This version of the page http://kpi.ua/admission (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-28. The original page over time could change.
Вступ в НТУУ "КПІ" | Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" 

РозкладБібліотекаe-КампусМедіаВідпочинок

Ви є тут

Вступ в НТУУ "КПІ"



Приймальна комісія НТУУ "КПІ"

Для організації і проведення прийому студентів до Національного технічного університету України "КПІ" створюється Приймальна комісія, головним завданням якої є формування контингенту студентів усіх форм навчання з числа найбільш підготовленої і здібної молоді. Приймальна комісія у своїй роботі керується чинним законодавством України, Умовами прийому до ВНЗ України, Правилами прийому на перший курс НТУУ "КПІ" та іншими нормативними актами.



Правила прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» в 2016 році зі змінами

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» оголошує прийом для здобуття вищої освіти за ступенями бакалавра, магістра, доктора філософії та освітньо–кваліфікаційним рівнем спеціаліста відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України щодо надання відповідних освітніх послуг, виданої в порядку, установленому законодавством, в межах ліцензованого обсягу.



Інформація для вступників на ступінь вищої освіти "бакалавр"

Бакалавр - це освітній ступінь, що здобувається на першому рівні вищої освіти та присуджується вищим навчальним закладом у результаті успішного виконання здобувачем вищої освіти освітньо-професійної програми, обсяг якої становить 180-240 кредитів ЄКТС.



Інформація для вступників на ОКР «спеціаліст» та на ступінь вищої освіти «магістр»

Магістр - це освітній ступінь, що здобувається на другому рівні вищої освіти та присуджується вищим навчальним закладом у результаті успішного виконання здобувачем вищої освіти відповідної освітньої програми. Ступінь магістра здобувається за освітньо-професійною або за освітньо-науковою програмою. Обсяг освітньо-професійної програми підготовки магістра становить 90-120 кредитів ЄКТС, обсяг освітньо-наукової програми - 120 кредитів ЄКТС. Освітньо-наукова програма магістра обов’язково включає дослідницьку (наукову) компоненту обсягом не менше 30 відсотків.



Доуніверситетська пiдготовка в НТУУ "КПІ"

Система доуніверситетської пiдготовки включаєпiдготовчi курси, що здiйснюють поглиблену пiдготовку з конкурсних дисциплiн, орiєнтовану на вимоги конкретних факультетiв, екстернат, вiддiлення лiцейних та спецiалiзованих класiв, пiдготовче вiддiлення.



Післядипломна освіта

Другу освіту можуть отримувати громадяни України, які здобули вищу освіту (базову або повну) та мають бажання отримати кваліфікацію фахівця з іншої спеціальності для розширення своїх кар’єрних можливостей.



Інформація для вступників - іноземних громадян

Організацією навчання, проживання, медичного обслуговування, громадського і спортивного життя іноземних громадян в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» опікується Центр міжнародної освіти НТУУ «КПІ» (ЦМО НТУУ «КРІ»)



Інформація для здобувачів ступеня доктора філософії та доктора наук

Основною формою підготовки здобувачів ступеня доктора філософії на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти є аспірантура.

x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Телебачення
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів