This version of the page http://www.bizreliz.com/telefoni-smartfoni/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-09. The original page over time could change.
Телефони, Смартфони

Телефони, Смартфони

Lenovo представила Moto M

23 січня 2017 року: компанія Lenovo оголошує про появу на українському ринку нового смартфону Moto M - стильного, надійного та продуктивного. Він приваблює не тільки дизайном та повністю металевим корпусом, але й потужними можливостями.

Крутий зовні

Дизайн Moto M лаконічний і стильний. Перше, що приваблює поглядцільний металевий корпус Moto M, золотого чи сірого кольору, із заокругленими лініями.

Друга особливістьяскравий 5,5” Full HD (1080 x 1920) IPS дисплей, що чудово відображає зображення та відео. Дві камери та динамік елегантно поєднуються із загальним дизайном пристрою. Фронтальна камера 8 Мпікс та основна – 16 Мпікс з подвійним спалахом та системою кореляції колірної температури (CCT), що дають можливість створювати фантастичні фото. Фронтальна камера сподобається тим, хто любить робити селфізавдяки режиму покращення знімків та численним фільтрам.

Динамік на нижній грані Moto M підтримує запатентовану технологію Dolby Atmos, завдяки чому звук вражає своєю чіткістю, насиченістю, потужністю та глибиною у тривимірному просторі.

Смартфон також оснащений сканером відбитків пальців, тож щоб розблокувати його та в одну мить отримати доступ до його можливостейпотрібен лише один дотик власника.

 

Крутий всередині

Потужність Moto M відповідає його зовнішньому вигляду. Швидкість та бездоганна мультизадачність забезпечуються блискавичним процесором та 3 ГБ оперативної пам'яті. Одночасно ділитися фотографіями, грати в ігри, переглядати веб-сторінки – все це можна робити на повній швидкості з Moto M.

Але що найбільше турбує власників смартфонів? Тривалість роботи! Moto M здатен працювати практично в режимі нон-стоп завдяки акумулятору ємністю 3050 мАг, до того ж у комплект додається зарядний пристрій 10 Вт, що забезпечить швидкісну зарядку.

Смартфонце особиста бібліотека улюблених пісень, фото, відео-файлів користувача. Moto M має 32 ГБ вбудованої пам’яті, яку завжди можна збільшити на додаткові 128 ГБ, встановивши карту microSD. Крім того, при покупці цього смартфону додається приємний бонус – два роки безкоштовного зберігання всіх фото в оригінальній якості у хмарному сховищі Google Фото.

Moto M

Операційна система:Android (TM) 6.0.1, Marshmallow
Архітектура системи/процесор: Обчислювальна система Motorola Mobile Computing System, яка включає в себе восьмиядерний процесор MediaTek Helio P10 з тактовою частотою до 1.8 ГГц та графічний процесор Mali-T860-MP2
Оперативна пам'ять (RAM): 3 ГБ
Вбудована пам'ять (ROM): 32 ГБ, підтримка карт microSD до 128 ГБ
Габарити:
Висота: 151.35 мм
Ширина: 75.35 мм
Товщина: 7.85 мм
Вага: 163 г
Дисплей: 5.5” 1080p Full HD (1920 x 1080)
Акумулятор: Вбудований, 3050 мАг з підтримкою швидкої зарядки 5V/2A
Мережі передачі даних:
4G LTE (Cat 4)
UMTS / HSPA+
GSM / EDGE
Підтримка SIM-карт: Підтримка двох карт nano-SIM (другий слот підтримує додаткову SIM-карту або карту microSD)
Основна камера: 16 Мпікс
Фронтальна камера: 8 Мпікс
Порт USB-C для підзарядки, передачі даних та технології OTG (On-The-Go)
Роз'єм для гарнітури 3.5 мм
Технологія Bluetooth® 4.1
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 ГГц + 5 ГГц з MIMO)
Динаміки/мікрофони: Технологія Dolby Atmos®
1 динамік, 2 мікрофони

 

***

Для довідки:

 

Про Motorola:

 

Компанія Motorola Mobility була придбана компанією Lenovo Group Holdings в 2015 році. Motorola Mobility є дочірньою компанією Lenovo і відповідає за розробку і виготовлення всіх фірмових мобільних телефонів Moto.

 

Про компанію Lenovo:

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) - технологічна компанія з капіталізацією 46 млрд. доларів США, що входить в список найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500, і лідер в розробці й виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу. Lenovo - це надійні, високоякісні, безпечні продукти і послуги, серед яких ПК (включаючи знамениті бренди Think і Yoga), робочі станції, сервери, системи зберігання даних, системи SmartTV, а також родина мобільних продуктів, включаючи смартфони, планшети і додатки.

Флагман нової лінійки Grace R7

Бренд Prestigio запускає у продаж нову модель смартфону, флагман лінійки — Grace R7. Це перший смартфон Prestigio з технологією сканування відбитка пальця для доступу до пристрою.

Grace R7модний і практичний смартфон. Поєднання 5-дюймового дисплея, вузьких рамок і 2,5 D скла робить екран максимально комфортним у користуванні. On-cell технологія і IPS матриця забезпечують точне кольоровідтворення, тонкий корпус підкреслює сучасний стиль, а скло Asahi дозволяє уникнути появи подряпин. Новий девайс випускається у трьох колірних рішеннях: чорному, сріблястому та золотому.

Смартфон дозволяє експериментувати у мистецтві фотографії. Основна камера Grace R7 на 13.0 МП оснащена потрійним світлодіодним спалахом, об'єктивом з діафрагмою f/2.0 і сенсором від Samsung.

Новинка працює під управлінням операційної системи Android 6.0 Marshmallow. Завдяки їй користувач Grace R7 зможе оптимізувати всі ресурси смартфону під свої потреби, починаючи від економії заряду батареї, закінчуючи захистом своїх персональних даних з допомогою відбитка пальця.

Ще один аргумент на користь покупки Grace R7достойна апаратна начинка. Смартфон має чотирьохядерний процесор, оперативну пам'ять на 2 ГБ і внутрішнюна 16 ГБ. За необхідності, об'єм внутрішнього сховища можна збільшити з допомогою карти microSD до 32 ГБ.

За збереження своїх персональних даних можна не хвилюватися. Технологію ідентифікації власника через відбиток пальця не зламати, як звичайний пароль. З допомогою кнопки, розміщеної на лицьовій частині корпусу, Grace R7 «впізнає» відбиток пальця свого власника за півсекунди. Ця кнопка має сенсорний датчик дотику зі швидкістю відгуку в 1/10 сек.: торкання до неї повертає до попередньої дії.

Розробники нового смартфону потурбувалися і про оптимізацію витрат на мобільний зв'язок. Grace R7 забезпечений 2 слотами для сім-карт. Достатньо тільки вибрати найбільш вигідні тарифи мобільних операторів.

Довідка про бренд:

Міжнародний бренд Prestigio більше 10 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigioсмартфони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпеченняуспішно продається в 30 країнах світу.

Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренда «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.

Створений для фотографії

Компанія ASUS повідомляє про швидку доступність в Україні володаря нагороди Computex 2016 за дизайн та інноваційність, стильного й сучасного смартфона ZenFone 3. Шанувальники продукції ASUS, які з нетерпінням очікують на новинку, уже сьогодні можуть замовити пристрій у партнерів компанії в Україні й отримати разом із телефоном корисний подарунокпортативний акумулятор ASUS ZenPower.

 

ASUS ZenFone 3 – це сучасний потужний смартфон із першокласним дизайном, створений для мобільного життя. Він оснащується чудовим Super IPS+ дисплеєм із діагоналлю 5,2 дюйми й роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікселів), збільшеною до 500 кд/м2 яскравістю та широкими кутами огляду, що забезпечує якісне зображення навіть в умовах яскравого сонячного освітлення. Причому завдяки надтонкій рамці розмір екрана нітрохи не впливає на компактність смартфона, площа екрана складає 77,3% від розміру передньої панелі. Передня й задня панелі пристрою захищені стійким до подряпин склом Corning Gorilla Glass 2.5D, яке має закруглені краї, що робить бокові грані телефона абсолютно гладкими.

Новий смартфон ASUS оснащується 16-мегапіксельним сенсором зображення Sony IMX298, світлосильним шестиелементним об'єктивом Largan із діафрагмою f/2.0 і ексклюзивною системою потрійного фокусування ASUS TriTech, яка об'єднує в собі різні технології наведення камери смартфона на різкістьлазерну, фазову і стеження. Час фокусування складає лише 0,03 с. Якщо додати до цього високоефективну систему оптичної та електронної стабілізації зображення, а також датчик корекції кольору, то можна не сумніватися: чіткі знімки й відеоролики з високою роздільною здатністю (до 4K) із природними, насиченими кольорами можна отримати буквально в один дотик.

ASUS ZenFone 3 – один із перших у світі смартфонів, оснащених Qualcomm Snapdragon 625 – першим процесором 600-го сімейства чипсетів Qualcomm, виготовленим за техпроцесом 14 нм на базі транзисторів FinFET. Чипсет має інтегрований модем X9 LTE, а також підтримує бездротовий стандарт 802.11ac MU-MIMO та технологію Dual SIM 3G+4G. Серед інших переваг смартфонависока графічна продуктивність і до 4 гігабайт оперативної пам'яті. Ці сучасні характеристики поєднуються з підвищеною енергоефективністю й більш тривалим часом автономної роботи.

В ASUS ZenFone 3 також вбудований сканер відбитків пальців, що зручно розташований на задній панелі смартфона, завдяки якому розблокувати пристрій можна за частку секунди.

 

Ціна та доступність

 

Конфігурація смартфона ASUS ZenFone 3 (ZE520KL) з 8-ядерним процесором Qualcom Snapdragon 625, оперативною пам'яттю 3 ГБ і накопичувачем 32 ГБ буде доступна в Україні наприкінці листопада за ціною від 9999 грн. Акція з попереднього замовлення діє до 18 листопада 2016 року. Її умови уточнюйте в партнерів компанії ASUS, які приймають участь в акції (див. http://event.asus.ua/pr/2016/Phones/ZenFone3/).

 

Про компанію ASUS

Компанія ASUS є виробником найбільш купованих і відзначених найбільшою кількістю нагород материнських плат, а також одним із трьох провідних виробників ноутбуків для споживачів у світі. Будучи лідером нової цифрової ери, ASUS пропонує широку лінійку продуктів, що включає материнські плати, відеокарти, оптичні приводи, монітори, настільні та моноблочні ПК, ноутбуки, нетбуки, сервери, мультимедійні пристрої, бездротові рішення, мережеве обладнання, планшетні комп'ютери, смартфони та портативну електроніку. Усі продукти ASUS відрізняє висока якість та інноваційність, вони чудово підходять для сучасного дому й офісу. У 2015 році ASUS завоювала 4368 нагород. Оборот компанії, що нараховує понад 17 тисяч співробітників, включно з 5500 висококласними розробниками з усього світу, склав у 2015 році приблизно 14 мільярдів доларів США.

Анонс смартфона Muze F3

Бренд Prestigio анонсировал выпуск нового смартфона MuzeF3. Новинка разработана как  для ценителей стиля, так и для сторонников практичности. Многозадачность и слаженную работу гарантируют четырехъядерный процессор с частотой 1,3 ГГц и оперативная память объемом 1 ГБ.

 

Смартфон Prestigio Muze F3 представлен в 4-х цветах: черный, серый, белый и золотой. Просмотр фотографий и фильмов на нём доставит удовольствие благодаря яркому IPSon-cell дисплею диагональю 5,3 дюйма.

 

Новинка Prestigio оснащена фронтальной камерой в2 мегапикселя. Основная камера MuzeF3 в 8 мегапикселей с тройной светодиодной вспышкой позволяет фиксировать яркие моменты даже в ночное время суток. В новом девайсе предусмотрено 8 ГБ внутренней памяти, которую можно увеличить с помощью карты Micro-SDдо 32 ГБ.

 

Наличие слотов для двух SIM-карт позволит владельцам Prestigio Muze F3 выбрать наиболее подходящие тарифы и экономить на звонках благодаря использованию услуг нескольких операторов.

 

 

Справка о бренде:

Международный бренд Prestigio более 10 лет предлагает широкий выбор потребительской электроники для дома, образования и бизнеса. Продукция Prestigio: смартфоны, планшеты на базе операционных систем Androidи Windows, видеорегистраторы, навигаторы, а также интерактивные дисплеи и специальное программное обеспечение успешно продается в 50 странах мира.

Prestigioподдерживает стремление к индивидуальности. Слоган бренда «Живи по-своему» передает свободу от стереотипов и важность самовыражения

Нові смартфони X Series

Компанія LG Electronics (LG) анонсувала вихід чотирьох нових смартфонів X Series, що об'єднали кращі функції і параметри флагманівмоделей телефонів LG G Series та LG V Series. Смартфони X power, X mach, X style і X max, разом із моделями X cam та X screen, стануть кращими пропозиціями на ринку мобільних пристроїв середнього цінового сегмента.

 

Кожний новий пристрій лінійки X Series оснащений унікальним функціоналом, що відповідає потребам різних категорій споживачів. Найчастіше при виборі смартфона клієнти звертають увагу на наступні параметри: збільшена ємність батареї, швидкий і потужний процесор, витончений дизайн і великий розмір дисплея.

 

Смартфон X power розрахований на користувачів, які в першу чергу віддають перевагу пристроям зі збільшеною ємністю акумулятора. Смартфон оснащений 4,100 мАг батареєю і 7,9 мм тонким корпусом. Технологія швидкої зарядки (PE +), яка представлена в смартфоні, дозволяє заряджати X power в два рази швидше звичайного телефону, що збільшує термін роботи пристрою.

 

X mach підтримує швидкість передачі даних LTE Cat. 9 3CA, а потужність процесора, що забезпечує максимальну продуктивність і швидкість роботи пристрою, складає 1,8 ГГц. Смартфон оснащений дисплеєм QHD IPS Quantum, який дозволяє відображати яскраві і чіткі зображення та має вигнуту конструкцію для кращого зчеплення телефона з рукою. Користувачі також оцінять можливість знімати якісні фотографії в умовах поганої освітленості, що стало можливим завдяки наявності камери із розміром пікселів 1,55 μм.

Смартфони X style відрізняються елегантним дизайном з вигнутими лініями і надтонким корпусом. Моделі X max оснащені великим дисплеєм для комфортного перегляду мультимедійного контенту.

 

«Кожний пристрій X Series відповідає запитам конкретної категорії користувачів і говорить про цінності і стиль життя свого власника, ‒ зазначає Джуно Чо, президент компанії LG Electronics і Mobile Communications Company. ‒ Розширена лінійка смартфонів X Series відображає головну мету компаніїнадати користувачам високоякісні пристрої з преміальними функціями і за прийнятною ціною».

 

Перегляньте перше демонстраційне відео про смартфон X power лінійки

X Series https://youtu.be/eIRZktJVewM

 

Про ціни на пристрої та про точну дату виходу нових смартфонів на ринок буде оголошено додатково.

Держава

  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!
  • Бюджет забув простих людей
  • Експортно-кредитна агенція

Соцiум

  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"
  • Писатель Борис Барский
  • Лауреати "Людина року 2016"

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 9.2.2017 Lenovo представила Moto
  • 8.2.2017 "Людина року - 2016" -
  • 30.1.2017 VIII Міжнародний медичний
  • 30.1.2017 Номінація "Нова генерація
  • 30.1.2017 Клуб Альтернативної
  • 20.1.2017 Загублені телефони
  • 3.1.2017 BIG TRADE-MARKETING
  • 27.12.2016 У Новий рік - з
  • 24.12.2016 Переможці Золотої
  • 8.12.2016 Форум про зони вільної
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені