HTTP/1.1 200 OK Connection: close Date: Wed, 22 Mar 2017 21:17:43 GMT Server: nginx Vary: Accept-Encoding Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Client-Date: Wed, 22 Mar 2017 21:17:43 GMT Client-Peer: 89.184.73.29:80 Client-Response-Num: 1 Client-Transfer-Encoding: chunked Link: ; rel="stylesheet"; type="text/css" Title: Український Юрист — Дорогу інноваціям! X-Meta-Copyright: Yuridicheskaya Practika X-Meta-Description: Журнал сучасного правника X-Meta-Keywords: Украинский юрист, юрист, юридический журнал, правник
This version of the page http://jurist.ua/?article/1227 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-22. The original page over time could change.
Український Юрист — Дорогу інноваціям!
№1-2 Січень-Лютий 2017 року → До справи

Колонка редактора: Дорогу інноваціям!

 

Розпочинати новий рік хочеться з чистого аркуша — білого, наче свіжий сніг, на якому ще ніхто не встиг залишити хоч якийсь слід. Але наповнення сторінки новим змістом можливе лише тоді, коли сьогоднішній порядок денний враховуватиме роботу над помилками дня вчорашнього і формуватиме чіткі завдання на день завтрашній. Саме поступовий, але рішучий та невпинний рух уперед гарантуватиме результат — чи то у реформуванні судочинства, чи то у боротьбі з відмиванням брудних грошей та офшорами тощо.

Утім, майбутнє не стукає у двері — воно, як відомо, вже на порозі. Саме тому у ­2017-му «УЮ» вирішив приділяти більше уваги новинкам в юридичному бізнесі та інноваціям. Тож сподіваюсь, що криптовалюти, які стали темою цього номера, з часом будуть такою ж повсякденністю, як і звичайні гроші.

Приємного читання!

 

Максим СИСОЄНКО,

головний редактор