This version of the page http://ua.korrespondent.net/business/auto/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-12-28. The original page over time could change.
Автоновини, останні новини авто в Україні та світі - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
27.1091
 

Авто новини

В Україні попит на нові авто зріс на 40%
Найбільше збільшилися продажі Toyota, Renault і Volkswagen.
ЗАЗ почав виробництво нової моделі
Ціна ZAZ Vida Cargo становить 277,5 тисяч гривень.
РекламаРозіграш автомобіля від AXOR INDUSTRY
Перші 5 років - це невеликий, але важливий період, як для людини, так і для компанії. Подібно до того, як життя дитини від народження до 5 років наповнене значущими етапами становлення і розвитку, так і для молодої активної компанії цей період є основним, що задає темп.
РекламаВласне нове авто – від мрії до її втілення
Заощаджувати на нове авто гроші впродовж багатьох років? Купити вживаний автомобіль і невідомо ще, скільки грошей витратити на його ремонт? Чи можливий третій варіант? 46 тисяч українців на власному досвіді вже переконалися, що саме третій варіант у безнадійній, на перший погляд, ситуації дійсно існує. І, як показує практика, він досить зручний, дієвий і ефективний.
Продаж користованих автомобілів в Україні стрімко зріс
У листопаді цього року продали майже в три рази більше легковиків з пробігом, ніж у листопаді минулого року.
У США показали першу водневу вантажівку
Водневий тягач може з'явитися на дорогах у 2020 році.
В Україні різко зросли продажі електромобілів
За 10 місяців в країні продали 1123 електрокари, тоді як торік - 401 авто.
РекламаКомфорт, свобода та мобільність вже сьогодні
В сучасному житті автомобіль є незамінним другом, адже з власним авто Ви можете працювати, робити покупки, проводити дозвілля та планувати сімейний відпочинок на свій розсуд, не прив’язуючись до громадського транспорту.
У Києві продаж Lexus зріс майже втричі
У столиці масово купують автомобілі преміум-класу, зазначили в Укравтопромі.
РекламаЕко-акція «Купив машину? Посади дерево!»
22 жовтня 2016 року в Києві відбулася щорічна еко-акція «Купив машину? Посади дерево!», ініційована ПІІ «Тойота-Україна» спільно з Міжнародним Благодійним фондом «Україно! Я за тебе!». Активну участь в озелененні міста брали партнери і співробітники ПІІ «Тойота-Україна» та члени їх сімей, також акція була підтримана клієнтами та співробітниками Тойота Центр Київ «Сіті Плаза».
РекламаОдин крок на зустріч мрії
Всі люди на Землі прагнуть жити краще! Розмірковуючи про це, ми вирішуємо, що ж можна зробити для того, щоб наблизитися до своєї мрії. Часто в нагоді стають різноманітні фінансові установи, що надають вільні кошти на розвиток бізнесу, навчання дітей, купівлю житла та автомобіля. Дедалі частіше добробут у нашій уяві передбачає наявність автомобіля, завдяки якому наше життя стає набагато цікавішим та комфортнішим.
РекламаРозкішна осінь від Lexus - неймовірно вигідні цінові пропозиції
З 1 по 31 жовтня 2016 року в офіційній дилерській мережі Lexus в Україні діють неймовірно вигідні цінові пропозиції на легендарні моделі Lexus.
З початку року автовиробництво в Україні впало на третину
Загалом було вироблено 3213 автотранспортних засобів: 2587 легковиків, 484 комерційних автомобіля і 142 автобуси.
РекламаЯк придбати автомобіль?
Купити автомобіль для багатьох людей — це важлива життєва задача, адже він дозволяє придбати свободу переміщення по місту і між містами, додатковий комфорт у поїздці, відсутність тісняви і небажаних зупинок в дорозі й так далі. Але є серйозний мінус — це висока ціна автомобіля, особливо нового, яка досі мало кому по кишені. Це в США люди можуть віддати за машину 2-3 місячних зарплати і спокійно їздити, у нас же доводиться збирати на неї не один рік.
Індія витіснила Корею із топ-5 автовиробників
Південна Корея була серед найбільших виробників авто 12 років поспіль.
РекламаКомфорт, свобода та мобільність вже сьогодні!
В сучасному житті автомобіль є незамінним другом, адже з власним авто Ви можете працювати, робити покупки, проводити дозвілля та планувати сімейний відпочинок на свій розсуд, не прив’язуючись до громадського транспорту. Нарешті можна забути про переповнені автобуси, які далеко не завжди дають нам можливість бути мобільними.
ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

ПОПУЛЯРНІ В РУБРИЦІ

ЧИТАНІ КОМЕНТОВАНІ СОЦІАЛЬНІ
1
ЗАЗ почав виробництво нової моделі
2
РекламаРозіграш автомобіля від AXOR INDUSTRY
3
РекламаВласне нове авто – від мрії до її втілення
4
У США показали першу водневу вантажівку
5
В Україні на 58% зросли продажі нових авто