HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Wed, 29 Mar 2017 07:21:30 GMT Server: nginx Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Wed, 29 Mar 2017 07:21:30 GMT Client-Peer: 185.13.250.213:443 Client-Response-Num: 1 Client-SSL-Cert-Issuer: /C=BE/O=GlobalSign nv-sa/CN=AlphaSSL CA - SHA256 - G2 Client-SSL-Cert-Subject: /OU=Domain Control Validated/CN=*.brainbasket.org Client-SSL-Cipher: ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256 Client-SSL-Socket-Class: IO::Socket::SSL Client-SSL-Warning: Peer certificate not verified Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="https://api.w.org/" Link: ; rel=shortlink Set-Cookie: wfvt_3581469632=58db6079ee436; expires=Wed, 29-Mar-2017 07:51:29 GMT; Max-Age=1800; path=/; httponly Set-Cookie: pll_language=uk; expires=Thu, 29-Mar-2018 07:21:30 GMT; Max-Age=31536000; path=/ Title: Програми для дітей – BrainBasket Foundation X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Generator: WordPress 4.7.3 X-Meta-Generator: Powered by Visual Composer - drag and drop page builder for WordPress. X-Meta-Generator: Powered by Slider Revolution 5.2.5.1 - responsive, Mobile-Friendly Slider Plugin for WordPress with comfortable drag and drop interface. X-Meta-Msapplication-TileImage: https://brainbasket.org/wp-content/uploads/cropped-BBF-logo-for-web-270x270.png X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1 X-Pingback: https://brainbasket.org/xmlrpc.php X-Powered-By: PHP/5.5.9-1ubuntu4.21
This version of the page http://brainbasket.org/programi-dlya-ditey/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-29. The original page over time could change.
Програми для дітей – BrainBasket Foundation

Програми для дітей

KODABLE

DAISY

SCRATCH

LIGHTBOT

Гра допомагає дитині, з одного боку, засвоїти базові навички програмування, з іншого – закласти основи логіки, критичного мислення, навчити послідовності дій. Призначена для дітей віком від 5 до 8 років.

Це додаток для наймолодших. Він навчає основам логіки програмування таким чином, що це зрозуміло навіть дітям в дитсадку. Діти використовують основні блоки для того, щоб анімувати динозавра Дейзі.

Це анімаційна середовище програмування призначене для учнів віком від 8 до 16 років. Платформа дозволяє учням створювати інтерактивні розповіді, анімації, ігри, музику та інші проекти.

Гра вчить базовим навичкам організації процесів і алгоритмізації. Геймплей вкрай лаконічний: юного геймера ніщо не відволікає від роздумів над кодом. Це один з найпростіших способів почати вивчати програмування.

GO ITEENS

DAISY

SCRATCH

ROBOZZLE

Проект GoITeens – Навчальний центр нового покоління для дітей і підлітків, який створить фундамент для повноцінного розвитку. Навчають дітей тільки успішні практики за допомогою ігрових підходів та проектної роботи, інтерактивного навчання і реальних прикладів. 

Національна волонтерська мережа клубів кодування для дітей 9-11 років. В рамках проекту волонтери навчають дітей кодувати в клубі програмування. Заняття проводяться після уроків і є безкоштовними. Користуючись даними програмами, діти швидко починають створювати комп’ютерні ігри, мультфільми та веб-сайти.

Логічна гра, де потрібно розставляти різнокольорові ящики в потрібному порядку. Дітям це допоможе не тільки отримати базові навички алгоритмізації, а й познайомитися з такими поняттями, як спрощення та оптимізація. Ідеально підходить для дітей початкової школи та підлітків: рівнів складності тут достатньо.

RoboZZle – це досить проста гра для початківців програмістів і дітей і підлітків, які хочуть розвинути навички логічного мислення. З першими рівнями легко впораються діти майже будь-якого віку. 

TYNKER

CODE.ORG

CODEMONKEY

VYNAHIDNYK

Гра створена, щоб допомогти дітям навчитися основам програмування: шляхом створення ігор та анімації. Tynker це весела та інтерактивна гра, яка зосереджена на навчанні основам логіки.

Ресурс створений спеціально для новачків і орієнтований на навчання школярів, хоча, звичайно, підійде юзерам всіх віків і складів розуму. Тут є покрокове ігрове навчання з персонажами різних мультфільмів. Переходячи від рівня до рівня, можна вчитися і створювати свої короткі програми.

Онлайн-гра, в якій крок за кроком діти вчаться керувати забавною мавпочкою. Кожен новий рівень розповідає про можливості програмування, а щоб виконати таке завдання, доведеться застосувати знання з попереднього уроку. Призначена для дітей віком від 9 років.

Технічна студія «Винахідник» – це позашкільний заклад, де діти 3-16 років навчаються за допомогою навчальних конструкторів LEGO Education. Основним принципом навчання є принцип «Навчання через дію» – діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора.

MACHINEERS

CODECOMBAT

SMALL COMPUTER ACADEMY

COLOBOT

Головна особливість гри – високий рівень графіки і деталізації. Поки підліток буде грати, у дитини будуть розвивати навички логічного мислення, алгоритмізації, процесуальної грамотності. Школяр з ранніх років почне розуміти, як відбуваються різні складні процеси, і навчиться керувати ними. Вік: 8 – 14 років. 

У цій грі вчать справжній код, де ви обираєте мову програмування, на якому доведеться писати команди для свого персонажа (Python, JavaScript, Lua). CodeCombat захоплює сильніше, ніж звичайні «бродилки» і «стрілялки», одна з кращих комбінацій відпочинку та навчання. Для дітей віком від 8 років.

Мала Комп’ютерна Академія – це комп’ютерна освіта для дітей 9-14 років. Тут навчають дітей розробляти інтернет-сайти, моделювати і програмувати роботів, створювати власні ігри, анімувати персонажів, безпечно працювати з пошуковими системами, проводити фото- і відеозйомку.
Обсяг отриманих знань допоможе вашій дитині зробити ранній старт в IT.

Комп’ютерна гра “Експедиція COLOBOT” для дітей від 10 років і вище. Призначена для того щоб навчити дитину азам програмування в досить цікавій, ігровій формі. У грі використовується мова програмування схожа з мовами програмування Java і С ++.

CHECKIO

CITY X PROJECT

IT SCHOOL SMART

CODE HUNT

Цю гру робить один з найвідоміших українських стратапів з Дніпропетровська. CheckiO – це гра, в якій для проходження місії і переходу на наступний рівень потрібно написати програмний код. Розробники з усього світу змагаються, чий код виявиться більш вдалим. 

Міжнародний освітній курс для дітей, навчальний творчого рішення проблем з використанням 3D друку і дизайн процесів.

Комп’ютерні курси для дітей шкільного віку в Дніпропетровську. Робототехніка, 2D і 3D графіка, 3D моделювання та анімація, комп’ютер – програмування та інше. Підготовка дітей і підлітків від 9 років.

Code Huntце науковофантастичнаHTML5гра, створена компанією MicrosoftResearch. У цій грі потрібно спробувативиправити неправильний код, щобпрограма почала працювати. Code Huntпідтримує мови Java та C#, так що почати вивчення програмування можна на одній з обраних.

CODINGAME

SCREEPS

FIGHTCODE

CodinGame являє собою великий набір складних ігор для програмістів. Якщо ви хочете поліпшити свої навички програмування, то ігри CodinGame – це якраз те, що потрібно, для того, щоб поєднати приємне з корисним. Гра підтримує понад 20 мов, зокрема можна відзначити PHP, C і JavaScript.

Screeps – це багатокористувальницька гра для програмістів, що працюють з JavaScript. Це відкритий ігровий світ, де учасник управляє юнітами, які називаються кріпами. Тип гри – стратегія: кріпи добувають ресурси, захоплюють територію і так далі.

Правила гри FightCode дуже прості  – вам потрібно створити робота, який повинен перемогти роботів інших гравців. Як створити робота? За допомогою JavaScript. Наприклад, ви можете використовувати метод .rotateCannon () щоб повернути зброю вашого робота в потрібному напрямку.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress