This version of the page http://www.bizreliz.com/tehnologiyi-tarifi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-09. The original page over time could change.
Технології, Тарифи

 

Технології, Тарифи

Загублені телефони повертають

200 мобільних телефонів повернулися до власників завдяки «Мобільній безпеці».

Київстар надає послугу «Мобільна безпека», яка дозволяє повертати абонентам загублені телефони, а також блокувати доступ до особистої інформації. За два роки роботи послуги 200 загублених телефонів було повернуто їх власникам.

Вочевидь, збереження самого пристрою та цінної інформації, яка в ньому міститься, повністю залежать від його власника. Однак абоненти Київстар завжди можуть довірити цю турботу високотехнологічним послугам. Так, у компанії уже два роки діє «Мобільна безпека» –сервіс із розшуку та повернення загублених телефонів і планшетів.

Функціонал послуги простий і зручний. Для власників телефонів на базі iOS та Windows Phone надається спеціальний e-Sticker для установки на екрані блокування пристрою, а для користувачів Android – спеціальний додаток, який дозволяє дистанційно керувати пристроєм. Користувачі смартфонів мають можливість заблокувати пристрій, використовуючи мобільний додаток або спеціальні сервіси Apple/Windows, виводячи інформацію зі стікера на екран заблокованого пристрою.

За допомогою послуги «Мобільна безпека» вже вдалося повернути абонентам понад 200 мобільних пристроїв –це близько 50% випадків втрати. Ще 300 користувачів сервісу отримали страхові компенсації. На сьогодні послугою «Мобільна безпека» скористалося понад 223 тисячі абонентів Київстар.

Як показує статистика роботи послуги «Мобільна безпека», найчастіше гублять мобільні телефони абоненти в Києві та Київській області –31% усіх випадків, 28% –у Львові та області, 10% –у Харкові, 8% –у Дніпрі, 8 % –в Одесі, 5% –у Херсоні, 5% –у Хмельницькому.

На сьогодні в мережі Київстар смартфонами та планшетами користується понад 9 млн абонентів. Нагадаємо, що підключити послугу «Мобільна безпека», а також придбати нові смартфони за доступною ціною можна в будь-якому магазині Київстар. Варто зазначити, що при такій покупці, крім вигідної ціни, клієнти отримують гарантію обслуговування телефону, кваліфіковану консультацію, пакети нетарифікованих послуг. Так, придбавши смартфон у магазинах Київстар, клієнт отримує в подарунок щомісяця 3 000 МБ або 1 000 МБ інтернет-трафіку терміном на три місяці.

Київстар надає сервіс «Мобільна безпека» спільно з міжнародною компанією mySafety. Детальніше про послугу можна дізнатися на сайті https://www.mb.kyivstar.ua/.

"Особистий рахунок" Київстару

Лідер телеком-ринку України запустив новий сервіс «Особистий рахунок». Тепер корпоративні абоненти Київстар, у яких обмежена можливість використання 3G, зможуть самостійно підключити необхідний їм обсяг трафіку та оплачувати його з особистого рахунку.

Національний телеком-оператор пропонує швидкісний мобільний інтернет у сучасних тарифних планах для всіх абонентів, включаючи корпоративних. Але деякі компанії, аби заощадити, відключають для своїх співробітників можливість використання мобільного інтернету або обмежують кількість доступних мегабайтів.

«Це створює незручності для абонентів, яким доводиться носити додатковий смартфон для виходу в інтернет або відмовлятися від вебсерфінгу. Тому ми запропонували можливість самостійного замовлення та оплати доступу до мобільного інтернету»,–коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку.

Для безкоштовної активації послуги «Особистий рахунок» достатньо відправити SMS на короткий номер 4949, вказавши своє ПІБ та один з чотирьох тарифних планів: 1000 МБ за 60 грн/міс., 3000 МБ за 150 грн/міс., 5000 МБ за 225 грн/міс. або 7000 МБ за 280 грн/міс. Більше про умови використання послуг:

http://business.kyivstar.ua/kr-620/businesslarge/products/mobile/services/control/private_account/.

Відзначимо, що високошвидкісний мобільний інтернет стає все більш популярним серед абонентів Київстар. Обсяги споживання дата-трафіку в мережі оператора в 3-му кварталі 2016 року збільшилися в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року на 109% –понад 70% трафіку генерують саме 3G-користувачі. Швидкий мобільний інтернетце можливість використовувати цілу низку додатків і сервісів для роботи, освіти та розваг.

 

Перехід на нові SIM-карти

Vodafone Україна повністю перейшла на закупівлю нового типу картUSIM. 4G ready USIM-карткаце вдосконалена версія SIM-карти, яка поступово замінить звичну SIM-карту у всіх пристроях. Завдяки використанню USIM, клієнти компанії зможуть користуватися послугами не тільки в GSM і UMTS мережах, але і в мережах 4G LTEза наявності покриття, пристрою з підтримкою 4G і відповідних послуг.

USIM карта містить більший обсяг пам'яті – в адресну книгу USIM можна записати до 500 контактів, тоді як звичайна SIM-карта вміщує 160 телефонних номерів. Нова карта також дозволяє зберігати розширені адресні дані – для одного контакту можна зберегти кілька телефонних номерів і адресу електронної пошти.

Карти USIM мають більш високий ступінь захисту, оскільки підтримують в мережах 3G і 4G більш досконалі стандарти криптографічного захисту в порівнянні з SIM-картою. Технологія передбачає двосторонню аутентифікацію. Це означає, що в мережах нового покоління не тільки базова станція перевіряє можливість обслуговування USIM-карти в мережі оператора, а й USIM-картка перевіряє належність базової станції потрібної мережі. Це виключає можливість підключення телефону, в тому числі, до незаконного обладнання, так званих «піратських» базових станцій, які здатні створювати сильніший сигнал, і підключати таким чином телефони в зоні своєї дії.

Карти нового типу будуть встановлені в усіх нових партіях стартових пакетів оператора. Існуючі абоненти можуть замінити свою стару карту на USIM в будь-якому магазині Vodafone.

Проникнення LTE смартфонів в мережі оператора становить 8,4%. За минулий рік на руках у користувачів стало в 2,3 рази більше смартфонів. Згідно з прогнозами аналітиків компанії такий темп зростання проникнення LTE пристроїв збережеться в найближчі два роки. Таким чином, до моменту планового запуску 4G в 2018 році рівень проникнення смартфонів з підтримкою цієї технології в мережі Vodafone в середньому по країні досягне близько 20%.

В рамках підготовки до запуску послуг на базі четвертого покоління зв'язку, фахівці Vodafone Україна і компанії Nokia провели успішні тестові випробування рішення LTE 2100 і LTE 1800 FDD. Влітку цього року, протягом двох місяців в закритому приміщенні (indoor-рішення) на технічному майданчику Vodafone Україна, було розгорнуто фрагмент мережі четвертого покоління LTE (Long Term Evolution). Під час тестування була досягнута швидкість отримання даних понад 173 Mб/cек., передачі –більше 48 Mб/cек. Зврахуванням задіяних частотних діапазонів, ця швидкість є близькою до максимально можливої для цієї конфігурації – 186.472 Mб/cек, відповідно до даних 3GPP.

Легкий тариф від Vodafone

Vodafone Україна оголошує про запуск тарифу Light+. Тепер у клієнтів Vodafone є ще більше варіантів простих і прозорих тарифів, що дозволяє їм підібрати для себе найбільш зручний варіант.

Новий тариф створений для необмеженого спілкування в мережі та за допомогою мобільного інтернету. За 20 грн. в місяць абоненти тарифу отримують безліміт на розмови всередині мережі та 2G інтернет, 100 МБ 3G інтернету, і 15 хвилин для дзвінків на інші мережі в Україні. Вартість дзвінків на популярні закордонні напрямки для користувачів Light+ складе 3 грн. за хвилину розмови. Для тих, хто використовує SMS, надається 50 повідомлень за 1,5 грн на день, плата стягується в разі користування.

У лінійці тарифів Vodafone оператор зберігає принцип «прості тарифи, без турбот» – один платіж і абонент отримує комплексний набір послуг. Крім цього, якщо абоненту не достатньо обсягів, у нього будуть діяти прозорі тарифи – без прихованих платежів. Так, наприклад, вартість SMS понад пакет складе всього 50 копійок, а мобільний інтернет в 2G мережах надається на швидкості до 150 кбіт/сек без будь-яких обмежень за обсягом.

Android-додаток для AppMarket

Vodafone Україна і компанія Opera запустили Android-додаток для послуги AppMarket, яка надає безлімітний доступ до найпопулярніших додатків і ігор для смартфонів на ОС Android.

 

Передплатники AppMarket отримують доступ до безлічі спеціально відібраних додатків з рейтингом 4* і вище в Google Play. В каталозі сервісу можна знайти не тільки різноманітні корисні програми, але й топові ігри від провідних розробників, таких як Electronic Arts, Rovio, Glu, Zeptolab і Herocraft. Список представлених в AppMarket додатків регулярно поповнюється.

Переваги установки додатків з AppMarket:

·        додатки, доступні платно через інші джерела, в AppMarket безкоштовні;

·        в додатках повністю відсутня реклама;

·        платні внутрішньо-ігрові бонуси надаються безкоштовно на фіксовану суму;

·        інтернет-трафік при завантаженні додатків з AppMarket безкоштовний.

 

Передплатники AppMarket можуть встановлювати будь-яку кількість додатків. Протягом першого тижня після активації сервісу абоненти Vodafone і «МТС Україна» можуть користуватися новою послугою безкоштовно. Далі вартість користування сервісом складе 9 грн. на тиждень. Передплату можна оплатити прямо з рахунку мобільного телефону.

 

Послуга AppMarket доступна на смартфонах, що працюють під управлінням ОС Android версії 2.3 і вище. Передплатити послугу AppMarket можна, відправивши безкоштовне SMS-повідомлення на короткий номер 2024 з будь-яким текстом, крім слова «Stop» або «Стоп». У відповідь прийде повідомлення з посиланням на веб-сторінку, щоб завантажити програму

Держава

  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!
  • Бюджет забув простих людей
  • Експортно-кредитна агенція

Соцiум

  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"
  • Писатель Борис Барский
  • Лауреати "Людина року 2016"

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 9.2.2017 Lenovo представила Moto
  • 8.2.2017 "Людина року - 2016" -
  • 30.1.2017 VIII Міжнародний медичний
  • 30.1.2017 Номінація "Нова генерація
  • 30.1.2017 Клуб Альтернативної
  • 20.1.2017 Загублені телефони
  • 3.1.2017 BIG TRADE-MARKETING
  • 27.12.2016 У Новий рік - з
  • 24.12.2016 Переможці Золотої
  • 8.12.2016 Форум про зони вільної
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені