HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Wed, 29 Mar 2017 06:35:34 GMT Server: nginx Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Wed, 29 Mar 2017 06:35:34 GMT Client-Peer: 185.13.250.213:443 Client-Response-Num: 1 Client-SSL-Cert-Issuer: /C=BE/O=GlobalSign nv-sa/CN=AlphaSSL CA - SHA256 - G2 Client-SSL-Cert-Subject: /OU=Domain Control Validated/CN=*.brainbasket.org Client-SSL-Cipher: ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256 Client-SSL-Socket-Class: IO::Socket::SSL Client-SSL-Warning: Peer certificate not verified Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="https://api.w.org/" Link: ; rel=shortlink Set-Cookie: wfvt_3581469632=58db55b5c8173; expires=Wed, 29-Mar-2017 07:05:33 GMT; Max-Age=1800; path=/; httponly Set-Cookie: pll_language=uk; expires=Thu, 29-Mar-2018 06:35:33 GMT; Max-Age=31536000; path=/ Title: Переваги ІТ-галузі – BrainBasket Foundation X-Meta-Charset: UTF-8 X-Meta-Generator: WordPress 4.7.3 X-Meta-Generator: Powered by Visual Composer - drag and drop page builder for WordPress. X-Meta-Generator: Powered by Slider Revolution 5.2.5.1 - responsive, Mobile-Friendly Slider Plugin for WordPress with comfortable drag and drop interface. X-Meta-Msapplication-TileImage: https://brainbasket.org/wp-content/uploads/cropped-BBF-logo-for-web-270x270.png X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1 X-Pingback: https://brainbasket.org/xmlrpc.php X-Powered-By: PHP/5.5.9-1ubuntu4.21
This version of the page http://brainbasket.org/perevagi-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-29. The original page over time could change.
Переваги ІТ-галузі – BrainBasket Foundation

Переваги ІТ-галузі

Що таке інформаційні технології? Люди, які не пов’язані з IT, швидше за все, скажуть, що це щось складне, незрозуміле і розумне. Але чи так це насправді? Для аборигена, що не вміє читати і писати, навіть найпростіше речення буде непосильним, але коли ти володієш мовою – ти легко можеш донести навіть найскладніші думки простими й зрозумілими словами. Так само й з мовами програмування. Адже, не потрібно бути генієм, щоб навчитися читати і писати! Простими словами, інформаційні технології – це все, що пов’язано з обробкою, зберіганням і передачею даних. І сьогодні вони оточують нас у всіх сферах життя: записна книжка в вашому телефоні – це база даних, улюблений новинний сайт – це зверстаний програмний код, бортовий комп’ютер автомобіля – спеціальна обчислювальна система. Хочемо ми того чи ні, ІТ стали невід’ємною частиною сучасного життя і займуть значне місце в суспільстві майбутнього. За останні 10 років ІТ-галузь стрімко розвивається, і Україні в цьому плані є чим пишатись.

РОЗВИТОК

ВИЗНАННЯ

ПЕРСПЕКТИВИ

IT-галузь розвивається швидко і стабільно – середнє річне зростання становить близько 30%. Сукупний експорт IТ-послуг в 2013-му році перевищив 2 млрд. дол., незважаючи на економічні та політичні кризи.

У 2013 році Україна зайняла 1-е місце серед країн Центральної та Східної Європи за кількістю співробітників, що працюють в ІТ-галузі. Наші програмісти працюють в усіх провідних компаніях світу, їх знають і цінують, тому охоче віддають проекти з розробки передових технологій в Україну.

За оцінками експертів, в найближчі 5 років у світі буде створено понад 5 мільйонів нових робочих місць в IТ-галузі. Попит на програмістів в Україні сьогодні значно перевищує пропозицію, тому в них немає проблем з працевлаштуванням, а їх зарплати постійно зростають.

ВИСОКА ЗАРПЛАТА

ЦІКАВІ ПРОЕКТИ

КОМФОРТНІ УМОВИ

Заробітна платня айтішників значно перевищує зарплати в інших галузях. Стартова зарплата в великих IT-компаніях починається з 500 доларів, а середня зарплата досвідчених спеціалістів, залежно від посади, становить від $2000 (по Україні) до $3000 (у Києві) на місяць. Також, великим плюсом є те, що зазвичай зарплата нараховується за перерахунком в доларах, що захищає айтішників від курсових коливань.

IT-фахівці – це свого роду чарівники, оскільки вони створюють те, чого ще не існує. Їхня робота – це різноманітні технології майбутнього, які роблять світ розумнішим, зручнішим і кращим. При цьому терміни реалізації IТ-проектів досить короткі – від місяців, до декількох років. Тому ви завжди можете побачити, як ваша ідея матеріалізується вашими зусиллями буквально на ваших очах, в той час як в інших індустріях від проектування до реалізації проектів часто проходять десятиліття.

Зазвичай сучасна IT-компанія – це не тільки великий офіс у центрі міста, але і хороший соціальний пакет: бонуси, медична страховка, абонемент в спортзал і багато інших “плюшок” (як, наприклад, гнучкий графік, можливість працювати дистанційно, безкоштовні напої та снеки, ігрові зони й т.п.). Найчастіше IT-проекти створюються для іноземних замовників, тому робота передбачає постійне спілкування з іноземцями та закордонні відрядження.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress