This version of the page http://jus.mk.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-12. The original page over time could change.
Новости

Нотариусы Николаева!

ЗАКРЫТЬ
Нотариусы
Новости
Банеры
Регистрация Главная Новости Акции Обзоры Банеры
  • Энциклопедии
  • Уроки
  • Заметки
  • Термины
  • Авторизация

Главная   Новости:
Відкрито торги по тендеру на нотаріальні послуги ○ Николаевские нотариусы первые в украине начали ○ О проекте "Нотариусы Николаева" ○ До уваги миколаївських нотаріусів: НАУКОВИЙ ○ Образовательная программа «Помощник частного ○ Оформлення документів для виїзду дитини за кордон ○ Наследство. Прибыль или долги? ○
+
Добавить предприятие, новость
Меню рубрик
Свет, размер окна, прокрутить и временно рекламу, поделится в соц. сетях
Сайт на тестировании, если увидели неладное нажмите на значек (?) внизу слева

Haxasem
Відкрито торги по тендеру на нотаріальні послуги

Автор: Haxasem
Тема: Відкрито торги по тендеру на нотаріальні послуги

А вы уверены в этом? Очень примитивно.

omelchuk
Частный нотариус Мартынюк Ольга Борисовна, пгт. Березанка, Н ...

Автор: omelchuk
Тема: Частный нотариус Мартынюк Ольга Борисовна, пгт. Березанка, Николаевской области

добрый день Ольга Борисовна нужно делать оценку дома для продажи дома и составления договора купли продажи 

notary7891
Частный нотариус Стадниченко Сергей Анатольевич, г. Николаев

Автор: notary7891
Тема: Частный нотариус Стадниченко Сергей Анатольевич, г. Николаев

располодение нотариуса и телефон измеены с 2013 года на пр. Мира 56в/1, тел. 231358, 0996252655
1147 посещений
0 комментария
О проекте "Нотариусы Николаева"

Эта статья посвещена описанию возможностей портала "Нотариусы Николаева" для информирования жителей николаевщины об нотариальных услугах.


Подробно
1170 посещений
1 комментария
Відкрито торги по тендеру на нотаріальні послуги

Миколаївська філія державного підприємства "Адміністрація морських портів України" (Адміністрація Миколаївського морського порту) оголошує проведення відкритих торгів на нотаріальні послуги.


Подробно
1012 посещений
0 комментария
Николаевские нотариусы первые в украине начали предоставлять услуги госрегистраторов собственности

Закон «Про государственную регистрацию имущественных прав на недвижимое имущество и их отягощений» заработал в Николаеве. Теперь получить услуги государственнного регистратора по оформлению прав на недвижимость можно у нотариуса.


Подробно
844 посещений
0 комментария
До уваги миколаївських нотаріусів: НАУКОВИЙ СИМПОЗІУМ НОТАРІАТІВ КРАЇН СЕРЕДЗЕМНОМОР’Я

26-27 березня 2015 року у м. Танжер (Марокко) пройде 5-й Симпозіум нотаріатів країн Середземномор’я. Організаторами заходу виступають Міжнародний союз нотаріату (МСЛН) у партнерстві з Національною радою Колегії нотаріусів Марокко.


Подробно
920 посещений
0 комментария
Образовательная программа «Помощник частного нотариуса».

В период с 23 марта по 26 марта 2015 годапланируется проведение повышения квалификации помощников нотариусов и консультантов государственных нотариальных контор по профессиональной программе «Помощник частного нотариуса».


Подробно
995 посещений
0 комментария
Оформлення документів для виїзду дитини за кордон

Слід зазначити, що в Україні протягом останнього часу істотно змінилися основні підходи до реалізації прав дітей на виїзд за межі України. Існують певні правила, за якими діти можуть перетинати український кордон. Конституцією України від 28 червня 1996 року, а саме статтею 33, кожному, хто на законних підставах перебуває на території України гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України.
Законодавстовм України встановлені вимоги щодо документального оформлення виїзду дитини за кордон.


Подробно
906 посещений
0 комментария
Наследство. Прибыль или долги?

Наследованием является переход прав и обязанностей (наследства) от умершего физического лица (наследодателя) к другим лицам (наследникам).


Подробно
275 посещений
0 комментария
Що таке заповіт?

Треба розуміти, що не будь-яке розпорядження фізичної особи, зроблене на випадок смерті, вважатиметься заповітом. У зв'язку з цим розглянемо ознаки, якими характеризується заповіт.


Подробно
240 посещений
0 комментария
Що таке спадкування?

Питання про те, що залишається після смерті померлого власника, кому воно має перейти, в якому порядку і обсязі з найдавніших часів і до наших днів залишаються в центрі уваги суспільства і держави, кожної людини, оскільки вони тією чи іншою мірою стосуються їх інтересів, тому інститут спадкового права в сучасних правових системах – один з найважливіших. Його значення зумовлено тим, що об’єктом спадкування переважно є право власності.


Подробно
257 посещений
0 комментария
Заповіт подружжя

Заповіт є найдавнішою формою спадкування, що пройшла тривалий і складний шлях розвитку. Адже кожна людина, яка володіє тим чи іншим майном, хоча б раз у житті замислюється над питанням: як краще ним розпорядитися? Одним із різновидів заповіту є заповіт подружжя, який законодавець перейняв із досвіду інших країн.


Подробно
687 посещений
0 комментария
ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення

Верховна Рада України постановляє:

1. Пункт 32 підрозділу 2 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України (Відомості Верховної Ради України, 2011 р., NN 13 - 17, ст. 112) доповнити абзацами такого змісту: "продукції оборонного призначення, визначеної такою згідно з пунктом 9 статті 1 Закону України "Про державне оборонне замовлення", що класифікується за такими групами, товарними позиціями та підкатегоріями УКТ ЗЕД: 3601, 3602; 3603 (тільки для ударних капсулів, детонаторів, що використовуються в оборонних цілях)...


Подробно


Powered by CYS