ЖК Adamant – втілення динамічної міської атмосфери

ЖК Києва Adamant – приклад відкритого, оригінального конструктивного рішення. У строгих геометричних акцентах архітектури, прямокутних симетричних вікнах з панорамним склінням упізнається класичний стиль в сучасному, покращеному виконанні. За величним статним фасадом можна сховатися від галасливого міста. Закритий двір звільнений від автомобілів, для яких окремо передбачені просторі паркінги. Тут все сприяє безтурботному відпочинку: дитячий ігровий майданчик, зона відпочинку для дорослих, обладнана альтанкою. Територія для занять спортом спроектована за європейським стандартом.

У просторому світлому лобі передбачена зона очікування для гостей. Скляні та дзеркальні елементи інтер'єру задають особливий елегантний стиль комплексу, в якому все сприяє відпочинку.

Вентильована фасадна частина забезпечує надійну звукоізоляцію, теплозбереження в будинку і захист від палючого сонця. Технологічні екологічні матеріали підібрані відповідно до стандартів Євросоюзу і відповідають сучасним інженерним вимогам.

Ідеальне розташування і транспортна доступність

Солом'янський район – не густо заселений, тут можна купити житло з видами на вражаючі міські пейзажі, вечорами насолоджуватися неспішними прогулянками по затишним засадженим зеленню вулицям столиці. У пешій доступності:

  • лісопаркова зона, сквер, ботанічний сад;
  • спортивні комплекси і басейни;
  • клініки, салони краси;
  • дитячі сади, школи, бібліотека.

ЖК Адамант – це житло в Києві з унікальною транспортною доступністю. Неподалік розташований аеропорт і вокзал, до центру міста і метро всього кілька хвилин їзди без пробок.

Європейський куточок нового покоління

Купити житло в Києві в престижному житловому комплексі – це зміни до кращого комфортного життя, про яке ви мріяли. Проект буде готовий до заселення не пізніше другого кварталу 2018 року.

Стати власником особистої житлової площі можна вже сьогодні, вибравши зручний варіант покупки безпосередньо від забудовника. Ми пропонуємо розстрочку без відсотків, а також можливість повної оплати квартири на вигідних умовах.

31 грудня 2016

ВІТАЄМО ВАС З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ!

Нехай Новий Рік буде насичений новими проектами, творчими ідеями, добрими новинами і професiйними успіхами!
22 грудня 2016

Графік роботи відділу продажів

23.12.2016 відділ продажів на об'єкті працює до 14:30!
Архів новин