This version of the page http://www.bizreliz.com/azs-sto-mototsikli/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-09. The original page over time could change.
АЗС, СТО, Мотоцикли

 

АЗС, СТО, Мотоцикли

Підсумки та плани "ВОГ РІТЕЙЛ"

Курс на розширення: WOG відкрив новий АЗК, оголосив підсумки 2016 рокуй озвучив стратегічні плани.

Про новий АЗК. Мережа розширює свою присутність у столиці. Компанія WOG відкрила новий об‘єкт у Києві, за адресою вул. Стеценка, 21. Площа автозаправного комплексу складає 370 кв. м. На його території вже традиційно розташувалися WOG CAFE та WOG MARKET. Кількість паливороздавальних колонок – 6. Новинкою для більшості гостей комплексу стане поява різноманітних автомобільних послуг, зокрема, СТО та мийки.

«АЗК виконано в сучасному дизайні; використано передові технології будівництва. Об‘єктстильний, затишний, світлий. Він ніби оаза в цій частині міста», –розповідає Сергій Корецький, генеральний директор ВОГ РІТЕЙЛ. Місце й справді привабливе. Навколо практично відсутні заправні комплекси, кафе чи ресторани, у той час як транспортний потік достатньо інтенсивний; на додачу, поблизу розташована чимала кількість офісів та підприємств.

Підсумки-2016.  WOG став лідером імпорту нафтопродуктів. Так, наприклад, за 2016 рік з-за кордону ввезено 1,8 млн тонн пального якості Євро 5. Фактично, WOG забезпечує 26% ринку світлих нафтопродуктів України. Компанія незмінно піклується про якість пальногона АЗК WOG продовжують функціонувати мобільні лабораторії, які дозволяють водіям виконувати його перевірку за 20 різними показниками безпосередньо в точках продажу.

Ключовою подією для WOG у 2016 році став запуск ресторанних послуг на базі WOG CAFE у потягах Інтерсіті й Інтерсіті+. Важливим кроком стало також відкриття нових кафе сіті-формату і кава-пойнтів у Києві та Львові (усього 20 об'єктів). Це дозволило довести продажі кави у 2016 році до відмітки майже 21 млн філіжанок. «Уявіть, тільки щодня у WOG CAFE люди купують 65 тисяч кавових напоїв, з'їдають близько 20 тисяч хот-догів, понад 4 тисячі сендвічів і бургерів», – наводить вражаючі статистичні дані Сергій Корецький. За його словами, близько 6,5 тисяч співробітників WOG обслуговують понад 120 тисяч клієнтів щодня!

За минулий рік компанія реалізувала самостійно або долучилася до десятків соціальних, спортивних та культурних проектів. Так, за результатами кількох хвиль соціальної ініціативи «Дорога до серця» зібрано 2,5 млн грн. На ці кошти придбано необхідне медичне обладнання для інноваційних  хірургічних операцій у маленьких пацієнтів.

 

 

Сергій Корецький, генеральний директор ВОГ РІТЕЙЛ, підбиває підсумок: «2016 рік став для нас насиченим значущими подіями. Ми зробили важливі кроки для розвитку бізнесу у напрямку рітейлу: посилили кавовий і ресторанний сегменти, відкривши 20 закладів під брендом WOG CAFE: 6 кафе сіті-формату й 14 кафе у потягах Інтерсіті. До речі, проект Інтерсіті став знаковим не тільки для нас, але і для країни в цілому. Тепер усі знають, що їжа у потягу може бути смачною, доступною і якісною. Минулого року ми також приділили багато зусиль соціальним ініціативам. Наприклад, завдяки підтримці наших клієнтів і партнерів придбали медичне обладнання для кількох дитячих установ. Ми продовжуємо посилено розвивати паливний бізнес, щоб і надалі залишатися лідером. Наприкінці 2016 року було відкрито одразу три АЗК у м. Кременчук, і вже на початку нового 2017-го зустрів своїх перших клієнтів один з найбільших АЗК нашої мережі у місті Києві».

Про майбутнє.У планах компанії до 2020 рокузбільшення кількості АЗК до 550 комплексів (нині їх близько 500) і встановлення газових модулів на 400 заправках мережі (сьогодні ними обладнано 241 АЗК). Крім того, за 2017 рік компанія планує встановити близько 300 зарядок для електрокарів, у тому числі до 30 модулів типу Supercharger.

У новому році за рахунок розширення парку мобільних лабораторій пильну увагу буде приділено посиленню контролю якості LPG. Цікава деталь: в Україні вперше з'явитьсямобільна лабораторія перевірки якості газу.

Корпоративні плани щодо надання рітейл-послуг на новий 2017 рік лишаються незмінними. Мережа продовжить відкривати нові об'єкти формату сіті-кафе, поступово збільшуючи продажі кавових напоїв, розширюючи та вдосконалюючи меню.

Довідка

ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» керує мережею автозаправних комплексів під брендом WOG, яка налічує близько 500 об’єктів по всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOGце найбільша українська монобрендова мережа АЗК на вітчизняному ринку нафтопродуктів. Усі нафтопродукти в мережі WOGвиключно імпортного виробництва і відповідають стандарту Євро-5. Поставки здійснюються з найсучасніших нафтопереробних заводів Румунії, Ізраїлю, Греції, Литви, Польщі, Білорусі та інших країн. Компанія активно розвиває супутні сервіси та послуги, зокрема, мережу WOG CAFE та WOG MARKET.

30-тий АЗК "ОККО" у Києві

Починаючи з 2017 року, в Києві працює вже 30 автозаправних комплексів «ОККО». Останній із них відкрився на проспекті Академіка Палладіна, 33, неподалік від Троїцького ринку та перехрестя з вулицею Академіка Булаховського. Це сучасний новозбудований комплекс, де можна заправитися 6 видами високоякісного пального від «ОККО»: бензинами Pulls 95, А-95 ЄВРО та А-92 ЄВРО, дизельним пальним Pulls Diesel і  ДП ЄВРО, а також газом. Новий АЗК на Палладіна став 10-им комплексом мережі, збудованим у новому сучасному форматі.

На АЗК працює 10 паливно-роздавальних колонок (одна з яких обслуговує газовий модуль) і 3 каси, що дає змогу власникам авто зручно і швидко, без черг, заправитися необхідним пальним. Новий комплекс вирізняється й значною площею торгового залу (понад 100 квадратних метрів). Великий асортимент товарів у магазині дозволить придбати все необхідне і для подорожей, і для дому. Зокрема, тут представлений широкий вибір молочної продукції, імпортних сирів, ковбас та хамонів. Також доступна новинкасвіжоспечений хліб трьох сортів, який ідеально смакує з відбірною червоною ікрою, котру можна придбати так само на АЗК. Шанувальники смачних здорових перекусів можуть спробувати медову гранолу власного виробництва або ж поповнити вітамінний запас свіжими соковитими фруктами.

На території торгового залу є велика зона кафе для комфортного відпочинку. Тут же можна насолодитися й кулінарною новинкою від мережі «ОККО» – смачною свіжоприготовленою пастою з твердих сортів пшениці. Завдяки відповідному обладнанню кухарі зони кафе приготують один із трьох її різновидів буквально за лічені хвилини. Також в зоні кафе можна замовити нові хот-доги зі смаками кулінарних регіонів світу, фреш-сендвічі власного виробництва, натуральні супи, свіжі салати й ароматну випічку, котра ідеально смакує з фірмовою 100% арабікою від «ОККО».

Сьогодні Київ і Київська область є другим за густотою покриття регіоном у мережі «ОККО» після Львівщини. Безпосередньо в межах столиці України працює зараз 30 АЗК, а ще 22 комплекси заправляють водіїв на трасах і в населених пунктах Київської області. Окрім того, саме в Києві працює перший у мережі ресторан паназійської кухні Meiwei. На 13 АЗК і ще 4 локаціях за межами заправок діють пункти прийому власної мережі хімчисток Bolla.

Довідка:

«Концерн Галнафтогаз»є оператором мережі АЗК «ОККО» – однієї з найбільших автозаправних мереж в Україні, до складу якої входить понад 400 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє й найбільша в Україні мережа закладів харчування в дорозі, в тому числі 41 ресторан, які працюють під брендами A la minute, Pasta Mia та Meiwei. Підрозділи «Концерну Галнафтогаз» займаються також реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим та малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі «ОККО» діє 10нафтобаз і 16 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів. На 13 київських АЗК та ще 4 локаціях за межами автозаправних комплексів працюють пункти прийому власної мережі хімчисток Bolla.

Нові заправки WOG у Кременчуці

Компанія ВОГ РІТЕЙЛ (мережа АЗК WOG) відкрила відразу три АЗК у місті Кременчук. У планахвідкриття ще одного комплексу в Києві на вул. Стеценко на початку 2017 року.

Нові автозаправні комплекси розташовані на вул. Київській 66-Б (площа 163 кв. м), вул. Ярмарковій 7-К (135 кв. м) і пр. Свободи 7-Б (105 кв. м).

Кожен комплекс обладнаний 3-ма паливороздавальними колонками і реалізує пальне стандарту Євро-5 – A-95, 92 MUSTANG, ДП MUSTANG, ДП MUSTANG + і газ.

Інфраструктура нових АЗК включає: WOG CAFÉ з традиційно широким вибором кавових напоїв, бургерним меню та іншими популярними серед клієнтів стравами, а також WOG MARKET, зона якого відмежована від кафе для комфорту клієнтів. Частина приміщень заправок на вул. Київській та пр. Свободи передаються в оренду під мийки.

Як і у всій мережі АЗК WOG і мережі міських кафе WOG CAFÉ, тут діє програма лояльності ПРАЙД, яка дозволяє накопичувати бонуси від покупок і використовувати їх у якості валюти при здійсненні наступних покупок. Також діє і мобільний додаток WOG PRIDE з більш широким функціоналом. Окрім перерахованих можливостей, користувач може заздалегідь купити каву і пальне онлайн, обрати на карті найближчий АЗК або кафе, прокласти маршрут до вибраного пункту, оцінити гостинність співробітників, отримувати персональні спец.пропозиції.

«Не секрет, що увесь 2016 рік ми активно розвивали рітейл-напрямок, зокрема відкрили 20 закладів поза АЗК під нашим брендом WOG CAFÉ (6 закладів у форматі сіті-кафе і 14 кафе в потягах Інтерсіті). Проте ми також залишаємось найбільшою  монобрендовою автозаправною  мережею в Україні, і в подальшому плануємо збільшувати кількість АЗК», - підкреслює Віталій Ткаченкодиректор з маркетингу  ВОГ РІТЕЙЛ.

Мережа поповнилася на 6 АЗК

За квітень мережа «ОККО» збільшилася на 6 АЗК нового форматуУпродовж квітня мережа «ОККО» ввела в експлуатацію 6 автозаправних комплексів у новому сучасному форматі, розширюючи свою присутність у різних регіонах УкраїниНайактивніше  вона розбудовувалася у Дніпропетровській області, де відкрито одразу 4 АЗК. Ще по одному комплексу з’явилося в Запоріжжі й поблизу Львова.

Три з чотирьох нових дніпропетровських АЗК працюють в обласному центрі (за адресами: вул. Марії Лисиченко, 12-б, Полтавське шосе, 11-к і вул. Робоча, 84), ще одна – в  Дніпродзержинську (на проспекті Аношкіна). Таким чином, зараз у Дніпропетровській області уже діє 15 автозаправних комплексів «ОККО», а також одна річкова АЗС у Дніпропетровську. На всіх відкритих у квітні АЗК можна придбати 5 видів якісного імпортного пального від «ОККО» – Pulls 95, А-95 Євро, А-92 Євро, Pulls Diesel, ДП Євро. Крім того, на заправках на Полтавському шосе й на проспекті Аношкіна встановлено модулі скрапленого газу.

Новий АЗК у Запоріжжі відкрито на Прибережній автомагістралі у районі автозаводу, АЗК на під’їзді до Львова – у селі Сокільники (автомагістраль М-10, 12 км + 540 м (ліворуч)). Обидва об’єкти збудовано поблизу високопотокових доріг, а отже ще більше автомобілістів зможуть скористатися вигідними та якісними пропозиціями від мережі «ОККО». 

«Наша мережа продовжує якісно розвиватися і відкривати сучасні автозаправні комплекси нового формату, – коментує операційний директор мережі «ОККО» Олена Ворошило. – Ми прагнемо, щоб якомога більше людей мали можливість смачно перекусити або повноцінно поїсти в дорозі, а також скористатись іншими якісними сервісами, які пропонує «ОККО». Компанія дуже цінує та ретельно вивчає відгуки та запити автомобілістів. Наша метане тільки відповідати очікуванням гостей наших комплексів, а й перевершувати їх».

Нагадаємо, що восени 2015 року мережа «ОККО» відкрила у Києві 3 перших комплекси нового формату. На таких АЗК збільшена площа магазина і кафе, а також істотно розширено асортимент смачних продуктів і страв в меню, облаштована зона відпочинку для відвідувачів. Перша заправка нового формату запрацювала наприкінці вересня за адресою вул. Семена Скляренка, 4, другавідкрилася в жовтні на проспекті Ватутіна, 5, третя – в листопаді на Новокостянтинівській, . Функціонал цих комплексів підібраний з урахуванням сучасного стилю життя киян, які звикли до динамічному темпу і ефективного планування свого часу.

Таким чином, станом на сьогодні АЗК «ОККО» вже має 9 комплексів нового формату.

Критерії вибору омивача скла

З приходом зими багато автомобілістів стикаються з питаннямякий омивач скла обрати? Щоб не лише забезпечити максимальну видимість на дорозі, котра суттєво залежить від чистоти скла, але й не завдати шкоди своєму здоров’ю та деталям авто.

Обираючи омивач за температурними показниками, варто пам’ятати, що зимова погода дуже мінлива, раптово похолоднішати може упродовж лічених годин, а під впливом вологості, вітру, швидкості їзди тощо реальна температура зовні може бути на декілька градусів нижчою, ніж показує бортовий термометр. Тому треба дуже уважно стежити за вчасною заміною міжсезонних омивачів, що розраховані на теплу зиму, на більш морозостійкі аналоги. І абсолютно недопустимо взимку розбавляти омивач водою, адже мороз може застати зненацька і рідина в бачку просто замерзне

Якісний омивач має бути виготовлений на основі натуральних компонентів, оскільки в процесі експлуатації авто випари омивача можуть потрапити в салон автомобіля. Вдихання ж випарів, наприклад, метанолу чи ацетону, які можна знайти у неякісних омивачах, може спричинити запаморочення, алергічну реакцію та ін.

Також, якісний омивач має бути безпечним для автоне завдавати шкоди його металевим, скляним, гумовим та пластиковим поверхням. Це залежить від якості спирту, який входить до складу омивача.

Щоб бути певним у безпечності придбаного товару, омивачі найкраще купувати у спеціалізованих місцях продажу, куди продукція надходить безпосередньо від виробника, який відповідає за якість свого продукту.

Мережа АЗК «ОККО» реалізує на своїх заправках омивачі для скла власної торгової марки  українського виробництва. В асортименті - омивачі  для різних температур від 0°С до -22°С у тарі на вибір (від 1 до 4 л).

«Усі компоненти омивачів, які продаються в нашій мережі, є нешкідливими для людини й екології, - коментує Ірина Моісеєва, керівник мережі магазинів на АЗК «ОККО». – Пропонований нашим клієнтам продукт не містить метанолу, ацетону та сірчаної кислоти. Для надання йому кольору використовуються ті ж самі натуральні барвники, що й у харчовій промисловості. При цьому до складу омивачів «ОККО» входять лише якісні імпортні ароматизатори, що вирізняються легкими, приємними, не різкими запахами».

З експлуатаційних властивостей омивачів варто відзначити їхню здатність видаляти нерозчинний у воді бруд з лобового скла та фар автомобіля, запобігати забрудненню системи мийки автомобільного скла та надавати поверхні антиблікових властивостей. Оскільки основним складником омивачів «ОККО» є якісний етиловий спирт (денатурований), то продукт абсолютно безпечний для будь-яких поверхонь авто: скла, металевого кузова, гумових чи пластикових деталей тощо.

Виробником усієї лінійки омивачів є компанія «Лінкс Лабораторії», що входить до складу того ж холдингу, що й мережа АЗК «ОККО». У 2015 році «Лінкс Лабораторії» спільно з державним концерном «Укрспирт» налагодили виробництво якісного технічного спирту, який є основним компонентом для виготовлення омивачів. Таким чином, мережа АЗК «ОККО» може контролювати усі технологічні процеси – від виробництва до логістики та реалізації

Держава

  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!
  • Бюджет забув простих людей
  • Експортно-кредитна агенція

Соцiум

  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"
  • Писатель Борис Барский
  • Лауреати "Людина року 2016"

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 9.2.2017 В Viber - новый генеральный
  • 9.2.2017 Lenovo представила Moto
  • 8.2.2017 "Людина року - 2016" -
  • 30.1.2017 VIII Міжнародний медичний
  • 30.1.2017 Номінація "Нова генерація
  • 30.1.2017 Клуб Альтернативної
  • 20.1.2017 Загублені телефони
  • 3.1.2017 BIG TRADE-MARKETING
  • 27.12.2016 У Новий рік - з
  • 24.12.2016 Переможці Золотої
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені