HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Wed, 29 Mar 2017 09:07:14 GMT Server: nginx Vary: Accept-Encoding Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Wed, 29 Mar 2017 09:07:14 GMT Client-Peer: 89.184.89.235:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="https://api.w.org/" Link: ; rel=shortlink Title: Міська мобільність в Києві: аналітична довідка та рекомендації НЕЦУ | Національний екологічний центр України X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Description: В даній публікації представлено оцінку мобільності у м. Київ, і зокрема аналізується конкретноме рішення для оптимізації руху у місті – це смуга для X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1 X-Pingback: http://necu.org.ua/xmlrpc.php
This version of the page http://necu.org.ua/miska-mobilnist-v-kyevi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-29. The original page over time could change.
Міська мобільність в Києві: аналітична довідка та рекомендації НЕЦУ | Національний екологічний центр України
День без авто: Автобус пікетуватиме КМДА
Вільні громадські смуги вирішать транспортні проблеми Києва, – Екоцентр

Національний екологічний центр
України

  • УКР
  • ENG

Міська мобільність в Києві: аналітична довідка та рекомендації НЕЦУ

В даній публікації представлено оцінку мобільності у м. Київ, і зокрема аналізується конкретне рішення для оптимізації руху у місті – це смуга для громадського транспорту, як найбільш простий, оптимальний та дешевий захід. У документі розглянуто особливості їх застосування та планування, базуючись на міжнародному досвіді, з наданням рекомендацій зацікавленим сторонам для прийняття рішень на міському рівні.

Завантажити документ:

Міська мобільність в Києві: аналітична довідка та рекомендації Національного екологічного центру України
© Національний екологічний центр України, 2007–2016