Акции

135 лет инжиниринговых решений

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес»

Публічне акціонерне товариство «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес» Житомирська обл.., м.Бердичів, вул. Європейська, 79, 13300, код ЄДРПОУ 00217426 повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів товариства, які відбудуться 6 вересня 2016 року об 11:00 годині в м.Бердичів, Житомирська обл., вул. Європейська, 79, Новий інженерний корпус, 2-й поверх, зала засідань,

Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: Час початку реєстрації акціонерів у загальних зборах – 10-00. Час закінчення реєстрації акціонерів у загальних зборах – 10-55 годин.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах:   станом на 24 годину 31серпня 2016 року за три робочих дня до дня проведення зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України, із зазначенням кількості голосів кожного акціонера.

Для реєстрації та участі у зборах учасникам зборів мати при собі документ-паспорт, що посвідчує особу, а представникам акціонерів – додатково документ, що посвідчує право їх участі і голосування на позачергових загальних зборів акціонерів, оформлений відповідно до вимог чинного законодавства. Відсутність таких документів є підставою для відмови акціонеру в реєстрації

Подробнее  

Собрание Акционеров ПАО "БМЗ "Прогресс" 2016
18 Февраля 2016

Повідомлення про проведення чергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес» (надалі – Товариство)

Повне найменування та місцезнаходження товариства:
Публічне акціонерне товариство «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес»; місцезнаходження: Житомирська обл.., м.Бердичів, вул. Європейська, 79, 13300, код ЄДРПОУ 00217426

Дата, час та місце проведення загальних зборів:
23 березня 2016 року об 11:00 годині за адресою: будівля Нового інженерного корпусу, 2-й поверх, зала засідань, вул. Європейська, 79, м.Бердичів, Житомирська обл..

Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах:
Час початку реєстрації акціонерів у загальних зборах – 10-00. Час закінчення реєстрації акціонерів у загальних зборах – 10-55 годин.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах:  
станом на 24 годину 17 березня 2016 року за три робочих дня до дня проведення зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України, із зазначенням кількості голосів кожного акціонера.

Подробнее  

Собрание Акционеров ПАО "БМЗ "Прогресс"
29 Января 2015

Повідомлення про проведення чергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес»
(надалі – Товариство)

Повне найменування та місцезнаходження товариства: Публічне акціонерне товариство «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес»; місцезнаходження: Житомирська обл., м.Бердичів, вул. Європейська, 79, 13300, код ЄДРПОУ 00217426

Дата, час та місце проведення загальних зборів:2 березня 2015 року об 11:00 годині за адресою: будівля Нового інженерного корпусу, 2-й поверх, зала засідань, вул. Європейська, 79, м.Бердичів, Житомирська обл.

Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: Час початку реєстрації акціонерів у загальних зборах – 10-00. Час закінчення реєстрації акціонерів у загальних зборах – 10-55 годин.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах:   станом на 24 годину 24 лютого 2015 року за три робочих дня до дня проведення зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України, із зазначенням кількості голосів кожного акціонера.


Подробнее