HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: must-revalidate, no-cache, private Connection: close Date: Thu, 23 Mar 2017 06:58:06 GMT Server: nginx Vary: Accept-Encoding Content-Language: uk Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Expires: Sun, 19 Nov 1978 05:00:00 GMT Client-Date: Thu, 23 Mar 2017 06:58:06 GMT Client-Peer: 91.234.32.250:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="shortlink" Link: ; rel="canonical" Link: ; rel="shortcut icon"; type="image/vnd.microsoft.icon" Link: ; rel="alternate"; title=""; type="application/rss+xml" Link: ; media="all"; rel="stylesheet" Link: ; media="all"; rel="stylesheet" Title: Головна X-Content-Type-Options: nosniff X-Drupal-Cache: HIT X-Drupal-Dynamic-Cache: MISS X-Frame-Options: SAMEORIGIN X-Generator: Drupal 8 (https://www.drupal.org) X-Meta-Abstract: Офіційний сайт ведучого Федора Герасимчука X-Meta-Charset: utf-8 X-Meta-Description: Офіційний сайт ведучого Федора Герасимчука X-Meta-Generator: Drupal 8 (https://www.drupal.org) X-Meta-HandheldFriendly: true X-Meta-Keywords: Федір Герасимчук, ведучий, тамада, ведучий в Києві, тамада в Києві, тамада на весілля, ведучий на весілля, ведучий на корпоратив, ведучий на день народження, ведучий на ювілей, ведучий на випускний X-Meta-MobileOptimized: width X-Meta-News-Keywords: Федір Герасимчук, ведучий, тамада, ведучий в Києві, тамада в Києві, тамада на весілля, ведучий на весілля, ведучий на корпоратив, ведучий на день народження, ведучий на ювілей, ведучий на випускний X-Meta-Rights: Федір Герасимчук X-Meta-Robots: index, follow X-Meta-Title: Головна X-Meta-Viewport: width=device-width, initial-scale=1.0 X-Powered-By: PHP/5.6.18 X-UA-Compatible: IE=edge
This version of the page http://xn--b1aecnf2d2a.com/index.php/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-23. The original page over time could change.
Головна Перейти до основного вмісту

Привіт!

Ось ми й зустрілися! Тут, на сторінках мого сайту. І, якщо вам до вподоби витонченість та інтелігентність, вміле поєднання народного із сучасним, нам буде про що поговорити.

Мене звати Федір Герасимчук. Я щасливий, бо є самим собою і вже багато років займаюся справою, яка мені до душі: я – ведучий та організатор святкових подій.

Наше життя прекрасне, а ми всі гарні та добрі люди. Але час так невпинно летить, що інколи не встигаємо помітити того, що у нас не 20-ти річчя, а поважний ювілей, що за вікном уже не Новий рік, а травневі свята, що уже святкуємо не хрестини малюка, а його весілля...

Багато подій хотілося б запам'ятати на все життя, зупинити мить і насолоджуватися тим, що ти живеш, радієш цьому життю, своїм рідним, друзям, знайомим… Дуже хочеться відсвяткувати ці моменти особливо, яскраво, цікаво, весело, оригінально. Саме тоді й знадобиться допомога людини, яка вміє організувати, підготувати та провести ваше свято.

Я завжди думав, а для чого той тамада чи ведучий? Адже у всіх є цікаві й талановиті друзі/знайомі, які можуть повеселити компанію. Та коли мене, як хорошого приятеля, всі просили повеселити гостей, бути неофіційним ведучим вечірки, я зрозумів, що це не дуже справедливо. Адже мені, як гостю, також хочеться відпочити. Ось тут і знадобиться послуга людини, яка професійно цим займається і це, власне, її робота!

На сайті ви зможете переглянути фото та відео тих подій, що я організовував та проводив, дізнатися більше корисної інформації про їх підготовку. Сподіваюсь, що мій сайт дасть вам загальну уяву про мене як ведучого і, насамперед, як людину.

Мій досвід – це сотні проведених заходів: весілля, корпоративні зустрічі, професійні свята, дні відпочинку для працівників організацій, випускні вечори, зустрічі випускників, ювілеї, дорослі та дитячі дні народження, хрестини…

Кожен сценарій готую дійсно індивідуальний. Усі ваші побажання будуть враховані у програмі свята.

Залишається лише додати, що я україномовний ведучий. Поважаю усі нації та мови, але мовою, якою думаю, проведу ваше свято найкраще.

Свято підготую таке, яке ви забажаєте та ще й пораджу, як зробити його кращим, знаючи це з власного досвіду.

P.S. Всі відгуки про мою роботу чесно написані моїми замовниками, за що їм щиро вдячний.

Якщо Ви зацікавилися, то не вагайтеся і телефонуйте!

ЯК ЗУСТРІЧАТИ 2017 РІК – РІК ВОГНЯНОГО ПІВНЯ

Перший сніг навіяв святковий настрій. Магазини прикрашені новорічними іграшками. Люди складають плани на новорічні канікули, а хтось детально готує святкування новорічного свята зустрічаючи Рік півня, суворо дотримуючись правил, гороскопів та модних віянь. Переглянувши трохи матеріалів в мережі Інтернет, щось пригадавши із власного досвіду пропоную вам коротенький огляд з приготувань святкування нового 2017 року. Присвячується тим, хто вірить в гороскопи, символи і т.п.

ДЕ ЗУСТРІЧАТИ НОВИЙ 2017 РІК?

Отже, символ року 2017 – Вогняний півень! Оскільки вогняний півень радить дотримуватися сімейних традицій, що склалися у вашій родині, то зустрічати Новий рік 2017 астрологи рекомендують дома, в родинному колі. Але якщо у вас є давно згуртований колектив друзів – сміливо можете святкувати новий рік і в такій компанії!

Теґи
новий рік 2017
рік півня
ведучий на новорічний корпоратив
новорічний корпоратив 2017
Федір Герасимчук
ведучий.com
vesillya.kiev.ua

Весільні звичаї: з минулого в сьогодення

Саме по собі весілля – це певна сукупність звичаїв та обрядів, часто народних традицій, що пов'язані з укладенням шлюбу. Всім цим звичаям притаманні і релігійні, і географічні, і етнічні особливості. Причому часто в різних країнах вони діаметрально протилежні. Ми віримо, що дотримання весільних традицій є можливістю якось вплинути на наше майбутнє. Причому ідея полягає в тому, щоб таким чином привернути на свою долю щастя, достаток, злагоду в сім’ї, здоров’я батьків та дітей. Українські традиційні весільні обряди виникли з давніх-давен, і з часом набули ряду особливих відмінностей. Власне весіллям у нас прийнято називати саме гуляння. Але дню весільної вечірки передує довга й ретельна підготовка.

Сучасне весілля лише доповнюється весільними обрядами і часто ми не знаємо, яке значення надавали їм наші предки. Тож з тими, що з минулого перейшли в сьогодення, і який зміст в них вкладали наші пра-пра-пращури, познайомимося ближче.

Теґи
весільні звичаї
сучасні весільні традиції
звичаї на весіллі
сучасне весілля. ведучий Федір Герасимчук
www.ведучий.com
Весільний Портал
www.vesillya.kiev.ua

Весільні традиції народів світу

Де б ми не жили, куди б не їздили – повсякденно стикаємося зі звичаями та традиціями тієї країни, в якій перебуваємо чи живемо. Хтось намагається дотримуватися їх аж на фанатичному рівні, хтось ставиться до цього скептично, хтось використовує ті чи інші як данину моді, а хтось просто намагається бути частиною історії свого народу, із покоління в покоління передаючи те, що визначає сутність нації.

Весільні традиції та звичаї є частиною історії кожного народу і кожної нації. Адже час заснування нової сім’ї є не просто моментом святкування та веселощів, а й часом продовження цієї історії і самобутності, з притаманним нації характером, колоритом. Провівши декілька весільних подій під час укладання шлюбу між українками та іноземцями, я мав змогу дізнатися про звичаї та обряди інших країн і про них я писав уже на сторінках свого сайту Причому я описував ті, що ми проводили під час весілля. А насправді їх є безліч. І чомусь ця тема зацікавила мене та, почитавши трохи інших матеріалів, я вирішив поділитися такою інформацією й з вами. Отже, яскраві, неординарні та дивні весільні обряди країн світу.

Теґи
весільні традиції народів світу
весільні традиції
новозеландське весілля
індфйське весілля
мордовське весілля
весілля у Венесуелі
ірландське весілля
весілля у Німеччині
іспанське весілля
китайське весілля
кенійське весілля
мароканське весілля
мексиканське весілля
нігерійське весілля
тайське весілля
весілля в Тибеті
фінське весілля
весілля у Пакистані
ведучий весільної церемонії
тамада на весілля
ведучий Федір Герасимчук
ведучий.com
швейцарське весілля
японське весілля
італійське весілля
Весільний Портал
vesillya.kiev.ua
dtcskkz
dtlexbq

Наше весілля - їхні звичаї!

Кохайтеся, чорноброві…

Напевно, ця стаття зацікавить тих, хто одружується чи виходить заміж за іноземців, або тих молодих людей, які хоча й проживають в Україні але мають закордонні корені.

Не новина і не дивина, що українські дівчата та хлопці знаходять своє кохання десь за межами нашої країни. Хай Бог благословляє та вдача допомагає! А сьогодні пропоную поговорити про весілля, що у таких випадках молодята святкують в Україні.

Мені вже пощастило доторкнутися до весільних звичаїв та обрядів Франції, Польщі, Чехії, Туреччини, Вірменії, Росії, Голландії. Хочу поділитися з вами своїми враженнями та порадами.

Зазначу: у всіх випадках наречені були українками, а от їхні обранці – іноземцями ))). Зовні всі гарні, із виваженим рішенням та трішки розгублені щодо організації весілля в Україні.

Перше питання молодят: ми одружуємося, ми знаємо де і коли, ми хочемо і класику, і традиції наших народів, але нам потрібна порада щодо поєднання цього всього в єдине ціле – щоб свято було яскравим проявом любові та порозуміння.

Що ж, все не так і складно. Спершу варто вислухати побажання обох наречених та врахувати їхні думки. А далі – фантазія, досвід і креативність ведучого мають вималювати картину свята.

Як правило, всі наречені хотіли вразити іноземців нашими обрядами та водночас показати прихильність і повагу до звичаїв народу свого обранця. Але в той же час, варто пам’ятати, що не варто показати якусь «шараварщину» та примітивність. Як і в попередніх моїх статтях, зазначу, все можна адаптувати та трансформувати так, щоб це було гарно і приємно гостям.

Теґи
іноземні весілля
ведучий на багатомовні весілля
ведучий на весілля в Києві
весілля з іноземцем
весілля з іноземцями
закордонні веслля
Підписка на