This version of the page http://pdp.org.ua/video (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-11. The original page over time could change.
Відеоматеріали
 
  • ENG
  • Web-mail
  • Кориснi посилання
  • Пошук
  • Тренінгові програми
  • Карта сайту

Головне Меню

БІБЛІОТЕКА: Публікації та дослідницькі матеріали ПСП та ПСП ІІ


Відеоматеріали
ЗАСТОСУВАННЯ ЗАКОНУ "ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РІВНИХ ПРАВ ТА МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОК ТА ЧОЛОВІКІВ" У ЗАКОНОТВОРЧОМУ ПРОЦЕСІ
Середа, 21 березня 2012, 14:27
 
Документвальний проект "УКРАЇНА 20/21"
Субота, 25 лютого 2012, 19:30

Ініціатором проекту “Україна 20/21” у партнерстві з Асоціацією народних депутатів України виступила Програма сприяння Парламенту (ПСП ІІ).

У проекті записані спогади і роздуми Володимира Буткевича, Степана Гавриша, Семена Глузмана, Михайла Голубця, Володимира Гриньова, Любомира Гузара, Ірини Калинець, Володимира Коваленка, Юрія Костенка, Володимира Крижанівського, Георгія Крючкова, Володимира Ланового, Елли Лібанової, Євгена Марчука, Олександра Пасхавера, Мирослава Поповича, Лариси Скорик, Юрія Щербака, Ігоря Юхновського, Ярослава Яцківа.

На думку авторів, реалізація проекту шляхом ретроспективи розвитку української держави та погляд у майбутнє через призму парламентаризму, сьогодні є надзвичайно актуальними.

Всі 20 інтерв’ю зі стенограмами в рамках документального проекту “Україна 20/21” доступні для перегляду на офіційному каналі ПСП ІІ в YouTube. Нижче Ви маєте змогу переглянути всі інтерв’ю проекту в одній стрічці відтворення.

 

 

 

 
Антикорупційна експертиза нормативно-правових актів
Понеділок, 06 лютого 2012, 16:12
Міністерство юстиції України за сприяння ПСП ІІ підготувало відеоматеріал про особливості антикорупційної
експертизи нормативно-правових актів.

 
За підтримки ПСП ІІ створено відеоролик про забезпечення доступу до публічної інформації у Секретаріаті Кабінету Міністрів України
П'ятниця, 14 жовтня 2011, 16:12

У рамках співпраці Програми сприяння парламенту ІІ та Секретаріату Кабінету Міністрів України створено відеоролик про забезпечення доступу до публічної інформації у Секретаріаті Кабінету Міністрів України. Він демонструє, зокрема, як можна подати запит на інформацію у будинку уряду, куди саме звернутися, чим відрізняється запит від звернення громадян, що відбувається із запитом, який надходить до Секретаріату КМУ, а також інші важливі аспекти стосовно подання та задоволення запитів на інформацію.

 

 

 
Семінар в м. Коломия: “Доступ громадськості до законотворчого процесу”
Неділя, 28 лютого 2010, 20:23
 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2

Слідкуйте за повідомленнями:

Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)