This version of the page http://u-s.com.ua/otzyvy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-16. The original page over time could change.
Отзывы об агентстве и о наших специалистах - Агентство Уют Сервис

(044) 279 19 99

Обратный звонок

Агентство “Уют Сервис” входит в группу компаний “Golden Staff”

Алла Мазур,
телеведущая

Дуже дякую агенству «Уют-сервис» і незрівнянній Валентині Григорівні, що допомогли нам зустрітися з нашою чудовою нянею Анею.  Вміння так точно відчувати людей, їхні потреби

17 Февраль 2015
Больше
Алла Мазур,
телеведущая

Дуже дякую агенству «Уют-сервис» і незрівнянній Валентині Григорівні, що допомогли нам зустрітися з нашою чудовою нянею Анею.  Вміння так точно відчувати людей, їхні потреби – це рідкiсний дар.  Ви не випадково стали лідером ринку.

З щирою повагою і вдячністю, Алла Мазур

Юлия

Большая благодарность Валентине Григорьевне и «Уют Сервису» за то, что помогли нам найти нашу замечательную няню Юлю. 

16 Январь 2017
Больше
Юлия

Большая благодарность Валентине Григорьевне и «Уют Сервису» за то, что помогли нам найти нашу замечательную няню Юлю. С первой минуты я поняла, что мне будет комфортно с ней, а малышка своей улыбкой только подтвердила это.

Аліна Таран

Велика подяка агентству «Уют-Сервіс», особливо Валентині Григорівні за допомогу в підборі няні. Потрібна була людина для тимчасової роботи на місяць. І Валентина Григорівна знайшла нам

22 Март 2016
Больше
Аліна Таран

Велика подяка агентству «Уют-Сервіс», особливо Валентині Григорівні за допомогу в підборі няні. Потрібна була людина для тимчасової роботи на місяць. І Валентина Григорівна знайшла нам чудову няню Олену Іванівну. Дитина так звикла за такий короткий період, що не хотів відпускати. Відчувається професіоналізм працівників агентства з першого дзвінка.

Дуже дякую! Буду звертатись обов’язково!

Татьяна Рамус,
телеведущая

Агентству «Уют-сервис» желаю удачи и хороших клиентов!

18 Август 2015
Больше
Татьяна Рамус,
телеведущая

Агентству «Уют-сервис» желаю удачи и хороших клиентов!

Ольга Мельник

Користуючись нагодою сім’я Мельників хоче подякувати Вам за ту щиру, щоденну добру справу, яку Ви робите, даруючи сім’ям їх нових нянь, гувернанток і домашніх працівниць.

02 Апрель 2015
Больше
Ольга Мельник

Дорога Валентина Григорівна!

Користуючись нагодою сім’я Мельників хоче подякувати Вам за ту щиру, щоденну добру справу, яку Ви робите, даруючи сім’ям їх нових нянь, гувернанток і домашніх працівниць. От вже минуло 8 років, як з Вашою допомогою ми зустрілися з нашою безцінною нянею. За цей час у нас у сім’ї було вже два поповнення, але, щиро кажучи, наш побут не став для нас більш обтяжливим, і можемо сповна насолоджуватися радістю від нашої великої сім’ї (маємо 3-х дочок), маючи від Вас таких золотих помічників.

Даниил Ковжун

С удовольствием благодарим и всем рекомендуем Агентство «Уют-сервис». В суете и беспокойстве перед рождением первого ребенка, атмосфера в Агентстве, личный подход, профессионализм сотр

16 Декабрь 2014
Больше
Даниил Ковжун

С удовольствием благодарим и всем рекомендуем Агентство «Уют-сервис». В суете и беспокойстве перед рождением первого ребенка, атмосфера в Агентстве, личный подход, профессионализм сотрудников – все это вместе давало нам прекрасное ощущение покоя и уверенности. Интеллигентность сотрудников давала чувство понимания. Ни одно агентство, с которым мы пытались общаться, не выдерживает сравнения. И, наконец, о няне - мы очень довольны, мы нашли того, кого искали. Приятный, профессиональный, очень милый человек. Супер. Отдельное спасибо за вкусный кофе, чай, и за оазис покоя.

Ковжун Даниил, Наташа Ломоносова-Евстратенко

Ассия Ахат,
певица

Удачи!

Успехов!

Любви и творчества во всех делах Ваших!

15 Август 2014
Больше
Ассия Ахат,
певица

Удачи!

Успехов!

Любви и творчества во всех делах Ваших!

Марина Білоус

Щиро дякуємо агентству «Уют Сервіс» за відмінну роботу! Маю дві доньки, усіх нянь та гувернантку підібрала з цим агентством.

20 Март 2014
Больше
Марина Білоус

Щиро дякуємо агентству «Уют Сервіс» за відмінну роботу! Маю дві доньки, усіх нянь та гувернантку підібрала з цим агентством. На пораду Валентини Григорівни завжди можна покластись.

Дуже задоволена. Дякую.

1 2 3