Служба замовлення авто 6565 є безперечним лідером на ринку замовлення таксоперевезень в місті Хмельницькому. Ми завжди були і є першими та єдиними, хто  приймає креативні та популярні маркетингові рішення, запроваджує новітні та прогресивні технічні засоби та програмно-апаратні комплески, телефонію,  спрямовані на щвидке, ефективне та якісне обслуговування наших клієнтів.

Ми цінуємо кожного клієнта!

Один раз скориставшись нашими послугами, Ви одразу відчуєте всі переваги такого вибору.

«Зручні та безкоштовні номери для виклику авто»

Це мабуть найзручніші номера для замовлення авто, які легко запам'ятовуються.

Якщо Ви дзвоните зі стаціонарного телефону, то набирайте один із трьох номерів 65-65-65, 650-100 або 650-650 (з мобільного також можна викликати за цими номерами, попередньо набравши код 0382, наприклад 0382 656565).

Ми перші у місті Хмельницькому, хто для Вашої зручності, запровадив короткий номер для замовлення авто з мобільного.

Для замовлення авто з мобільного Вам потрібно набрати лише чотири цифри (без будь-яких кодів)   65-65, при цьомуВаш виклик буде «відбито» та здійснено зворотній передзвон (послуга «call-back» або як її ще називають «автопередзвон»). Короткий номер 65-65 працює для всіх мобільних операторів України.

Також додаткого Ви можете замовити авто з мобільного за звичайним мобільним номером 067 52 55 222. В цьому випадку, як і при виклику за коротким мобільним номером 65-65, діє послуга «автопередзвон».

Всі наші номера для замовлення авто (як стаціонарні та мобільні) є багатоканальними, що є гарантією Вашого дозвону.

Також, замовляючи автомобіль, Ви не витратите жодної копійки з Ваших мобільних телефонів.

«Інформування пасажира про прибуття авто»

Замововши автомобіль, Ви можете і надалі займатись своїми справами або навіть чекати авто вдома, а не виглядати його у вікна або очікуючи на подвір»ї. Не турбуватись про те, що не знайдете авто у людному місці серед інших автомобілів.

Адже як тільки автомобіль прибуде за Вашою адресою, - Вам одразу ж перетелефонують  та повідомлять про прибуття авто, його марку, колір та номер.

«Контроль якості на всіх етапах»

Ми забезпечуємо контроль якості обслуговування від моменту Вашого дзвінка оператору до прибуття у кінцевий пункт призначення.

Наші оператори завжди ввічливі та уважні до кожного клієнта. Вони контролюють весь процесс доїзду авто до замовника.

Кожен автомобіль оснащений таксометром (або GPS-таксометром), що гарантує дотримання тарифу. А досвідчені водії завжди оберуть оптимальний та найкоротший маршрут, швидко та безпечно довезуть Вас до місця призначення.

В тому випадку, якщо у Вас є пропозиції щодо підвищення якості обслуговування, зауваження або навіть скарги на оператора або водія, Ви  можете зателефонувати за будь-яким із номерів для виклику авто (стац. 656565, 650100, 650650; моб. 6565, 0765255222 або за спеціальним телефоном для скарг та пропозицій 0673113222 цілодобово).

«Майже 100% гарантія подачі авто»

Жоден Ваш дзвінок не залишиться без уваги та належного реагування.

Навіть за відсутності вільного авто, оператор вживатиме максимум зусиль для того, щоб авто до замовника прибуло.