ІНВЕСТИЦІЙНІ СУВЕНІРИ

Монети НБУ
На сьогоднішній день монети є не лише грошовим знаком, засобом грошового обігу і платежу, але і своєрідним джерелом дослідження історичного розвитку, державного устрою та суспільного становлення певної країни. Монети також наділені важливим художньо-мистецьким значенням і в деяких випадках є унікальними витворами образотворчого мистецтва…

Інвестиційні монети України

Інвестиційні монети є поширеним засобом заощадження, інвестування, розрахунків. Ці монети виготовлено з дорогоцінного металу — золота або срібла — найвищих проб відповідно до світових стандартів. Вкладати кошти в монети винятково просто, прибутково і безпечно. Безперечно цей спосіб інвестування можна назвати вишуканим…
Сувеніри
Інколи подарунок повинен бути представницьким, строго виваженим, продуманим але в цей же час вишуканим і таким, що залишиться в пам’яті надовго. Для таких особливих випадків найкраще підійдуть сувеніри від ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК». Вони стануть окрасою будь-якої колекції і принесуть задоволення тим, хто цінує подарунок зі змістом.

.

[24.10.2016]

КУРСИ ВАЛЮТ ТА БАНКІВСЬКИХ МЕТАЛІВ

Валюта Купівля Продаж НБУ
USD 25,60 26,00 25.66
EUR 27,70 28,40 27.93
RUB 0,400 0,415 0,411
  • Вага/грам Купівля Продаж
    1
    2,5
    5
    10
    20
    50
    100

  • Вага/грам Купівля Продаж
    1
    2,5
    5
    10
    20
    50
    100

Подвійна вигода

«Подвійна вигода» – це чудове поєднання депозиту та платіжної картки, що дозволяє накопичувати кошти, мати до них цілодобовий доступ та отримувати додатковий дохід. Оформлення картки здійснюється протягом 15 хвилин. Основною перевагою оновленого продукту є можливість збільшення відсоткової ставки, що нараховується на залишок коштів по картковому рахунку до +3% річних.

Детальніше

Примерно месяц назад с женой решили обратиться в Пинбанк для консультации по ипотечному кредитованию и нисколько не пожалели (хотя изначально про банк не знали и вообще его не рассматривали, зашли случайно)!  Будем рекомендовать вас друзьям и близким!

– Иван

Пiдтримка

Я обслуживаюсь в банке в Киеве на Петровке уже на протяжении 7 лет. Все это время не было ни одной проблемной ситуации. Персонал внимательный, вежливый. Причем сотрудники не меняются. Я думаю это говорит о многом!

– Марія

Стабiльнiсть

Я обслуговуюсь в цьому банку вже майже 3 роки. Дуже задоволена роботою та також обслуговуванням, оскільки співробітники завжди турботливо ставляться особисто до мене, як клiента банку та до інших, як я звертала увагу. Я порадила банк друзям.

– Наталя

Якiсть

Огромнейщий респект сотрудникам 13-го(счастливого)отделения ПИН Банка г.Днепропетровска за оперативное и действительно безстрессовое обслуживание.

— Валентин Петрович

Обслуговування

Інтернет-банкінг це легко

Java-аплет «Реєстратор» призначений для попередньої самостійної реєстрації клієнтів — юридичних осіб, генерації нових ключів ЕЦП, зміни пароля доступу до ключа.

Обслуговування юридичних осіб.

Вхід для клієнтів — юридичних осіб. Робота клієнтів з усіма фінансовими документами.

Центр фінансового контролю

Вхід для ЦФК — юридичних осіб. Робота ЦФК з усіма фінансовими документами.

ПЕРЕЙТИ

ПОРАДИ КЛІЄНТАМ

[Більше статей]

НОВИНИ

0
областей
Дивитися на мапі
0
відділень
Дивитися на мапі
0
банкоматів
Дивитися на мапі
0
терміналiв самообслуговування
Дивитися на мапі