This version of the page http://kpi.ua/monitoring (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-29. The original page over time could change.
Моніторинг якості підготовки фахівців | Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" 

РозкладБібліотекаe-КампусМедіаВідпочинок

Ви є тут

Моніторинг якості підготовки фахівців



Комплексний моніторинг якості підготовки фахівців в НТУУ«КПІ»

Науково – методичні засади комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ», перший тур якого був проведений восени 2005 року, були закладені на основі відповідних системних досліджень, які проводяться в університеті, починаючи з 1992 року. Відмітимо основні з них:



XXI тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В лютому - березні 2016 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено двадцять перший тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).



XX тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В березні - квітні 2015 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено двадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено близько трьох тисяч студентів ІV курсу, 137-ми спеціальностей, 113-ти кафедр НТУУ «КПІ».



XIX тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В листопаді - грудні 2014 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено дев’ятнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).



XVІІІ тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В березні – квітні 2014 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено вісімнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).



XVІІ тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді – грудні 2013 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено сімнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ "КПІ" (КМЯПФ).



Шістнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У березні – квітні 2013 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено шістнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).



П'ятнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді – грудні 2012 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено п’ятнадцятий  тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).



Чотирнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В березні – квітні 2012 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено чотирнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).



Тринадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді-грудні 2011 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено тринадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ "КПІ" (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено близько 3500 студентів V курсу 142-х спеціальностей 114-ти кафедр НТУУ "КПІ". Було перевірено і оброблено більше 21-ї тисячі робіт ректорського контролю якості залишкових знань з 1023-х фундаментальних, професійно-орієнтованих та фахових дисциплін.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Телебачення
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів