This version of the page http://www.rise.ua/ua/zzs.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-28. The original page over time could change.
Райз — завжди на крок попереду
Укр
ЗЗР

Компанія «РАЙЗ»  є однією з лідерів в дистрибуції ЗЗР на території України та пропонує оригінальні продукти світових і європейських виробників таких як Bayer, Syngenta, BASF, DowAgroSciences, DuPont, Monsanto, ArystaLifeScience, Самміт-Агро Юкрейн, Cheminova, Chemptura, Nufarm, Terra Vita та ін., а також продукти ТОВ Укравіт Агро і ТОВ Кеміагротрейд,  гарантуючи покупцеві найвищу якість та безпечність щодо впливу на навколишнє середовище.

Компанія «РАЙЗ» покриває потребу в засобах захисту рослин всіх основних сільськогосподарських культур, які представлені наступними групами товарів:

  • Гербіциди (захист культурних рослин від бур’янів)
  • Інсектициди (захист культурних рослин проти шкідливих організмів)
  • Фунгіциди (захист культурних рослин від хвороб)
  • Регулятори росту (стимулятори росту рослин)
  • Протруйники насіння (захист насіння від хвороб та шкідників)
  • Родентициди (боротьба з гризунами)

Філософія напрямку ЗЗР – це насамперед якість у впровадженні новітніх технологічних рішень, а саме в сервісному обслуговуванні та в запропонованих конкурентоспроможних та ефективних продуктах. Ми пропонуємо нашим покупцям не лише найновіші продукти у сфері захисту рослин, а й консультації безпосередньо в полі з приводу їх оптимального застосування.

Компанія «РАЙЗ» приділяє значну увагу також науковим розробкам з вдосконалення систем захисту головних сільськогосподарських культур у співробітництві з науково-дослідними центрами України.
 
 
 
+38
(044)
393 4093
585 2440

Розроблено: WebFormat LLC

 Засоби захисту рослин 

 Мінеральні добрива 

 Агротехніка John Deere 

 Спеціальні добрива  

 Технічний сервіс 

 Насіння 

 Запчастини 

 Логістика 

© 2012 RISE TM