HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store Connection: close Date: Fri, 24 Mar 2017 15:41:45 GMT Pragma: no-cache Server: nginx Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Fri, 24 Mar 2017 15:41:45 GMT Client-Peer: 194.247.12.57:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; media="screen"; rel="stylesheet"; type="text/css" Link: ; media="screen"; rel="stylesheet"; type="text/css" Set-Cookie: PHPSESSID=8tif5m0bmolvrrrd7mmnrvr3g2; path=/ Title: Газета 21 канал міста Кіровоград. Останні новини Кіровоградщини X-Meta-Charset: utf-8 X-Meta-Description: Дізнатися про останні новини Кіровоградщини, події які відбуваються в місті та її області можливо з популярною газетою 21 канал X-Meta-Keywords: 21 канал Кіровоград, новини Кіровоградщини, останні новини Кіровоградщини, Кіровоградські новини, 21 канал газета Кіровоград, газета 21 канал Кіровоград X-Meta-Robots: all X-Page-Speed: on
This version of the page http://21ch.kr.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-24. The original page over time could change.
Газета 21 канал міста Кіровоград. Останні новини Кіровоградщини
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Погода
Погода у Кіровограді

вологість:

тиск:

вітер:

НАШЕ ЖИТТЯ
СЕМЕРО - НА ОДНОГО

 

Станом на 1 березня цього року кількість вакансій у базі даних центрів зайнятості області становила майже 2,8 тисячі.  У  середньому  на одну  вакансію  -  7  осіб.

 

 

Детально
НЕ СТАНЬТЕ ТОВАРОМ

 

Як повідомляється на сайті  Кропивницької міської ради. у Кропивницькому, на площі Героїв Майдану Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерство соціальної політики України, за підтримки міської ради та обласної державної адміністрації в рамках Національної інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми продемонстрували інсталяцію «Гранi³».

Під час відкриття інсталяції представники МОМ розповіли молоді про актуальність питань, пов’язаних із проблемами торгівлі людьми,...

Детально
ІДЕОЛОГ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ

Девід Рокфеллер

В Америці на 102 році життя помер найстаріший мільярдер світу Девід Рокфеллер. Прізвище це відоме навіть людям далеким від економіки, адже він був найвпливовішою людиною новітньої світової історії, особисті погляди якої визначали основні напрямки її подальшого розвитку. Дожити до такої глибокої старості Девіду допомогли шість пересадок серця, які він переніс в останні роки життя.

Люди, які знали його особисто, розповідають, що, він був акуратною, доброзичливою і всебічно розвиненою людиною, цікавим співрозмовником....

Детально
ДЛЯ БРАТІВ МЕНШИХ

 

Із 13 лютого по 1 березня в Україні поширювалася Всеукраїнська благодійна акція «Happy Мяу для Мурчика», до якої долучились вчителі та школярі навчальних закладів Кропивницького.

Організатором акції виступив благодійний фонд «Щаслива лапа», а допомогти у вирішенні проблем безпритульних тварин міста виявили бажання педагоги та учні загальноосвітніх шкіл № 1, 2, 6, 8, 10, 13, 23, 30, 31, 37.  Уся зібрана допомога, а це більше 200 кг. корму, круп та ліків, була передана громадській організації захисту тварин «Бім».

 Залучення...

Детально
КУХАРОЧКА

У мікрохвильовці мить і - готово!

Мікрохвильова піч екологічно чиста, проста і зручна в експлуатації річ, до того ж вона дозволяє економити електроенергію. Готувати в ній і подавати страву можна в одному й тому ж посуді. Час приготування їжі скорочується у два-три рази, при цьому практично не потрібні жири. Продукти не втрачають масу, зберігають майже всі поживні речовини. Для тих, хто має мікрохвильову піч, ми пропонуємо кілька рецептів.

Кульки з курячого м'яса

Продукти на 6 порцій: 1,5 скл. добре перемеленого молодого...

Детально
ЯК ЦЕ БУЛО

Після приходу до влади Тимчасового уряду представники влади, місцеві чиновники, військові, робітничі колективи тощо поспішали засвідчити лояльність до нього. Селяни теж не повинні були залишатися осторонь. "Голос Юга" свідчить перед історією своїми публікаціями.

Селяни й нова влада

"11 (24 марта по н.с.) Постановление Елисаветградского уездного съезда. Председатель, предводитель дворянства барон М.П. Медем доложил, что земским начальникам надлежит разъяснить сельскому населению, что существующее в настоящее время...

Детально
ТАКА БІДА: НАБРЯКАЮТЬ НОГИ

Надвечір уже не застібаються чобітки або раптом стають затісні туфлі? Ці прикрощі особливо часто маємо навесні. Неприємні набряки ніг, за статистикою, найчастіше дошкуляють жінкам, хоча й представників сильної статі вони теж не оминають. Поговоримо про те, чому вони виникають і як їм зарадити.

Причин появи набряків чимало: тривале фізичне навантаження, проблеми з нирками й венами, патології серця, гормональні коливання.

Якщо доводиться довго стояти, наприклад, виконуючи певну роботу, розплачуємося за це відчуттям важкості...

Детально
ЧЕРЕМША НЕ ДЛЯ ВСІХ
На ринках уже активно торгують першою зеленню - черемшею, хоча екологи та правоохоронці такий «бізнес» не вітають. Утім, ця рослина з присмаком часнику справді варта нашої уваги. Врешті ніхто не заважає посадити її на присадибній ділянці і використовувати для власних потреб. Черемшу ще називають «цибуля ведмежа». А цінна рослина тим, що містить багато аскорбінової кислоти, тобто вітаміну С, дуже необхідного саме зараз, коли після зими імунітет знизився. Вітамінні і листочки, і цибулинки черемші. Її можна сушити, маринувати, засолювати...
Детально
ЩЕ ОДИН ДОДАТКОВИЙ ПОЇЗД ДО ВЕЛИКОДНЯ

Для зручного виїзду пасажирів на Великдень у західному напрямку Укрзалізниця призначила ще один додатковий поїзд – № 231 Дніпро – Івано-Франківськ. Загалом на пікові дати з 13 по 18 квітня вже призначено 7 додаткових поїздів у популярних напрямках та збільшено періодичність курсування 3 графікових поїздів.

 Додатковий поїзд № 231 Дніпро – Івано-Франківськ відправиться з Дніпра 14, 16 квітня о 17:31 та прибуде до Івано-Франківська наступного дня о 13:11. Зворотно з Івано-Франківська відправлення 15, 17 квітня о 15:42 та прибуття до Дніпра...

Детально
УПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА «БУРЕВІСНИКА»

У матчі 17-го туру Відкритого чемпіонату Кропивницького з футзалу богданівський «Буревісник» з рахунком 8:3 переміг ФК «Парадіз», повідомив головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко.

До звітного матчу ФК «Парадіз» йшов на третій сходинці у турнірній таблиці і мав певні шанси піднятися на друге місце на фініші змагань. Після матчу з «Буревісником» шансів на друге місце не залишилося. Після перемог на над лідерами ліги «КДЮСШ-Інгул» та «П’ятихатками»...

Детально