This version of the page http://www.bizreliz.com/avtosalon/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-09. The original page over time could change.
Автосалон, Автокредит

 

Автосалон, Автокредит

Автокредит "Chery Finance"

З метою зробити покупку нового автомобіля по-справжньому доступною, офіційний імпортер автомобілів Chery в Україні, компанія «Сі Ей Автомотів», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, пропонує скористатися привабливим кредитним продуктом «Chery Finance», від одного з лідерів ринку автокредитування - « Кредобанку ».

Головною перевагою є те, що клієнт зможе вибрати одну з двох програм, керуючись власними уподобаннями. Але в обох випадках термін кредитування становить до 7 років, а перший внесок від 10%.

Перевагою першої програми є пільговий період перших 12 місяців, коли діє спеціальна ставка в 0,001% річних, що фактично перетворює кредит в розстрочку. Таким чином, якщо клієнт має можливість виплатити кредит протягом першого року він практично нічого не переплачує за користування коштами банку-партнера.

Друга програма підійде бажаючим взяти кредит на тривалий термін, але мінімально переплативши за це. В цьому випадку відсутні будь-які комісії і діють привабливі ставки від 10,99% річних. З огляду на це, а також включену в суму кредиту страховку КАСКО зі зниженим тарифом і відсутність необхідності страховки від нещасного випадку, дозволяє в цілому заощадити близько 100 000 грн. в порівнянні зі стандартними умовами кредитування.

Щоб дізнатися детальніше про новий кредитний продукт на придбання автомобілів, про модельний ряд і ціни на автомобілі Chery достатньо звернутись до найближчого дилерського центру у Вашому регіоні або ж відвідати сайт www.chery.ua щоб попередньо зробити вибір на користь однієї з представлених моделей.


ДОВІДКА.

ТОВ «Сі Ей Автомотів» є офіційним дистриб'ютором автомобілів CHERY в Україні. Компанія працює на ринку з 2006 року. На сьогоднішній день в структуру «Сі Ей Автомотів» входить 33 авторизованих точки продажів і 37 сервісних станції, які розташовані по всій території України.

Компанія Chery втілює в життя дух «наполегливої праці та ініціативи», поставивши перед собою мету - виробляти надійні, економічні та екологічні автомобілі.

Macan Turbo з пакетом Performance

Macan як спортивний автомобіль у сегменті компактних позашляховиків від першого дня своєї появи установлює нові стандарти з точки зору динаміки водіння. Сьогодні Porsche підвищує ставку знову. Macan Turbo, оснащений пакетом Performance, нині очолює модельну лінію, вражаючи своїми поліпшеними ходовими якостями, підвищеною маневреністю та ще більшою емоційністю.

V-подібний шестициліндровий двигун об’ємом 3,6 л з двома турбінами розвиває 324 кВт (440 к. с.). Це на 30 кВт (40 к. с.) більше ніж у Macan Turbo, що підносить нову топ-модель на верхівку п’єдесталу модельної лінії. Macan Turbo з пакетом Performance розганяється до 100 км/год за 4,4 секунди (на 0,4 секунди швидше) і розвиває максимальну швидкість 272 км/год (на 6 км/год більше). Максимальний крутний момент також зріс на 600 Нм (на 50 Нм більше), він  доступний водієві в діапазоні між 1500 до 4500 об/хв. Це також збільшує тягове зусилля: час, необхідний для прискорення у режимі  Sport Plus від 80 до 120 км/год, зменшено до 2,9 секунди (на 0,2 с менше). У залежності від типу шин витрата пального (відповідно до NEDC) для нової топової моделі Macan становить 9,4–9,7 л/100 км.

Однак йдеться не лише про  збільшену потужність двигуна  Macan Turbo з пакетом Performance, а й про нову гальмівну систему, кероване та занижене спортивне шасі, пакет Sport Chrono та спортивну вихлопну систему, що входять до стандартного оснащення. Особливістю переднього мосту є гальмівні диски діаметром 390 мм, що на 30 мм більші за диски на Macan Turbo. При гальмуванні диски фіксують 6-поршневігальмівнісупорти червоного кольору. Виключно спортивні налаштування забезпечує система активного управління підвіскою Porsche Active Suspension Management (PASM), яка оптимально адаптована до заниженого на 15 міліметрів кузова автомобіля. Пневмопідвіска з функцією регулювання рівня кузова та заниженням на 10 міліметрів доступна як опція.

Пакет Sport Chrono піднімає продуктивність Macan Turbo на новий рівень. У режимі Sport Plus шасі, двигун і трансмісія під акомпанемент характерного звуку від спортивної вихлопної системи оптимально налаштовані на спортивну їзду. Задля досягнення максимального прискорення семиступенева трансмісія подвійного зчеплення PDK гарантує надзвичайно короткий час відгуку, оптимальні точки перемикання і збільшений крутний момент при перемиканні передач.

Для індивідуалізації Macan Turbo з пакетом Performance доступна низка додаткового обладнання, такого як  пакет оздоблення екстер'єру Turbo, який включає 21-дюймові колеса у дизайні 911 Turbo з пофарбованими у чорний глянець спицями, світлодіодні основні фари з системою PDLS Plus та елементи кузова у чорному кольорі. Пакет оздоблення інтер'єру Turbo пропонує чорний шкіряний інтер'єр з деталями із алькантара, карбону та рішеннями у кольорі, такі як накладки на пороги з логотипом моделі, підсвічені білим.

Macan Turbo з пакетом Performance вже доступний для замовлення у офіційних дилерів в Україні. Вартість нової топ-моделі починається від 3 092 495,00 гривень з податками.*

Renault дарує замові шини

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск акції “RENAULT LOGAN. ЗАВЖДИ ВИГІДНЕ РІШЕННЯ*”, яка триватиме 14 липня по 31 серпня  2016 року включно в дилерській мережі Renault.

 

В Україні компанія Renault успішно працює вже більше 15 років. За результатами шести місяців цього року бренд Renault утримує 1-е місце, займаючи 10,8%** вітчизняного ринку.

 

Досягнені результати обумовлені багатьма факторами, зокрема, відмінним співвідношенням якості, надійності та ціни. Не менш важливим є і вигідна кредитна пропозиція від Renault Finance - незмінного лідера на ринку авто кредитування. Унікальні для українського ринку кредитні умови від виробника допомагають максимально доступно і швидко придбати бажаний автомобіль.

 

Компанія “Рено Україна” постійно проводить серед існуючих та потенційних клієнтів різноманітні цікаві акції.

 

З 14 липня стартує нова акція від компанії Renault RENAULT LOGAN. ЗАВЖДИ ВИГІДНЕ РІШЕННЯ*”.

 

Всі відвідувачі*** дилерських центрів Renault, які з 14 липня по 31 серпня включно придбають автомобіль Renault Loganседан в офіційному дилерському центрі, отримують комплект зимових шин у подарунок****.

 

Під час візиту в дилерський центр Renault буде можливість:

·                    познайомитися з моделями Renault;

·                    провести тест-драйв, а також переконатися на власному досвіді в європейському рівні комфорту автомобілів;

·                    дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

·                    отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Продажі дизельного Renault Captur

У червні 2016 р. в офіційних дилерських центрах Renault починаються продажі Renault Captur в дизельній версії.

 

Renault Captur - нова тенденція міського автомобіля. Ця модель об'єднує характеристики яскравого позашляховика, функціонального мінівена, а також компактного і динамічного хетчбека.

 

В Україні модель Captur представлена 2-ма типами двигунів, які забезпечують  динамічний рух, задоволення від керування та помірні експлуатаційні витрати:

·                    новий бензиновий двигун, об'ємом 1,2 л, потужністю 115 к.с. з коробкою EDC;

·                    вже відомий і популярний в Україні дизельний двигун Renault, об'ємом 1,5 л, 90 к.с. з коробкою EDC.

 

Двигуни, що використовуються в Renault Captur - з турбонаддувом. Турбодвигуни поєднують комфортність керування, економію палива і низькі викиди СО2.

 

Турбодвигун dCi 90просто найкращий в своєму поколінні! У комбінованому циклі витрата палива складає всього 4,1 л/100 км, а викиди СО2 - 103 г/км. Такі характеристики гарантують економне і приємне керування. Реагування і потужність доступні на низьких швидкостях: 90 к. с. і обертальний момент 220 Нм.

 

Для більшого задоволення від керування 6-ступенева автоматична роботизована коробка передач з подвійним зчепленням EDC доступна для обох двигунів - дизельного і бензинового. Перемикання передач швидке і плавне, без ривків і втрати прискорення, а витрату палива можна порівняти з механічною коробкою передач.

 

З автомобілем Renault Captur не потрібно шукати компроміс між дизайном і практичністю:

·                    2-кольоровий дизайн виділяє дах, стійки і дзеркала від кузова. Персоналізація підкреслюється хромованими або кольоровими окантовками: решітки радіатора, протитуманних фар, бічних протекторів, порога багажнику.

·                    Компактні форми, високий кліренс, великі колеса дозволяють легко переміщуватися містом.

·                    Яскравий інтер'єр, оригінальні кольорові рішення та ергономічна панель приладів.

·                    Індивідуальність Captur підсилює дизайн фари, а нова ідентифікація Renault підкреслюється збільшеною емблемою на решітці радіатора.

 

У Renault Captur є все, аби спокійно і впевнено досліджувати світ навколо:

·                    навігаційна система R-Link з вбудованим 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, щоб слухати музику, приймати дзвінки через Bluetooth, прокладати маршрути;

·                    високопродуктивні двигуни;

·                    чохли сидінь, що знімаються;

·                    система допомоги при старті на підйомі;

·                    карта-ключ "вільні руки".

 

Спортивне спорядження, скейтборд, валізи - в Captur вміститься все! Підлогу багажного відділення можна виймати і перевертати, її легко чистити. Яскраве, стильне і легко висувне 11-літрове речове відділення вміщує камеру, ноутбук, воду, путівники і багато іншого. Задній ряд сидінь можна легко пересунути на 16 см, що збільшить багажне відділення з 377 до 455 л. А максимальний обсяг становить 1 235 л.

 

Дизайн, функціональність і комфорт поєднуються з високим рівнем безпеки. Renault Captur заслужив 5 зірок EuroNCAP. Активну і пасивну безпеку забезпечують протитуманні фари з поворотною функцією, посилена структура кузова, 6 подушок безпеки, система курсової стійкості, система допомоги при старті на підйомі, датчик тиску в шинах.

 

корисна інформація

·                    віртуальний шоу рум- відео-презентація, за допомогою якої можна дізнатися про інтер'єр, екстер'єр та персоналізацію Renault Captur https://www.youtube.com/watch?v=LQ-2AyaxxF0

 

Новий дилерський центр Volvo Car

25 квітня 2016 року в одному з найкращих автомістечок України «ВіДі АвтоСіті Аеропорт» відчинив свої двері новий офіційний дилерський центр - «Volvo Car - Київ Аеропорт». 

«Volvo Car - Київ Аеропорт» - це перший в Україні концептуальний дилерський центр Volvo, побудований відповідно до стандартів Volvo Retail Experience (VRE).

Вся концепція Volvo Retail Experience ґрунтується на контрастахвідкрите та закрите, тепле та холодне. Фасади із матового скла вдень виглядають білими та цільними, а ввечері починають просвічуватися. Вражаюче зовнішнє оформлення в холодних тонах контрастує з теплими і гостинними інтер’єрами. Центром уваги салону є зона відпочинку клієнтів, яка оформлена у вигляді затишної вітальні сучасного шведського будинку, оздобленої скандинавськими меблями та натуральними матеріалами.

У шоурумі нового дилерського центру «Volvo Car - Київ Аеропорт», площею 690 кв. м., представлено модельний ряд автомобілів Volvo. А зона сервісу, площа якої складає 600 кв. м., здатна одночасно прийняти на обслуговування 4 автомобілі, що надає можливість скоротити час очікування автомобіля.

Вишукані та надійні автомобілі, найкращі тест-драйви на швидкісному Бориспільському шосе, унікальна послуга «ВіДі Аеропорт Сервіс», власна програма лояльності в партнерстві з WOG, Ощадбанком  та MasterCard. Окрім того, «Volvo Car - Київ Аеропорт» стане першим дилерським центом в Україні, які започаткує новий підхід до обслуговування клієнтів Volvo Personal Service. Відповідно Volvo Personal Service кожен клієнт Volvo матиме особистого механіка для покращення сервісу та прискорення роботи. Все це та набагато більше чекає на Вас у «Volvo Car - Київ Аеропорт».

 

 

Держава

  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!
  • Бюджет забув простих людей
  • Експортно-кредитна агенція

Соцiум

  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"
  • Писатель Борис Барский
  • Лауреати "Людина року 2016"

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 9.2.2017 В Viber - новый генеральный
  • 9.2.2017 Lenovo представила Moto
  • 8.2.2017 "Людина року - 2016" -
  • 30.1.2017 VIII Міжнародний медичний
  • 30.1.2017 Номінація "Нова генерація
  • 30.1.2017 Клуб Альтернативної
  • 20.1.2017 Загублені телефони
  • 3.1.2017 BIG TRADE-MARKETING
  • 27.12.2016 У Новий рік - з
  • 24.12.2016 Переможці Золотої
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені