
ШОТЛАНДСКИЙ ТЕРЬЕР/ SCOTTISH TERRIER
Кобель / Male - Открытый / Open
№ кат.1058 - ASTON MARTIN RADUZHNY STIL
вл. ЗУБОВА Н.С.&КОВАЛЕВА Н.Б.&ХИТА Е.А. (КИЕВ)

3 место
АМЕРИКАНСКИЙ КОКЕР-СПАНИЕЛЬ/ AMERICAN COCKER SPANIEL
Кобель / Male - Чемпионов / Champion
№ кат.1498 - FORMAN`S INNAMORATO-DELLA-DOLCE-VITA
вл. ГАРБУЗ М.В. (ДНЕПРОПЕТРОВСК)

**************


FCI-CACIB «Киевская Русь-2015»
05.12.2015, КИЕВ
BEST IN SHOW
СУДЬЯ/JUDGE HANS VAN DEN BERG (NETHERLANDS, ALL-BREEDS)

1 место
БИГЛЬ/ BEAGLE
Кобель / Male - Чемпионов / Champion
№ кат.1411 - APOLLO EXTREME LIFE
вл. ЧИЛИКИН С.В. (ХАРЬКОВ)

2 место
АВСТРАЛИЙСКАЯ ОВЧАРКА/ AUSTRALIAN SHEPHERD
Кобель / Male - Юниоров / Junior
№ кат.3 - JONES CRUSHER DES TERRES DE KHAIRYACA
вл. НАССОНОВА В.В. (СОФИЕВСКАЯ БОРЩАГОВКА, КИЕВО-СВЯТОШИНСКИЙ Р-Н)

3 место
ШПИЦ ЦВЕРГ (ТОЙ/ПОМЕРАНСКИЙ)/ GERMAN SPITZ TOY / POMERANIAN
Кобель / Male - Чемпионов / Champion
№ кат.1367 - NEV LEMAR ROCK-N-ROLL (TOY)
вл. МАРТЮХИНА Т.В. (ДНЕПРОПЕТРОВСК)

********


03.12.2015
23.04.2016. FCI-CACIB "ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА-2016"
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ >>
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ (для иностранных граждан) >>
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ (Конкурсы) >>
24.04.2016. FCI-CACIB "УКРАИНА-2016"
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ >>
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ (для иностранных граждан) >>
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ (Конкурсы) >>
23-24.04.2016. ЧЕМПИОНАТЫ УКРАИНЫ - 2016
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ >>
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ (для иностранных граждан) >>

23.04.2016
АМЕРИКАНСКАЯ АКИТА
АНГЛ. ПАСТУШЬИ (БЕРДЕД КОЛЛИ, БОРДЕР КОЛЛИ, БОБТЕЙЛ, БОРОДАТАЯ КОЛЛИ, ВЕЛЬШ КОРГИ КАРДИГАН, ВЕЛЬШ КОРГИ ПЕМБРОК, КОЛЛИ Д/Ш/ШОТЛАНДСКАЯ ОВЧАРКА, КОЛЛИ К/Ш/ШОТЛАНДСКАЯ ОВЧАРКА, ШЕЛТИ)
ВЕСТ ХАЙЛЕНД УАЙТ ТЕРЬЕР
ВОСТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКАЯ ОВЧАРКА
ДОБЕРМАН
ЗЕННЕНХУНДЫ (БЕРНСКИЙ ЗЕННЕНХУНД, БОЛЬШОЙ ШВЕЙЦАРСКИЙ ЗЕННЕНХУНД, ЭНТЛЕБУХЕР ЗЕННЕНХУНД)
ЛАБРАДОР РЕТРИВЕР
НЕМЕЦКАЯ ОВЧАРКА
РОТВЕЙЛЕР
ЦВЕРГПИНЧЕР
ЧАУ ЧАУ
ШАР ПЕЙ
ШОТЛАНДСКИЙ ТЕРЬЕР
МОПС (ВКП ПК)

24.04.2016
АМЕРИКАНСКИЙ БУЛЬДОГ
ГРИФФОНЫ
ЗОЛОТИСТЫЙ РЕТРИВЕР
КАВКАЗСКАЯ ОВЧАРКА
КАНЕ КОРСО
КИТАЙСКАЯ ХОХЛАТАЯ СОБАКА
ПЕКИНЕС
СРЕДНЕАЗИАТСКАЯ ОВЧАРКА
ЧИХУАХУА
ШИ ТЦУ
ШНАУЦЕРЫ (РИЗЕНШНАУЦЕР, ЦВЕРГ ШНАУЦЕР, ШНАУЦЕР)
ШПИЦ НЕМЕЦКИЙ
АМЕРИКАНСКИЙ КОКЕР-СПАНИЕЛЬ (ВКП/ЧК)
ПУДЕЛИ (ВКП/ЧК)


04-05.06 2016. Київ.
До 20-рiччя "ЮНIОР-ХЕНДЛIНГУ" в Украiнi
ЧЕМПІОНАТ КИЄВА, присвячений ДНЮ ЗАХИСТУ ДIТЕЙ!!
К О Н К У Р С И:
"Дитина та Собака" (5-9 років), "Юний Хендлер" (10-17 років)
"Юний Хендлер-Ностальжi" (18-20 років), іншi Показовi виступи
РЕЄСТРАЦІЯ з 1-го по 31 травня.
Органiзатор: ГУ КСУ , Кiнологiчний Центр КСУ
тел. (044) 531 3763; моб. (096) 481 2646, e-mail: handling.jun@gmail.com



КАЛЕНДАРЬ ВЫСТАВОК КСУ - 2016

- Наказ 32, від 09.11.201. Щодо дискваліфікації членів КСУ.

04-05.06 2016. Київ.
До 20-рiччя "ЮНIОР-ХЕНДЛIНГУ" в Украiнi
ЧЕМПІОНАТ КИЄВА, присвячений ДНЮ ЗАХИСТУ ДIТЕЙ!!
К О Н К У Р С И:
"Дитина та Собака" (5-9 років), "Юний Хендлер" (10-17 років)
"Юний Хендлер-Ностальжi" (18-20 років), іншi Показовi виступи
РЕЄСТРАЦІЯ з 1-го по 31 травня.
Органiзатор: ГУ КСУ , Кiнологiчний Центр КСУ
тел. (044) 531 3763; моб. (096) 481 2646, e-mail: handling.jun@gmail.com


17.11.2015
- Наказ 31, 16.11.2015. Щодо проведення атестації експертів-кінологів КСУ міжнародної категорії

15.11.2015
Мероприятия КСУ.
02-06.11.2015 в с. Красиловка Киевской области с успехом прошли квалификационный семинар и ежегодная аттестация для инструкторов, судей по рабочим качествам и фигурантов КСУ.
Организатор – Главное управление КСУ.
Расширенный фоторепортаж смотрите на страничке КСУ на Facebook >>

14.11.2015
- Наказ 29, 11.11.2015. Щодо поновлення взємовідносин КСУ із Харківським МО КСУ

11.11.2015
Список прийнятих абітурієнтів на курси "Кінолог- інструктор"

13.10.2015
12-13.11.2015
Закарпатская обл., Мукачевский р-н с.Залужжя
ОБУЧАЮЩИЙ СЕМИНАР ДЛЯ ПРОКЛАДЧИКОВ СЛЕДА С ОТБОРОМ НА ЧЕМПИОНАТ МИРА FCI IPO-FH 2016
ЗАЯВКА >>
заявки принимаются до 06.11.2015

13-15.11.2015
Закарпатская обл., Мукачевский р-н с.Залужжя
Чемпионат Украины по IPO-FH, ранг CACT
Квалификационные соревнования
IPO-FH для собак служебных пород
с отбором на Чемпионат Мира FCI по IPO-FH–2016 (Украина)

ЗАЯВКА >>
заявки принимаются до 06.11.2015

02 - 06 ноября 2015 года
пройдет квалификационный семинар и ежегодная аттестация для инструкторов, судей по рабочим качествам и фигурантов КСУ .
Место проведения семинара и проживание:
Киевская область, Броварской р-н, с.Красиловка
ул. Ивана Кожедуба, 2.
схема проезда >>
ПРОГРАММА >>
ЗАЯВОЧНЫЙ ЛИСТ >>
Регистрация на семинар проводится только предварительно и заканчивается 28.10.2015 г.

Список прийнятих абітурієнтів на курси
"Експерт -кінолог"

02.10.2015
В раздел "Ветеринария" добавлены документы:
ФОРМА 5 - РЕЕСТР СДАВАЕМЫХ НАПРАВЛЕНИЙ ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ СЕРТИФИКАТА НА ДИСПЛАЗИЮ ТАЗОБЕДРЕННОГО И ЛОКТЕВОГО СУСТАВОВ
Направлення–заявка на перевірку кульшового HD і ліктьового ED суглобів на дисплазію

01.10.2015
- Наказ 24, від 01.10.2015. Щодо атестації суддів, інструкторів та фігурантів

18.09.2015
3xFCI-CACIB 28-30.08.2015
ФОТО-ОТЧЕТ >>

- Наказ 23, 18.09.2015. Щодо дискваліфікації від роботи у рингових бригадах

ЗВЕРНУТИ УВАГУ!

На Генеральній Асамблеї Міжнародної Кінологічної Федерації у Мілані 8-9 червня Рафаель Де Сантьяго, Президент МКФ, розпочав свою промову такими словами:
«Одного разу Махатма Ганді сказав: Про велич країни та її народу можна судити з їх ставлення до тварин. Тому ми тут зараз і зібралися. Ми всі з Вами є представниками своїх країн, які вирішили захищати та оберігати наших чотириногих друзів….»
Стаття 2 Статуту МКФ говорить, що однією з основних цілей Міжнародної Кінологічної Федерації, а отже і кожної країни-члена та контрактного партнера МКФ, є захист та підтримка благополуччя та здоров’я собак по всьому світу.
Останнім часом різні держави світу все частіше й частіше підіймають питання про захист тварин, а саме собак, від жорстокого поводження. На засіданні Європейської Секції МКФ, яке відбулося 7 вересня цього року, питання захисту собак було підняте знову, навіть було прийняте рішення порекомендувати Генеральному Комітету МКФ створити робочу групу, яка розроблятиме зміни до Статуту та Основних Положень МКФ, що би більше акцентували увагу заводчиків та всіх власників собак на питаннях захисту собак, турботи про їх здоров’я та благополуччя, відповідальності власника за порушення правил поводження із собаками, їх утримання та жорстоке ставлення.
Такі зміни є дуже актуальними для сучасного цивілізованого суспільства. У багатьох країнах Європи вже прийняті закони та обмеження на використання строгих нашийників, шокерів, ультразвукових приладів для контролю поведінки собак, хірургічні операції без медичних показань та ін. У Швейцарії, одній із найрозвинутіших країн світу, навіть заборонені «повідки-удавки». Порушення таких заборон карається дискваліфікацією для власника собаки, саме так сталося на останньому Чемпіонаті світу з дресирування в м. Дельмонт (Швейцарія), де увесь склад команди Франції був знятий зі змагання через використання «удавок» та навіть була викликана поліція.
Добре також запам’ятався випадок із переможцем Crufts цього року, коли хендлер підняла скотч тер’єра за повідок, та резонанс, що був цим спричинений, адже дуже велика кількість собаководів по всьому світі вимагала зняття всіх титулів собаки та покарання для хендлера.
Нещодавній інцидент із ши тцу в головному ринзі Європейської виставки собак, коли хендлер ши тцу повівся недопустимо грубо, піднявши собаку за повідок та хвіст, змусив Кінологічний Клуб Норвегії дискваліфікувати хендлера, та у фінальному конкурсі Бест Ін Шоу собаку вивів на головний ринг уже інший хендлер.
Світова спільнота звертає все більшу увагу на поводження людей з тваринами, й Україна не лишається осторонь. З квітня цього року вже ратифікований закон про заборону хірургічного втручання без медичних причин (косметичне купування вух та хвостів), втупив в силу Закон України Про захист тварин від жорстокого поводження, який передбачає кримінальну відповідальність власника за здоров’я та благополуччя тварин.
Кінологічна Спілка України як основний орган, що контролює дотримання кінологічної етики членами КСУ та громадськими об’єднаннями кінологічного спрямування, звертає увагу всіх членів КСУ, заводчиків та власників собак на українські законодавчі акти та етичні норми поводження з тваринами, які чітко забороняють жорстоке поводження з тваринами, а саме: знущання над тваринами, вчинене із застосуванням жорстоких методів, нацьковування тварин одна на одну, нанесення побоїв, примушування до нападу тварин одна на одну, інші дії чи бездіяльність, що суперечать принципам захисту тварин від жорстокого поводження.

В першу чергу, це стосується жорстоких методів утримання, дресирування та колись популярних боїв із собаками, не лише участь, але просто присутність на яких вже є кримінальним злочином згідно українського законодавства.

У ЗВ’ЯЗКУ З ЦИМ, КІНОЛОГІЧНОЮ СПІЛКОЮ УКРАЇНИ БУЛО ПРИЙНЯТЕ РІШЕННЯ ПРО ПОСИЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА СУВОРИМ ДОТРИМАННЯМ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ЗАХИСТ ТВАРИН ВІД ЖОРСТОКОГО ПОВОДЖЕННЯ, ПОРУШЕННЯ ЯКОГО (БЕЗПОСЕРЕДНЯ ОРГАНІЗАЦІЯ, АКТИВНА УЧАСТЬ, ПРИСУТНІСТЬ НА ТАКОГО ТИПУ ЗАХОДАХ, БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ) ПРИЗВЕДЕ ДО ОСТАТОЧНОЇ ДИСКВАЛІФІКАЦІЇ ПОРУШНИКІВ ІЗ ЧЛЕНІВ КСУ З ПОВНОЮ ВІДМІНОЮ ВСІХ ТИТУЛІВ, ЗВАНЬ ТА НАГОРОД У СИСТЕМІ КСУ.

Звертаємось із проханням до всіх членів КСУ чітко дотримуватись діючого законодавства та повідомляти про випадки його порушення!

Георгій ОНІЩЕНКО, Президент КСУ


17.09.2015

Наші за кордоном
ВІТАЄМО КОМАНДУ УКРАЇНИ З УСПІШНИМ ВИСТУПОМ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ 25. FCI-IPO WORLD CHAMPIONSHIP 2015!

10-13 вересня цього року у місті Дельмон (Швейцарія) пройшов 25-й Чемпіонат світу з дресирування, в якому взяла участь і команда України у складі чотирьох учасників: Юліана ГАТАЛИ з малінуа TUZ IZ GRATSIANO, Тетяни ПРАВДИ з малінуа MECBERGER LULU, Вадима ЛИСАКА з німецькою вівчаркою NITRO VOM HAUS MING, Ігоря ЗІСКАНТА з німецькою вівчаркою ULFI VON RICHTING WEG, а також тренера команди Андрія ШЕВЧЕНКА та тім-лідера Оксани СЛІПЧЕНКО, помічника Президента КСУ зі спорту.
На Чемпіонаті світу з дресирування 25. FCI-IPO WORLD CHAMPIONSHIP 2015 були зареєстровані 140 учасників 43 команд з різних куточків світу. До речі, цього разу у всесвітньому заході взяла участь рекордна кількість країн – 43! Переможцем в командному заліку стала Словаччина, яка набрала 855 балів, друге місце посіла Австрія – 843 бали, та на третьому місці – Німеччина з 840 балами.
Уже третій рік поспіль українська команда гідно представила свою Батьківщину та традиційно увійшла в десятку найкращих у командному заліку – 10 місце з 813 балами.
В особовому заліку п’єдестал пошани очолив словацький спортсмен Josef Adamuscin з німецькою вівчаркою Harysson Ad-Gur.
Українські спортсмени в особовому заліку показали такі результати:
24 місце – Юліан Гатала – 276 балів
32 місце – Тетяна Правда – 273 бали
58 місце – Вадим Лисак – 264 бали
ЩЕ РАЗ ВІТАЄМО ВСІХ УЧАСНИКІВ З ТАКИМИ ДІЄВИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ!
Окрема подяка спонсору команди та генеральному партнеру КСУ компанії «Royal Canin Україна».
Наступного дня, в понеділок 14 вересня, там же – у місті Дельмон, Швейцарія, відбулося засідання Комісії МКФ із робочих якостей, на якому Україна знову відзначилась: члени комісії, а це представники всіх країн-членів МКФ, відомі спортсмени та офіційні представники клубів, вирішували, в якій країні проходитиме наступний Чемпіонат світу зі слідової роботи – 22. IPO-FH World Championship 2016 for Tracking Dogs.
Олена СКЛЯРОВА, віце-президент Кінологічної спілки України, виступала від імені української делегації, презентувавши відео та інші матеріали, над якими команда КСУ працювала в майже екстремальному режимі. Адже лише за декілька тижнів до засідання стало відомо, що місце проведення Чемпіонату світу зі слідової роботи в 2016 році вакантне.
Зваживши усі «за» та «проти», КСУ прийняла рішення висунути кандидатуру України, адже за плечима вже є досвід проведення Чемпіонату світу WUSV 2011 в Борисполі та Чемпіонату світу з IRO – 2012 в Ромнах. До того ж, за два роки в Україні проходитиме Євро Дог Шоу 2017, і ще одна «репетиція» великого всесвітнього заходу нам не завадить!

Отже комісія прийняла рішення – 22-й Чемпіонат світу МКФ зі слідової роботи 22. IPO-FH World Championship 2016 for Tracking Dogs відбудеться 7-10 квітня 2016 року в чарівному місті Мукачево Закарпатської області!

Запрошуємо всіх спортсменів та власників собак, які цікавляться спортом, завітати у мальовничій куточок Західної України – надзвичайно красиве Закарпаття, яке неодмінно причарує кожного гостя величністю стародавніх замків та казковою красою карпатської природи!

Олена СКЛЯРОВА, віце-президент Кінологічної спілки України

Больше информации на Facebook >>

11.09.2015
- Наказ 22, 08.09.2015. Щодо дискваліфікації від виставок

03.09.2015

Дорогие друзья, коллеги!

Разрешите поздравить всех Вас с прошедшим праздником кинологии – Международным Дог шоу «Золотая пектораль», «Злато скифов» и «София Киевская»!
Мы впервые проводили трехдневный CACIB, и это не случайно. Очевидно, вы уже догадываетесь, что выставки – своего рода репетиция перед четырехдневным марафоном – Евро Дог шоу-Украина, – который предстоит нам с Вами в августе 2017 года.
Несмотря на сложное для нашей Украины время, несмотря ни на что, Вы приехали на августовские выставки вместе со своими четвероногими воспитанниками, общались с единомышленниками здесь, в этом замечательном зале столичного Международного выставочного центра. Хочу поблагодарить всех Вас, участников и экспертов, а также гостей нашего праздника за смелость и мужество, за верность и любовь к братьям нашим младшим.
Невзирая на потери (часть территорий Украины пока еще остается оккупированными территориями), наша кинологическая общественность показывает себя с самой лучшей стороны, доказывая, что украинские кинологи – настоящие патриоты своей Родины и готовы жертвовать многим.
Уже длительное время действует наша программа оказания помощи бойцам Вооруженных Сил Украины, пограничникам и служащим подразделений МВД. За короткое срок подготовлено и уже передано в зону АТО и на границу более 30 собак, которые успешно несут свою нелегкую службу. Продолжается сбор средств от проводимых мероприятий КСУ для бойцов АТО, активно работают кинологи-волонтеры и т.д.
Вопреки кризису, затронувшему все стороны нашей жизни, КСУ достиг существенных результатов в развитии кинологии, что позволило нашей державе войти в число ведущих кинологических государств мира. Это отмечаются всеми специалистами и экспертами многих стран.
Кинологический союз Украины в жесткой и справедливой борьбе по праву удостоился права принимать у себя на родине кинологическое «Евро» – Европейскую выставку собак «Евро Дог Шоу. Это знаменательное событие не только для отечественных собаководов, а и, главное, для всей Украины – как для европейской державы. Выставка должна собрать около 15 тысяч участников со всех уголков Европы. На ней будет присутствовать вся кинологическая элита континента, свои экстерьерные качества продемонстрируют лучшие представители собачьего бомонда всех известных в мире пород. Регистрация уже стартует в ближайшее время.
КСУ приложит максимум усилий для того, чтобы главная выставка Европейского континента прошла на самом высоком уровне. Киев готовится принять иностранных гостей с традиционным украинским гостеприимством.
Международные выставки «Золотая пектораль», «Злато скифов» и «София Киевская» собрали около 4,5 тысячи участников 180 пород из разных стран мира. Яркие кинологическое шоу, огромный «подиум» из 20 рингов, на которых лучшие европейские эксперты оценили экстерьерные качества участников грандиозного собачьего конкурса красоты, – не оставили равнодушными ни одного любителя собак.
В преддверии знаменательного юбилея – 25-летия любимой всеми многотысячной организации – Кинологического союза Украины – желаю всем нам новых вершин в нашей нелегкой деятельности.
Поздравляю победителей! И приглашаю всех собаководов на декабрьский двойной CACIB «Киевская Русь-2015» и «Хрустальный кубок Украины-2015»!

Президент Кинологического союза Украины
Георгий ОНИЩЕНКО


Уважаемые собаководы!

Напоминаем, что по договору между КСУ-РКФ относительно Крыма все жители Крымского полуострова имеют право самостоятельно выбирать с каким клубом – КСУ или РКФ они хотят работать, и родословные какого клуба – РКФ или КСУ будут иметь их собаки:

Крымские заводчики
Любая собака (любой породы), рожденная в Крыму, может быть зарегистрирована как в КСУ, так и в РКФ, по усмотрению заводчика. 
Любой заводчик, проживающий в Крыму, может иметь приставку, зарегистрированную в КСУ или РКФ на усмотрение заводчика.

До 15 сентября любой житель Крыма имеет право перерегистрировать своих собак из одного клуба в другой по «упрощенной» системе – на внутренней (национальной) родословной КСУ ставится штамп о перерегистрации собаки из Племенной книги КСУ в Племенную книгу РКФ без обмена внутренней (национальной) родословной КСУ на экспортную родословную КСУ.

Такие национальные родословные КСУ со штампами РКФ для собак, зарегистрированных на территории Крыма, приравниваются к экспортным родословным КСУ.

Все родословные такого образца (со штампами с датой перерегистрации в РКФ до 15.09.2015) на собак, зарегистрированных на территории Крыма, равно, как и все национальные (внутренние) родословные ранее принятых образцов КСУ считаются действительными для ведения племенной, выставочной и любой другой кинологической деятельности под эгидой МКФ.

После 15 сентября для перерегистрации собаки из КСУ в РКФ (как и любой другой клуб любой другой страны) обязательно необходимо обменять внутреннюю (национальную) родословную КСУ на экспортную родословную КСУ.

Кинологический Союз Украины – единственный орган, который может решать, действительны ли родословные, выдаваемые КСУ, и все страны-члены и контрактные партнеры МКФ обязаны их признавать.

Любые попытки давления на украинских заводчиков – членов КСУ, угрозы, отказ признания документов, титулов, наград со стороны глав региональных клубов РКФ, их сотрудников или со стороны самой РКФ, считаются нарушением договора КСУ-РКФ о кинологической деятельности в Крыму, и причиной для расторжения данного договора в одностороннем порядке, а также прекращения легализации любой деятельности всех клубов РКФ на территории Украины – Крымском полуострове.

В случае непризнания родословных КСУ любым членом МКФ, Международная Кинологическая Федерация немедленно применит санкции относительно страны – нарушителя Устава и Основных Положений МКФ.

Напоминаем также, что РКФ не имеет права проводить какие-либо титульные мероприятия на территории Крыма, и любые награды и титулы, выдаваемые РКФ по результатам мероприятий на территории Крыма, не могут быть использованы для получения каких бы то ни было титулов в системе МКФ.

Кинологический Союз Украины


01.09.2015
Список прийнятих абітурієнтів на курси «Заводчик-кінолог»


01.09.2015
/чтобы увеличить фото, кликните по нему мышкой/

FCI-CACIB «СОФИЯ КИЕВСКАЯ - 2015»
30.08.2015, КИЕВ
ПОБЕДИТЕЛИ BEST IN SHOW
Эксперт/Judge Ramune Kazlauskaite (Lithuania)

1 МЕСТО
ФОКСТЕРЬЕР ЖЕСТКОШЕРСТНЫЙ/ FOX TERRIER WIRE
КОБЕЛЬ / MALE - Чемпионов / Champion
№ кат.610 - AGRIA ICEBREAKER
вл. ПЕРВИНА Н.С. (КИЕВ)

2 МЕСТО
СИБИРСКИЙ ХАСКИ / SIBERIAN HUSKY
КОБЕЛЬ / MALE - Чемпионов / Champion
№ кат.747 - GENTLE BOY BLUE BRICASSART
вл. МЕЖИРОВ А.Ю. (ПЕСОЧИН, ХАРЬКОВСКАЯ обл.)

3 МЕСТО
БИГЛЬ/ BEAGLE
КОБЕЛЬ / MALE - Открытый / Open
№ кат.830 - BERGAMO LA CASA DEMIANI
вл. РАЗВОДОВА Ю.В. (СЕВАСТОПОЛЬ)


FCI-CACIB «ЗЛАТО СКИФОВ - 2015»
29.08.2015, КИЕВ
ПОБЕДИТЕЛИ BEST IN SHOW

1 МЕСТО
СИБИРСКИЙ ХАСКИ / SIBERIAN HUSKY
КОБЕЛЬ / MALE - Открытый / Open
№ кат.763 - FLOYD MAYWEATHER KARNAVALDA
вл. БЕЛОКРИНИЦКАЯ А.О. (ДНЕПРОПЕТРОВСК)

2 МЕСТО
ФОКСТЕРЬЕР ЖЕСТКОШЕРСТНЫЙ / FOX TERRIER WIRE
КОБЕЛЬ / MALE - Чемпионов / Champion
№ кат.633 - AGRIA ICEBREAKER
вл. ПЕРВИНА Н.С. (КИЕВ)

3 МЕСТО
ПЕКИНЕС / PEKINGESE
КОБЕЛЬ / MALE - Открытый / Open
№ кат.1127 - MOY SULTAN CHINESE ROSE
вл. КАРСЛИЯН А.К. (ХАРЬКОВ)

FCI-CACIB «ЗОЛОТАЯ ПЕКТОРАЛЬ - 2015»
28.08.2015, КИЕВ
ПОБЕДИТЕЛИ BEST IN SHOW

1 МЕСТО
ФОКСТЕРЬЕР ЖЕСТКОШЕРСТНЫЙ/ FOX TERRIER WIRE
КОБЕЛЬ / MALE - Чемпионов / Champion
№ кат.595 - AGRIA ICEBREAKER
вл. ПЕРВИНА Н.С. (КИЕВ)

2 МЕСТО
КОНТИНЕНТАЛЬНЫЙ ТОЙ СПАНИЕЛЬ (ПАПИЛЛОН) / CONTINENTAL TOY
SPANIEL / PAPILLON
КОБЕЛЬ / MALE - Чемпионов / Champion
№ кат.1020 - FASHION RID DIAMOND OF MY HEART
вл. ДРУБЕЦКАЯ Р.И. (ХАРЬКОВ)

3 МЕСТО
БИГЛЬ/ BEAGLE
КОБЕЛЬ / MALE - Чемпионов / Champion
№ кат.834 - FAIRYTALELOLY ARTHUR HASTY LIGHTNING
вл. СТЕПАНОВА К.О. (КИЕВ)



21.08.2015
Обновлен раздел:
СУДЬИ ПО РАБОЧИМ КАЧЕСТВАМ СОБАК ОХОТНИЧЬИХ ПОРОД

06.08.2015
- Наказ 19, 31.07.2015. Щодо проведення звітно-виборних загальних зборів (Дніпродзержинський МО КСУ)

ПРИЗЫ BEST IN SHOW
кликните мышкой по картинке чтобы увеличить

FCI-CACIB «ЗОЛОТАЯ ПЕКТОРАЛЬ-2015», 28.08.2015
I            II и III МЕСТА

FCI-CACIB «ЗЛАТО СКИФОВ - 2015», 29.08.2015
I, II, III МЕСТА

FCI-CACIB «СОФИЯ КИЕВСКАЯ - 2015», 30.08.2015
I                  II и III МЕСТА



Список экспертов на декабрьские CACIBы:
Adriana Griffa Bocca (Италия)
Alberto Cuccillato (Италия)
Andrzej Szutkiewicz (Польша)
Anne Klaas (Эстония)
Anne-Marie Class (Франция)
Carsten Birk (Дания)
Christopher Habig (Германия)
Geert Jipping (Нидерланды)
Hans Van Den Berg (Нидерланды)
Hans-Erhard Gruttner (Германия)
Horst Kliebenstein (Германия)
Inese Pablaka (Латвия)
Jasna Matejcic (Хорватия)
Jelena Kruus (Эстония)
John Wauben (Нидерланды)
Lisbeth Mach (Швейцария)
Nikola Smolic (Хорватия)
Sandor Szabo (Венгрия)
Tatjana Urek (Словения)


14.07.2015
- Наказ 17, 08.07.2015. Щодо припинення взаємовідносин

- ПОЛОЖЕНИЕ по аджилити в системе КСУ (2015) >>

07.07.2015
Полный текст Договора между КСУ-РКФ по Крыму
подписанный Президентами Кинологического Союза Украины,
Российкой Кинологической Федерации и Международной Кинологической Федерации как гаранта соблюдения условия договора.

Увага! Attention!!! Achtung!!!
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ!

Три міжнародні виставки собак
3xFCI CACIB
28-29-30 серпня
в Києві!

Також заплановано проведення монопородних виставок:

28 серпня
29 серпня
30 серпня

Ам. Стаф. Тер’єр 
Бігль
Вельш Коргі Пемброк
Східноєвропейська Вівчарка
Зененхунди
Золотистий Ретривер

Йоркширський Тер’єр
Кане Корсо
Лабрадор Ретривер
Німецька Вівчарка
Мопс
Такси

Сибірський Хаскі
Тибетський Мастіф
Мініатюрний Пінчер
Чорний Тер’єр
Чіхуахуа
Німецький Дог (ВКП)

Не проґавте шанс отримати
чотири нагороди в один вікенд!

РЕЄСТРАЦІЯ ТРИВАЄ
ЛИШЕ ДО 31 ЛИПНЯ!!!

кликните мышкой по картинке чтобы увеличить
 

02.07.2015
- Наказ 16, від 19.06.2015. Щодо проведення атестації суддів КСУ з робочих якостей собак мисливських порід

- РУКОВОДСТВО по проведению Конкурса по Юниор-Хендлингу на Международных и Сертификатных выставках Кинологического Союза Украины (КСУ)


26.06.2015
ДОГОВОР О СОТРУДНИЧЕСТВЕ КСУ И РКФ ОТНОСИТЕЛЬНО СИТУАЦИИ В КРЫМУ. ОСНОВНЫЕ ПУНКТЫ. (на русском)
Оригинал договора (на английском)

- Положення КСУ про змагання з прикладних видів підготовки собак рангу САСТ
- ПОЛОЖЕНИЕ об инструкторах и судьях по рабочим качествам АДЖИЛИТИ
- ПОЛОЖЕНИЕ о порядке отбора в сборную команду КСУ по Аджилити для участия в Чемпионате FCI

25.06.2015
Список суддів на 3xFCI-CACIB у Києві 28-30.08.2015!

1.    

Walter Van Den Broeck

Belgium

2.    

Jef Verrees

Belgium

3.    

Leos Jancik

Czech Republic

4.    

Anne Suma

Estonia

5.    

Marianne Holm

Finland

6.    

Petik Zsuzsanna

Hungary

7.    

Jagteshwar Singh

India

8.    

Francesco Di Paola Nuzzo

Italy

9.    

Manola Poggesi

Italy

10.    

Ramune Kazlauskaite

Lithuania

11.    

Dianora Sudeikiene

Lithuania

12.    

Dorota Witkowska 

Poland

13.    

Sebastian Harnik

Poland

14.    

Elena Yerusalimskaya

Russia

15.    

Eugene Yerusalimsky

Russia

16.    

Branislav Rajic

Slovenia

17.    

Olga Goncharuk

Ukraine

18.    

Natalya Dediuk

Ukraine


21.06.2015
Если есть у вас собака,
Значит, вы в душе кинолог:
Дарят радость хвост и лапа,
Влажный носик очень дорог.
Мы желаем вам успеха,
Счастья в жизни и веселья.
Много юмора и смеха,
И глобального везенья!

17.06.2015
- Наказ 12, від 04.06.2015. Щодо введення в дію Положення про внески КСУ
- Положення про внески КСУ (2015) >>

04.06.2015
Нова редакція Устава КСУ, що була затверджена XI звітно-виборним з'їздом КСУ 28.03.2015

02.06.2015
Последний срок регистрации на EuroDogShow
Осло, Норвегия, 04-05.09.2015

28.05.2015

С ДНЕМ ПОГРАНИЧНИКА УКРАИНЫ!
ОТ ДУШИ ПОЗДРАВЛЯЕМ ВАС С ПРОФЕССИОНАЛЬНЫМ ПРАЗДНИКОМ!

Сильные, мужественные, несокрушимые воины, до последней капли крови преданные своей Родине – Украине! Низкий поклон Вам за смелость и самопожертвование, героизм и верность, которые вы проявляете, защищая безопасность нашего Отечества!
Желаем стойкости, выдержки, веры! Здоровья и благополучия! И всем нам – всегда мирного неба!
Вечная память сынам Украины, погибшим смертью храбрых, защищая нашу родную землю.

От имени Кинологического союза Украины
Президент КСУ Георгий Онищенко


19.05.2015
Изменён номер Кинологического Центра КСУ на  044-482-47-36   

16.05.2015
- Наказ 9, 14.05.2015. Щодо подовження дії ліцензії /суддям та спеціалістам з робочих якостей собак/.

WORLD CHAMPIONSHIP FMBB IPO 2015
PÍSEK, CZECH REPUBLIC, 6-9.5.2015
ПОЗДРАВЛЯЕМ КОМАНДУ УКРАИНЫ С УСПЕШНЫМ ВЫСТУПЛЕНИЕМ НА ЧЕМПИОНАТЕ МИРА FMBB IPO 2015!

официальные результаты соревнований >>

 


06.05.2015
Образцы новой экспортной родословной КСУ.

04.05.2015
2xFCI-CACIB, 18-19.04.2015, Киев
ФОТО - ВИДЕО ОТЧЕТ, ПРЕСС-РЕЛИЗ >>

23.04.2015

ВИДЕО - АРХИВ
FCI-CACIB «УКРАИНА-2015», 19.04.2015 - BEST IN SHOW >>


21.04.2015

ВИДЕО - АРХИВ
FCI-CACIB «УКРАИНА-2015», 19.04.2015 - КОНКУРС ВЫШИВАНОК >>


20.04.2015

И СНОВА С ПОБЕДОЙ!
FCI-CACIB «УКРАИНА-2015», 19.04
BEST IN SHOW

1 место
ПУДЕЛЬ ТОЙ RIO RITA TOP STIEL (TOY), СУКА, КЛАСС ЧЕМПИОНОВ, ВЛ. ШАЛАТА-СИМКИНА И., В.ГЕЕВЦЫ

2 место
ЦВЕРГ ШНАУЦЕР ЧЕРНЫЙ VICTORIOUS STAR WORLD IS MINE, КОБЕЛЬ, КЛАСС ЮНИОРЫ, ВЛ. БЕЛЬСКАЯ И.Ю., ОДЕССА

3 место
ЙОРКШИРСКИЙ ТЕРЬЕР DUPONT BLUE DELIGHT, КОБЕЛЬ, ОТКРЫТЫЙ КЛАСС, ВЛ. ЖУКОВА Д.Р., ЗАПОРОЖЬЕ


19.04.2015
ВИДЕО-АРХИВ
FCI-CACIB «ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА-2015», 18.04.2015 - BEST IN SHOW >>  

18.04.2015

С ПОБЕДОЙ!
FCI-CACIB «ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА-2015», 18.04
BEST IN SHOW
1 место
АЛЯСКИНСКИЙ МАЛАМУТ WHITE CHOCOLATE SAUSIMAYOK, КОБЕЛЬ,
ОТКРЫТЫЙ КЛАСС, ВЛ. СИНИЦЯ И., КИЕВ

2 место
ПУДЕЛЬ ТОЙ RIO RITA TOP STIEL (TOY), СУКА, КЛАСС ЧЕМПИОНОВ,
ВЛ. ШАЛАТА-СИМКИНА И., В.ГЕЕВЦЫ

3 место
ВЕНГЕРСКАЯ ЛЕГАВАЯ Г/Ш EASY CHARM KIEVSKIE KASHTANY, СУКА,
КЛАСС ЧЕМПИОНОВ, ВЛ. МИРУТЕНКО И.И.- В.П., КИЕВ


 
17.04.2015

Ждем всех участников на выставке 2x FCI-CACIB 18-19 апреля 2015 г.
по адресу:
г.Киев, Броварской проспект 15 (метро "Левобережная"),
МЕЖДУНАРОДНЫЙ ВЫСТАВОЧНЫЙ ЦЕНТР, павильоны № 2 и № 3

Начало регистрации с 8.00
Вход только через павильон № 3.

Начало работы рингов с 10.00

На выставку допускаются только собаки, прошедшие вакцинацию (в том числе и от бешенства, сделанную не менее чем за 1 месяц и не более чем за 1 год до выставки) - о чем должна быть соответствующая запись в международном ветеринарном паспорте, который владелец должен предъявить на выставке (для жителей Киева), а также ветсправку формы №1 (документ об эпизоотической ситуации по месту проживания) - для иногородних (паспорт и справка только ГОСУДАРСТВЕННОЙ ветеринарной службы).
Спровоцированные драки собак и покусы на территории выставки и во время ее проведения наказываются дисквалификацией собаки и владельца на все выставки и мероприятия КСУ и МКФ.
Собаки крупных или служебных пород вне ринга должны находиться на коротком поводке и в наморднике или в запертом боксе.
Согласно положению КСУ о выставках, выставлять собаку в породном ринге имеет право хендлер достигший 16 лет, за исключением участия в конкурсе «Юный хендлер», дети, участвующие в этом конкурсе, должны работать с собаками ростом не более 45 см. в холке.
Опоздавшие участники в ринг не допускаются.
На данной выставке "двойной хендлинг" запрещен.
Курение на территории выставки строго ЗАПРЕЩЕНО.

Внимание!!!
На сайте КСУ будет производиться ON-LINE трансляция с выставок 2xFCI-CACIB
Желаем всем приятного просмотра!!!

Желаем всем участникам успехов и побед!!!

С уважением,
Оргкомитет выставки



- Наказ 5, 30.03.2015. Щодо призначення радників президента.

07.04.2015
- Наказ 6, від 07.04.2015. Щодо проведення атестації експертів КСУ та експертів національної категорії

02.04.2015
30.03.2015
Обновлен раздел "ПРЕЗИДИУМ и КОМИССИИ" /по результатам Съезда/

29.03.2015
Поздравляем Георгия Григорьевича ОНИЩЕНКО
с переизбранием на пост Президента Кинологического союза Украины!
Одно из главных качеств руководителя – это умение создать надежную команду и камертонную систему принятия решений. Уважаемый Георгий Григорьевич, Вы сумели сплотить вокруг себя высококлассную и сплоченную команду преданных своему делу людей, которой по плечу любые жизненные испытания и профессиональные вершины. Часовой механизм нашего Союза надежен и работает исправно – КСУ стал одним из лидеров европейской кинологии.
Желаем Вам неисчерпаемого источника профессиональных успехов, оптимизма, здоровья для дальнейшего процветания нашей многотысячной кинологической организации!
Коллектив Кинологического союза Украины

Шановні члени Всеукраїнської громадської організації
"Кінологічна Спілка України"!

Всеукраїнська громадська організація «Кінологічна Спілка України» (далі за текстом КСУ) у зв’язку із закінченням терміну повноважень статутних органів КСУ ї її місцевих осередків, та на підставі рішення Президії КСУ від 09.10.2014, 28 березня 2015 проводить ХІ звітно-виборний з’їзд КСУ за адресою:
м.Київ, Броварський проспект 15, МВЦ, павільйон № 1, конференц-зал № 1.
Початок засідання з’їзду  о 10-30 год.
Реєстрація делегатів починається о 8-30 год.
За додатковою інформацією звертайтеся до осередків, де ви стоїте на обліку, адреси та телефони яких розміщені на офіційному сайті КСУ uku.com.ua, або до Головного управління КСУ за адресою:

 

м. Київ, вул. Оболонська, 39, оф. 17
тел. 044-531-37-63                                            e-mail: hotline@uku.com.ua


24.03.2015
Касательно мероприятий, прводимых РКФ в Крыму:
- Письмо в МКФ президента КСУ Г.Онищенко >>
- Ответ президента МКФ Р. Де Сантьяго >>

- Приказ 4, от 24.03.2015. О присвоении квалификации и лицензировании судей КСУ по рабочим качествам и инструкторов на 2015 год

18.03.2015
СТАТУТ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "КСУ" - ПРОЕКТ!

12.03.2015
- ПРОГРАМА підготовки спеціальних собак "Патрульно-розшуковий собака (ПРС)"


03.03.2015
Письмо Президента КСУ Г.Онищенко Президенту Комиссии МКФ по Рабочим собакам о снятии команды Украины с Чемпионата Мира МКФ по следовой работе.

11.02.2015

Список судей на 18-19.04.2015

Boris Spoljaric (Хорватия)
Bruno Facq (Франция)
Istvan Csepai (Венгрия)
Iuza Beradze (Чехия )
Jan Gajewski (Польша)
Jorgen Hindse (Дания)
Jussi Liimatainen (Финляндия)
Laurent Heinesche (Люксембург)
Lorenzo Giuliano (Италия)
Luisa Molinari Kunderfranco (Италия)
Malgorszata Halas (Польша)
Milivoje Urosevic (Сербия)
Monika Blaha (Австрия)
Pero Bozhinovski (Македония)
Shaun Watson (Кипр)
Sigrid Jarmer (Австрия)
Veli-Pekka Kumpumäki (Финляндия)
Vincenco Parmiciano (Италия)
Борис Александров (Украина)
Виктор Шиян (Украина)
Георгий Онищенко (Украина)
Мария Гвоздева (Украина)
Нина Александрова (Украина)
Татьяна Шиян (Украина)


01.02.2015
Обновлены списки:
МЕЖДУНАРОДНЫЕ СУДЬИ МКФ ПО ОТДЕЛЬНЫМ ПОРОДАМ
МЕЖДУНАРОДНЫЕ СУДЬИ МКФ ПО ГРУППАМ ПОРОД

20.01.2015

К отчету по выствакам 2xFCI-CACIB 06-07.12.2014 в Киеве добавлены:
АРХИВЫ ВИДЕО ТРАНСЛЯЦИЙ:
BEST IN SHOW - 06.12.2014
BEST IN SHOW - 07.12.2014
АДЖИЛИТИ
КОНКУРС ВЫШИВАНОК


16.01.2015
- Наказ 1, від 13.01.2015. Щодо подовження ліцензії

ЮРИДИЧЕСКОЕ ЗАКЛЮЧЕНИЕ О ПРАВОВОМ СТАТУСЕ КИНОЛОГИИИ В АР КРЫМ >>

НОВОГОДНЕЕ И РОЖДЕСТВЕНСКОЕ ПОЗДРАВЛЕНИЕ
ПРЕЗИДЕНТА КИНОЛОГИЧЕСКОГО СОЮЗА УКРАИНЫ
ДОРОГИЕ ДРУЗЬЯ!
С НОВЫМ ГОДОМ И РОЖДЕСТВОМ ХРИСТОВЫМ!
Главное мое пожелание – это Мир. Мир в нашей стране, мир в каждой семье, мир в Вашем сердце! Чтобы тепло наших душ согревало как можно больше людей – родных, друзей, коллег.
Веры в себя, в своих близких, в свой народ! И тогда наступающий год обязательно принесет нам победу во всем.
Желаю всем оптимизма, радости, здоровья, дом – полную чашу!
Тепла сердец и уюта семейного очага. Добра всем и Любви!
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! HAPPY NEW YEAR AND MERRY CHRISTMAS!
Президент Кинологического союза Украины
Георгий Онищенко

 
АРХИВ НОВОСТЕЙ (2014) >>
 
 
ОФИЦИОЗ: СТРУКТУРА КСУ: ВЫСТАВКИ: ПЛЕМЕННАЯ РАБОТА: СПОРТ И РАБОЧИЕ КАЧЕСТВА: ВЕТЕРИНАРИЯ:

Устав КСУ
Президиум и Комиссии КСУ
Положения КСУ
Циркуляры МКФ
Приказы КСУ
Дисквалификация

КОНТАКТЫ:
Контакт - ГУ КСУ
Контакт - КЦ КСУ
Банковские рквизиты

Областные отделения
Территориальные отделения
Монопородные Клубы
Партнерские организации

Календарь выставок КСУ
CACIB апрельский
3xCACIB
CACIB декабрьский
Отчеты выставок КСУ

СУДЬИ:
Судьи All-rounder
Судьи МКФ по группам пород
Судьи МКФ по отдельным породам
Национальные судьи
Судьи КСУ

ТИТУЛЫ:
Титулы в системе КСУ
Скачать заявление

Заводы / kennel
Условия размещения на сайте

ДОКУМЕНТЫ:
Племенные документы
Образец Родословной КСУ
Образец Метрики щенка
Национальные стандарты

КИНОЛОГИЧЕСКИЕ КУРСЫ
Эксперт-кинолог
Заводчик-кинолог
Кинолог-инструктор
Скачать заявление

Календарь спортивно-служебный
Календрь охотников
Судьи и инструктора
Судьи /охотничьим породы/
Правила /служебные породы/
Правила /охотничьи породы/

Дисплазия (HD, ED)
Лицензированные ветврачи

РАЗНОЕ:
СМИ о КСУ
Аббревиатура титулов
Аббревиатура стран
Конкурсы
Ссылки