This version of the page http://www.iau.ua/uk/pro-nas/company/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-05. The original page over time could change.
Компанія | International Audit Union
Main » Про нас » Компанія

Компанія

Довіра, проявлена до нас – це капітал наших Клієнтів, інвестований в безпеку та процвітання власного бізнесу !

Наша компанія успішно працює на ринку аудиторських та бухгалтерських послуг та входить в число провідних аудиторських компаній України. Великий досвід та професіоналізм нашої команди – це гарантія високої якості наших послуг. Познайомившись з нами поближче, Ви зрозумієте, що в нашій компанії немає випадкових людей – кожний наш співробітник не тільки високоякісний спеціаліст, але і людина , яка віддає своїй професії душу. Ми вважаємо, що саме тому нам під силу за вдання будь-якої складності, оскільки там де буде важко одному, для досягнення мети буде злагоджено працювати вся команда.

Ми пишаємося тим фактом, що більшість наших клієнтів рік за роком продовжують користуватись послугами нашої компанії.
Міжнародний аудиторський союз сьогодні, це :

  • Практика постійної роботи з компаніями різних форм власності в галузях інвестицій, енергетики, торгівлі, будівництва, страхування, медицини, банківської сфери;
  • Бездоганна репутація в бізнесі та суворе дотримання взятих на себе зобов’язань;
  • Колектив з досвідом роботи в податковій та фінансових системах України;
  • Впровадження комплексних методик аналізу фінансових та податкових ризиків та застосування Системи інтелектуального захисту фінансового блоку підприємств, розробленої фахівцями Міжнародного аудиторського союзу.

Міжнародний аудиторський союз надає аудиторські послуги на підставі свідоцтва про внесення в Реєстр аудиторських фірм за №3442, яке видане згідно рішення Аудиторської палати України від 30 вересня 2004 року за №139.

Міжнародний аудиторський союз внесено до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів (свідоцтво ДКЦПФР АБ 000976 видане згідно рішення ДКЦПФР від 24.11.2009 року № 1484).