This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php/kolektsiyi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-12. The original page over time could change.
Колекції

Книжкова колекція Віктора Китастого

Місцезнаходження: читальна зала бібліотеки (вул. Тургенєвська, 83-85)

Колекцію складають 894 примірники книг, з них 570 – англійською мовою. Її основу складає музична література – книги з теорії та історії української музики, записи народних пісень, колядок, коломийок, збірники нот хорових музичних творів і творів для виконання на бандурі. До колекції входять твори української та зарубіжної класичної літератури українською та англійською мовами, словники, мистецькі альбоми, а також книги з політичної, економічної, соціальної, військової історії, історії міжнародних відносин, релігії, науки, культури.

Для ознайомлення з колекцією Віктора Китастого слід звернутися до електронного каталогу бібліотеки та ввести у пошукове поле словосполучення "Бібліотека Віктора Китастого".


Книжкова колекція професора Дмитра Степовика

Місцезнаходження: відділ літератури з питань мистецтв (вул. Велика Житомирська, 4)

Колекцію складають 112 примірників книг 1967-2013 років видання. Це праці з історії, культури та мистецтва, фольклору та етнографії, іконології та іконографії. У складі колекції книги, що висвітлюють україно-болгарські культурні зв’язки. Близько чотирьох десятків книг колекції належать перу  Дмитра Степовика. З них 3 книги – переклади книг Д. Степовика іноземними мовами.

Для ознайомлення з колекцією Дмитра Степовика слід звернутися до електронного каталогу бібліотеки та ввести у пошукове поле словосполучення "Бібліотека професора Дмитра Степовика".


Книжкова колекція Сержа Лифаря

Місцезнаходження: відділ літератури з питань мистецтв (вул. Велика Житомирська, 4)

Віртуальна виставка: «Перлина світового балету: Серж Лифар»

Каталог "Книжкова колекція Сержа Лифаря"


Powered by Web-It.kiev.ua