This version of the page http://www.roda.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-08. The original page over time could change.
Кухні Рода купити на замовлення в Києві за ціною виробника | Дизайнерські меблі на замовлення
2016
Новинки 2016 Кухня Токіо

Шановні Пані та Панове!

Представляємо нову кухню від лабораторії дизайну RODA Design Lab – модель Токіо!

Нова кухня Токіо відповідає сучасному ритму життя та зачаровує дивовижним поєднанням індивідуальності, краси ліній, фактури, ергономіки і функціональності. У цій моделі все зроблено для комфорту і естетичного задоволення.

Токіо - це чисті лінії вдосконалені м'якістю округлих форм.

Родзинкою моделі, безсумнівно, стала прихована ручка фасаду. Зроблена за спеціальною технологією, вона може стати акцентом на кухні, а може гармонійно доповнити або підкреслити вже існуючі деталі інтер’єру. Як фасаду, так і ручці можна придати будь-який улюблений колір чи прикрасити натуральною шпоною цінних порід деревини. Можна зробити глянцевою, а можна матовою ... Така необмежена варіація дозволяє створити кожну кухню унікальною і дає впевненість у неповторності саме Вашої кухні.

Однозначно, Токіо – це кухня, яка дарує відчуття щастя, коли Ви повертаєтеся додому.

Напрямки в просторах

Висока якість, ідеальне поєднання функціональності, нові рішення звичних речей - наповніть свій простір змістом.

Кухні RODA
Кухні RODA

Простір для втілення найсміливіших ідей. Коли дизайн – це не візуальна перевага, а частина життя.

Kухні Domino
Kухні Domino

Гармонійне поєднання функціональності, новаторства і стилю. Краще втілення класики і традицій в сучасному дизайні.

Ванні кімнати
Ванні кімнати

Приклад, коли необхідність не повинна бути показником буденності. Вона повинна бути витвором мистецтва в кожній функціональній деталі.

Модульна система Вудсток
Модульна система Вудсток

Нове бачення звичного рішення. Комфорт в контексті сучасного темпу життя.

Cтоли
Cтоли

Все геніальне завжди просто. Показник ідеального мінімалізму, дизайну і комфорту в одній речі.

Кращі меблі України
Перейти до каталогу
Спеціальна пропозиція
Весняна акція!
Кухня «Женева»
Замовити прорахунок

Завантажити один файл(у форматі .pdf, .jpg, .png, .doc)

Перевірка статусу замовлення

Щоб дізнатися на якому етапі зараз знаходиться ваше замовлення, введіть код і натисніть "Ок"

Дізнайтеся на якому етапі
знаходиться ваше замовлення

Відгуки
Наташа Мерфи, художница

Кухни от РОДА – изящество и простор! Едва ли кто-то лучше справится с нашествием Ваших гостей. В воздухе витает аромат мартини и светских сплетен, а когда заиграет джаз – все желающие смогут потанцевать на столе…
О сотрудничестве…
Коллектив Рода – команда, которая с шахматным изяществом решает задачи: дизайна, производства, логистики. Участвуют в выставках с нестандартными идеями и впечатляют масштабными акциями!
О будущем…
Сотрудничать с Рода – удовольствие! Мы вместе пишем историю РОДА в цветах и красках!
СПАСИБО!

Марина

Щиро вдячна компанії "Рода" за її продукцію. Вдруге обираю кухню цього виробника. Перша кухня ще не була "нафарширована" сучасною технікою і гіпер-зручною фурнітурою, але слугувала дуже довго (зараз користуються батьки). Після 15-ти років експлуатації - стан на „4-”. Другу кухню придбала 2 роки тому. Є невеликі недоліки, на які майже не звертаєш уваги (відбійники "сповзають" з дверок). Дуже продуманий дизайн і зручність у використанні. Я часто готую, тому кухню використовую на ПОВНУ. Стільниця, фасади, все начиння - дуже гарної якості. Працівники магазину надали професійну пораду в правильному розміщенні техніки і т.д. Дуже сподобалася бригада монтажників: швидко, якісно, ввічливо. Один недолік – у них не було „пило-всмоктувача”. Кухні дорогуваті – але вони того варті! Дякую! Бажаю всьому колективу творчої наснаги в роботі.

Виробництво меблів РОДА

Компанія РОДА розробляє та виробляє кухонні гарнітури створюючи індивідуальний простір для життя. Ми працюємо для того, щоб зробити весь процес від планування до встановлення меблів максимально комфортним для Вас. Ми робимо доступним в Україні світовий рівень дизайну, якості та сервісу в кухонній промисловості.

Створена в 1994 р в Києві компанія Рода встановлює стандарти виробництва кухонь. На сьогоднішній день в компанії працюють більше ста п’ятдесяти співробітників. Офіційні представництва ТМ RODA відкриті практично у всіх великих містах України. За час існування компанія багаторазово отримувала визнання на професійних виставках. У 2008 році нами було отримано міжнародний сертифікат якості ISO 9001: 2000. У 2010 р. компанії було присвоєно новий сертифікат якості ISO 9001: 2008, який передбачає орієнтування на задоволеність вимог споживачів і ще більш вдосконалене ведення процесів і дотримання стандартів.