This version of the page http://www.bizreliz.com/novinki-hi-tech/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-09. The original page over time could change.
Новинки Hi-Tech

Новинки Hi-Tech

WOG PRIDE для годинника

Популярний додаток серед автовласників (130 тис. користувачів) WOG PRIDE отримав розширення для розумного годинника Samsung Gear S2.

 

Використовуючи додаток, користувачі можуть довідатися про ціни на пальне, перевірити баланс, отримувати купони для знижок, а, головне, за допомогою QR-коду отримувати на касі пальне та каву, придбані заздалегідь онлайн, що значно економить час.

 

Додаток WOG PRIDE для смарт годинника Samsung був розроблений безпосередньо з інститутом досліджень і розробок Samsung R&D Institute Ukraine. Це говорить про його практичність, мобільність і далекоглядність, оскільки крім адаптації під Samsung Gear S2, розширення WOGPRIDE вже підходить до нових моделей Gear S3, які незабаром надійдуть у продаж.

 

«Це був дуже позитивний досвід співпраці з компанією Samsung і я сподіваюся, що у нас ще будуть нові проекти в майбутньому», —коментує спільну роботу над додатком Дмитро Демидов, голова діджитал департаменту WOG. Разом з тим Дмитро поспішає повідомити, що слідом за першим релізом у додатку скоро з'явиться оновлення, де будуть додані нові унікальні опції.

Поява нового технологічного рішення від WOGпродовження кампанії зі стимулювання клієнтів переходити з використання пластикової карти ПРАЙД на мобільний додаток WOG PRIDE. «Використання додатку економить час наших клієнтів, спрощує їм доступ до товарів, пального і надає можливість персоніфікувати знижки та пропозиції. Крім того, купуючи каву і пальне онлайн, ви завжди маєте про запас «термос із кавою» і «каністру пального» в телефоні», — говорить голова діджитал департаменту WOG.

 

Зауважимо, програма лояльності ПРАЙД компанії WOG дозволяє накопичувати бонуси при здійсненні покупок в мережі АЗК і міських кафе та використовувати їх як валюту для нових покупок. У той час як мобільний додаток WOG PRIDE пропонує більш широкий функціонал. Окрім перерахованих вище можливостей, користувач може заздалегідь купити каву та пальне онлайн, вибрати на карті найближчі АЗК або кафе, прокласти маршрут до обраного пункту, оцінити гостинність співробітників, отримувати персональні спец. пропозиції. Додаток доступний для користувачів смартфонів і пристроїв на платформах ОС Android та iOS.

 

 

Завантажити додаток WOG PRIDE для Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.wog

 

Завантажити додаток WOG PRIDE для iOS: https://itunes.apple.com/ua/app/wog/id836570480?mt=8

В Україні - ASUS ZenBook UX306UA

Компанія ASUS повідомляє про доступність в Україні потужного ультратонкого ноутбука ASUS ZenBook UX306, створеного на базі високопродуктивного процесора Intel Core шостого покоління й оснащеного якісним IPS-дисплеєм c роздільною здатністю QHD+ або Full HD і SSD-накопичувачем ємністю до 512 ГБ – і все це в неймовірно тонкому й легкому алюмінієвому корпусі, що важить менше 1,2 кг.

 

ASUS ZenBook UX306це ноутбук, з яким не захочеться розлучатися ні на секунду. При масі всього 1,2 кг і товщині корпусу, що не перевищує 1,4 см, він є напрочуд привабливим і легким пристроєм. Але, незважаючи на всю витонченість, цей ноутбук відзначається потужною начинкою, що включає в себе сучасний процесор до моделі Intel Core i7 включно, 16 ГБ ОЗП і новітній порт USB Type-C.

Новинка оснащується 13,3-дюймовим сенсорним екраном з роздільною здатністю до QHD+ (3200 х 1800 пікселів), щільністю пікселів 276 пікселів на дюйм і максимальною яскравістю 300 кд/м², який відтворює яскраве й чітке зображення. Повнорозмірна клавіатура ноутбука обладнана підсвічуванням і має оптимальний хід клавіш (1,5 мм).

ASUS ZenBook UX306 обладнаний компактним високошвидкісним портом USB Type-C із спеціальною конструкцією, яка дозволяє підключати USB-кабель до ноутбука будь-якою стороною. Він також володіє двома стандартними портами USB 3.0 (Type-A) для сумісності з широким спектром периферійних пристроїв, роз'ємом Micro HDMI для підключення зовнішнього дисплея і кард-рідером формату SD.

Ноутбуком можна користуватися весь день без підзарядки завдяки енергоефективними компонентам і високоємному акумулятору. Час автономної роботи пристрою з увімкненим модулем Wi-Fi становить до 12 годин.

Особливості моделі ASUS ZenBook UX306UA:

·         тонкий і легкий ноутбук в алюмінієвому корпусі з потужною конфігурацією;

·         13,3-дюймовий IPS-екран формату Full HD або QHD+;

·         твердотільний накопичувач ємністю до 512 ГБ;

·         компактний високошвидкісний порт USB Type-C;

·         надійна й комфортна «острівна» клавіатура з підсвічуванням;

·         швидкий вихід із режиму сну;

·         якісна аудіосистема з технологією SonicMaster.

 

Технічні характеристики моделі ASUS ZenBook UX306UA:

·         IPS-екран: 13,3", широкоформатний, роздільна здатність QHD+ (3200 х 1800) або Full HD (1920 x 1080), яскравість 300 кд/м²;

·         процесор Intel Core i5 або i7 шостого покоління (до Intel Core i7-6500U включно);

·         інтегроване графічне ядро Intel HD Graphics 520;

·         ОЗП: 8 або 16 ГБ;

·         твердотільний накопичувач (SSD) 256 або 512 ГБ;

·         бездротова мережа: Wi-Fi 802.11ac;

·         інтерфейси: 1 x USB Type-C (до 5 Гбіт/с), 1 x USB 3.0, 1 x micro HDMI, кард-рідер мультиформатний, комбінований аудіороз'єм, слот замку Kensington, вхід живлення;

·         батарея 57 Вт·год, полімерна;

·         розміри: 324 x 226 x 13,9 мм;

·         маса: 1,19 кг.

 

В Україні зараз доступна конфігурація моделі ASUS ZenBook UX306UA з процесором Intel Core i7-6500U, екраном QHD+ і SSD 512 ГБ за ціною від 40 950 грн.

Про компанію ASUS

Компанія ASUS є виробником найбільш купованих і відзначених найбільшою кількістю нагород материнських плат, а також одним із трьох провідних виробників ноутбуків для споживачів у світі. Будучи лідером нової цифрової ери, ASUS пропонує широку лінійку продуктів, що включає материнські плати, відеокарти, оптичні приводи, монітори, настільні та моноблочні ПК, ноутбуки, нетбуки, сервери, мультимедійні пристрої, бездротові рішення, мережеве обладнання, планшетні комп'ютери, смартфони та портативну електроніку. Всі продукти ASUS відрізняє висока якість та інноваційність, вони чудово підходять для сучасного дому й офісу. У 2015 році ASUS завоювала 4368 нагород. Оборот компанії, що нараховує більше 17 тисяч співробітників, включаючи 5500 висококласних розробників по всьому світу, склав в 2015 році приблизно 14 мільярдів доларів США.

 

 

Royal Philips показала новинки

В рамках международной выставки потребительской техники и электроники IFA 2016 компания Royal Philips представила ряд инновационных решений, которые помогут потребителям как можно дольше оставаться здоровыми и получать удовольствие от жизни. В их числе – «умная» электрическая зубная  Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected, бритва-стайлер Philips OneBlade, решения для пациентов с синдромом обструктивного апноэ сна, платформа Philips uGrow для молодых родителей и другие новинки.

 

Philips – технологическая компания, которая стремится к непрерывному внедрению значимых инноваций на протяжении всего континуума здоровья: от ведения здорового образа жизни, профилактики и ранней диагностики до лечения и ухода на дому. Широкий портфель решений основан на столетней экспертизе компании в сфере здравоохранения и высокотехнологичных потребительских товаров. Инновационные разработки Philips функционируют на базе HealthSuiteоблачной цифровой платформы, которая собирает и анализирует информацию, поступающую с различных носимых устройств и источников клинических данных. Использование таких решений расширяет возможности персональной заботы о здоровье потребителей.

 

«Philips занимает ведущие позиции в создании цифровых решений для здоровья. Сегодня в наше портфолио входит широкий спектр персонализированных инноваций в таких областях, как терапия сна и респираторная поддержка, уход за полостью рта, поддержание здоровья сердца и сосудов, – отметил Питер Нота, глава бизнеса «Потребительские товары» и директор по маркетингу Royal Philips. – Инновационные технологии, представленные на выставке IFA 2016, отражают нашу стратегиюпредоставлять возможность потребителям следить за своим здоровьем, используя надежную платформу, которая позволяет отправить собранные данные врачу».

 

Новейшие разработки Philips позволят потребителям решать широкий круг задач, связанных с поддержанием здоровья, и включают в себя:

Электрическая зубная щетка Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected

Гигиена полости рта является неотъемлемой частью здорового образа жизни, поэтому компания Philips создала инновационную электрическую зубную щетку Sonicare FlexCare Platinum Connected, которая подключается к смартфону через Bluetooth. В процессе чистки на экране отображается полость рта в формате 3D, а пользователи «умной» щетки получают персонализированное руководство по гигиене, рекомендации в режиме реального времени и заключительный анализ для улучшения техники чистки зубов. Кроме того, облачная платформа HealthSuite позволяет делиться полученными данными со стоматологом, который сможет быстро оценить состояние полости рта и дать пациенту необходимые рекомендации.

 

Семейство решений Philips для пациентов с синдромом обструктивного апноэ сна

Являясь мировым лидером в области терапии сна и респираторной поддержки, Philips представила линейку высокотехнологичных решений, которые помогут улучшить качество сна. Среди них – маска для сна DreamWear, аппарат для CPAP-терапии DreamStation и мобильное приложение DreamMapper для пациентов, страдающих апноэ сна (приложение доступно на английском языке). 

 

Программа Philips для поддержания здоровья сердца

Philips Heart Health – новая программа на основе мобильного приложения, направленная на снижение рисков сердечно-сосудистых заболеваний, вызванных неправильным образом жизни. Пользователи получают индивидуальные рекомендации по изменению образа жизни на основании своего профиля, в котором отражаются показатели физической активности, питания, стресса и сна. Фиксировать эти данные помогают специальные устройства, в том числе «умные» часы Philips, мотивирующие пользователей придерживаться здорового образа жизни на основе клинически подтвержденных медицинских параметров. 

 

Платформа Philips uGrow

Инновационная платформа Philips uGrow собирает данные о состоянии младенца с помощью монитора, термометра и других «умных» устройств, и информирует родителей о развитии ребенка, а также дает необходимые рекомендации о режимах кормления и сна. Она может подключаться к облачной платформе HealthSuite, благодаря чему молодые родители имеют возможность получить удаленные консультации педиатров и других специалистов.

 

Бритва-стайлер Philips OneBlade

Революционная бритва-стайлер Philips OneBlade позволяет с легкостью подравнивать и сбривать щетину любой длины.Это возможно благодаря гибридной технологии Philips OneBlade, которая объединяет быстро двигающееся двухстороннее лезвие и систему для защиты кожи лица. Ведь сегодня мужчиныпредпочитают стайлинг полному сбриванию усов и бороды, подчеркивая таким образом свою индивидуальность.

 

Новий монітор LG UltraWide

Компанія LG Electronics (LG), лідер з виробництва ультрашироких моніторів, представляє новий монітор 21:9 UltraWideTM на виставці IFA 2016 Берліні. 38-дюймовий увігнутий UltraWideTM монітор (модель 38UC99) і увігнутий ультраширокий геймерський IPS-монітор з частотою оновлення 144 Гц (34UC79G) – нові інноваційні пристрої компанії. Для даних моделей характерні широкий кут огляду, передача насичених кольорів, а також поліпшений функціонал.

 

Модель 38UC99це збільшений екранний простір, завдяки чому монітор є ідеальним рішенням для відображення зображень у найменших деталях. Крім того, монітор отримав поліпшену роздільну здатність QHD+ (3840 x 1600 пікселів) та охоплює 99 % колірного простору sRGB. 38UC99 розширює можливості передачі кристально чистого зображення високої якості та підтримує інші поліпшені функції. Це оптимальне рішення для творців візуального контенту та професіоналів, які мають справу з обробкою великих масивів даних і багатозадачністю.

 

Модель 38UC99перший ультраширокий монітор з підтримкою порту USB Type-CTM, що дозволяє передавати контент і одночасно заряджати смартфони або ноутбуки. Крім того, монітор підтримує функцію настройки зображення за допомогою кількох кліків мишкою, а також керування попередньо встановленими настройками кольору за допомогою зручного програмного забезпечення Onscreen Control («Екранні настройки») і My Display («Мій дисплей»).

 

Завдяки підвищеній продуктивності 38UC99 стане чудовим вибором як для роботи, так і для розваг. Монітор оснащений двома 10 Вт вбудованими Bluetooth-гучномовцями та підтримує звучання з глибоким басом при 85 Гц. Новинка має функцію Motion Blur Reduction, яка дозволяє організувати ігровий процес і зменшити залишкове зображення при динамічній грі.

 

34UC79G – перший у світі ультраширокий геймерський IPS-монітор з частотою розгортки 144 Гц. Завдяки Motion Blur Reduction для монітора характерні висока швидкість оновлення даних у 1 мс. Монітор забезпечує плавну передачу зображення без залишкового зображення, а IPS-дисплей дозволяє передавати точні та насичені кольори і переглядати їх під будь-яким кутом без спотворення. Спеціально для геймерів у 34UC79G представлені функції Black Stabilizer («Стабілізація чорного») і Dynamic Action Sync («Синхронізація динамічних сцен»). Функція Black Stabilizer забезпечує ідеальний контраст, допомагаючи роздивитися всі об'єкти в затемнених ділянках екрану. А функція Dynamic Action Sync мінімізує затримку вхідного сигналу, перетворюючи гру на динамічний процес. Крім того, монітори підтримують технологію AMD FreeSyncTM, що забезпечує плавний ігровий процес без затримок і розриву зображення на екрані.

 

Модель 34UC79G також оснащена низкою конструкційних властивостей, що поліпшують ігровий процес, таких як нахил і регулювання висоти екрану, а також наявність гачка для кабелю мишки. Крім того, LG оснастила монітор опцією фіксації нерухомої цілі на екрані.

 

«З появою смартфонів і планшетів користувачі стали проводити все менше і менше часу за робочими столами. Важливо, щоб нові монітори забезпечували максимальний комфорт при використанні, – сказав Брайан Квон, генеральний директор компанії LG Home Entertainment. – LG – лідер з виробництва моніторів формату 21:9, оскільки ми були першими, хто звернув увагу на необхідність створення нового продукту, що розширює можливості моніторів для роботи та розваг».

Кишеньковий ASUS VivoStick PC

ASUS VivoStick PC – це неймовірно компактний комп'ютер, що працює на базі процесора Intel Atom x5-Z8350 та операційної системи Windows 10. Своїм виглядом він нагадує фломастер, ковпачок якого прикриває роз'єм HDMI. Підключивши комп'ютер до будь-якого HDMI-сумісного телевізора або монітора, користувач отримує в своє розпорядження повнофункціональний ПК, а для віддаленого керування цим комп'ютером з мобільного пристрою пропонується зручний додаток від ASUS.

Розмір VivoStick PC становить всього лише 135 x 36 x 16,5 мм, а маса – 75 г. При цьому він оснащений дводіапазонним модулем Wi-Fi стандарту 802.11ac, портами USB 3.0 і USB 2.0, аудіовиходом та інтерфейсом Bluetooth 4.1 (для клавіатури й миші). Цей «малюк» обладнаний 2 гігабайтами оперативної пам'яті та вбудованим накопичувачем об'ємом 32 ГБ, крім того, користувачі отримують можливість абсолютно безкоштовно користуватися хмарним сховищем ASUS WebStorage обсягом 100 ГБ протягом одного року. Незважаючи на компактні розміри, в корпусі VivoStick розмістився також вентилятор охолодження, який запобігає перегріванню компонентів.

 

VivoStick PC є доступним за ціною та компактним пристроєм, який допоможе у вирішенні повсякденних завдань. Він може виконувати роль звичайного ПК для веб-серфінгу, перегляду та трансляції контенту з високою роздільною здатністю, роботи з електронною поштою, редагування документів тощо.

Цей комп'ютер можна також використовувати в професійних рішеннях, зокрема для побудови інформаційних кіосків в аеропортах, готелях, торгових і туристичних центрах. Підтримка пристроєм сенсорного інтерфейсу робить його також привабливим рішенням для кіосків самообслуговування. Оскільки VivoStick PC – недорогий пристрій і не вимагає особливих витрат на експлуатацію, він ідеально підходить також для шкіл та освітніх установ.

Особливості ASUS VivoStick PC:

·         надзвичайно компактний корпус розміром з маркер;

·         висока продуктивність4-ядерний процесор, 2 ГБ оперативної пам'яті та вбудований накопичувач обсягом 32 ГБ;

·         сучасні інтерфейси та легке підключеннямодулі Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.1, порти USB 3.0 і USB 2.0, аудіовихід, адаптер для зручного розташування;

·         функціональність повноцінного ПКбудь-який дисплей, телевізор або проектор з входом HDMI перетворюються на повноцінний ПК;

·         центр мультимедійних розвагтрансляція контенту з високою роздільною здатністю за допомогою функції ASUS HyStream; використання смартфона в якості пульта дистанційного керування (функція ASUS VivoRemote);

·         ідеальний вибір для бізнесуекономічне й енергоефективне рішення для офісів, цифрових вітрин, кіосків, мобільних точок тощо, вбудовані засоби безпеки (firmware TPM та ін.).

 

 

Технічні характеристики ASUS VivoPC (TS10):

·         операційна система Windows 10;

·         4-ядерний процесор Intel Atom x5-Z8350 (до 1,92 ГГц);

·         інтегроване графічне ядро ​​Intel HD Graphics;

·         ОЗП: 2 ГБ LPDDR3 1600 МГц;

·         накопичувач eMMC: 32 ГБ;

·         мережа: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth V4.1;

·         інтерфейси: 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, комбінований аудіовихід і вхід мікрофона, відеовихід HDMI, вхід живлення (Micro USB);

·         блок живлення 18 Вт;

·         розміри: 135 x 36 x 16,5 мм;

·         маса: 75 г;

Комп'ютер ASUS VivoPC (TS10) вже доступний в Україні. Його роздрібна ціна становить 3900 грн.

Фотографію у високій роздільній здатності можна завантажити, натиснувши на зображенні:

 

Про компанію ASUS

Компанія ASUS є виробником найбільш купованих і відзначених найбільшою кількістю нагород материнських плат, а також одним із трьох провідних виробників ноутбуків для споживачів у світі. Будучи лідером нової цифрової ери, ASUS пропонує широку лінійку продуктів, що включає материнські плати, відеокарти, оптичні приводи, монітори, настільні та моноблочні ПК, ноутбуки, нетбуки, сервери, мультимедійні пристрої, бездротові рішення, мережеве обладнання, планшетні комп'ютери, смартфони та портативну електроніку. Всі продукти ASUS відрізняє висока якість та інноваційність, вони чудово підходять для сучасного дому й офісу. У 2015 році ASUS завоювала 4368 нагород. Оборот компанії, що нараховує більше 17 тисяч співробітників, включаючи 5500 висококласних розробників по всьому світу, склав в 2015 році приблизно 14 мільярдів доларів США. 

Держава

  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!
  • Бюджет забув простих людей
  • Експортно-кредитна агенція

Соцiум

  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"
  • Писатель Борис Барский
  • Лауреати "Людина року 2016"

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 9.2.2017 В Viber - новый генеральный
  • 9.2.2017 Lenovo представила Moto
  • 8.2.2017 "Людина року - 2016" -
  • 30.1.2017 VIII Міжнародний медичний
  • 30.1.2017 Номінація "Нова генерація
  • 30.1.2017 Клуб Альтернативної
  • 20.1.2017 Загублені телефони
  • 3.1.2017 BIG TRADE-MARKETING
  • 27.12.2016 У Новий рік - з
  • 24.12.2016 Переможці Золотої
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені