Чому KEMBA y LvBS?

Олег Никулишин,
генеральний директор ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД»

Навчаючись на MBA у LvBS, я не завжди погоджувався з викладачами, бо вважав, що не треба робити так як кажуть вони. Проте це не викликало в мене незадоволення. Радше навпаки − я дуже вдячний, що мав можливість подивитись на себе з іншого боку і змінити оточення. Я вважаю, що це були одні з найкращих років, які я прожив і здобув дуже багато друзів. Бізнес-школа добре на мене вплинула. Мені дійсно тут комфортно.

Костянтин Шумський, 
власник галереї «Iconart»

Ідея створення «Iconart» виникла під час навчання у LvBS, оскільки підсумком програми KEMBA мав стати втілений в життя новий бізнес-проект, який не пов'язаний з основною професійною діяльністю. Я довго обмірковував, що саме могло бути. «Iconart» − проект, який відкрив сучасне українське сакральне мистецтво і показав його світові. У бізнес-школі я здобув інструментарій, сміливість, самоусвідомлення.

Юрій Самець,
заступник керуючого міського відділення АТ «Ощадбанк»

Скажу відверто, для мене KEMBA − це був стрибок вище голови. Я почав дивитися на речі ширше. Тут важко вчитися. Але цю важкість результати виправдовують абсолютно. Також КEMBA LvBS − це середовище, яке спонукає до розвитку. Середовище, яке, після того, як ти сюди потрапляєш, не дає тобі можливості зробити крок назад. Спілкуєшся з людьми, дивишся як вони діють і розумієш − це планка, нижче не можна. Міжнародний навчальний тур суттєво розширив кругозір. Після «пробігу» 10-ти тисяч кілометрів в одну сторону й назад, я зауважив, що земна куля в уяві стала набагато меншою, масштаби змінились. Завдяки туру з’явились нові знайомства в цих країнах. Тепер ми контактуємо з друзями, які є там, зав’язуються певні процеси. І це поштовх до того, чого могло не бути без азійського туру.

Андрій  Вишневський, 
екс-директор департаменту IT ПАТ «Концерн Галнафтогаз»

Найважливіше в процесі навчання   це середовище, в якому перебуваєш. Важливим є те, що по-перше, ти вириваєшся з корпоративного середовища, по-друге, − з професійного. Це helicopter view, коли бачиш вже масштабно, а не вузькопрофільно.  Я став більш відкритим, не боюсь задавати питання, відповідати на виклики. Дуже вдало на випускних урочистостях сказав владика Борис Ґудзяк про необхідність бути борзими підприємцями. Мені подобається ця думка і  я гадаю, що KEMBA LvBS вчить цієї борзості. Адже, середовище бізнес-школи  це товариство, яке не просто формально підібране, тут реально цікаво. Я і по закінченні навчання продовжую приходити на різні події та заходи LvBS. Ностальгія приходить дуже швидко. Дух, який тут відчувається, важко описати, це речі, які ти не зрозумієш, поки сам не відчуєш.

Олесь Піщак, 
аудитор з продажу, «DYB»

Коли вперше прийшов сюди, то був вражений і місцем, і людьми, які там зібрались. Очікування від навчання однозначно перевершило мої сподівання. Залишився в пам’яті азійський тур. Це було повне розвінчання міфу про «китайське». Якби не навчання на MBA, з дуже високою вірогідністю, я б працював у якійсь компанії комерційним директором: вкладав би власні ресурси в когось, а не в себе. Сьогодні ж широта моїх потенційних дій нічим не обмежена. Для мене Львівська бізнес-школа –  це успіх, емоції, підвищення рівня «бекграунду». Коли приходиш сюди, склянка з напівпорожньої стає вщент повною

Ігор Блистів, 
випускник LvBS, директор відділу маркетингу ТзОВ «Кормотех»

Я прийшов на програму MBA, бо для мене важливий персональний ріст та розвиток. Щодня на роботі мені доводиться приймати мудрі та зважені рішення. Для цього потрібне розуміння бізнесу і усіх бізнес-процесів. Навчаючись тут, я набагато краще почав розуміти бізнес зсередини, як він працює. Я зрозумів, як можна працювати по-іншому і вигравати конкуренту боротьбу навіть з іноземними бізнес-компаніями.
Коли я прийшов у Львівську бізнес-школу, переді мною було принципове питання - «Що може Львівська бізнес-школа дати мені?». Уже після першого модуля, я переосмислив це і запитав: «А що я можу дати Львівській бізнес-школі?». Ця атмосфера, люди, спільнота дають впевненість у тому, що світло в кінці тунелю у наші країні є. Я вірю, що такі школи спроможні формувати сучасну бізнес-еліту в Україні.

Едуард Бабенко, 
національний менеджер із продажу, ТзОВ «Вівера Груп»
Если не поднимать вопрос о причинах моего обучения в бизнес школе, а говорить о выборе этой Школы, то первым источником информации для моего выбора были друзья и знакомые, которые уже получили MBA образование в Украине. Аргументирующими факторами для принятия решения в пользу LvBS была информация о преподавательском составе, личные отзывы о процессе обучения моего коллеги по работе Игоря Блыстива, а также данные о положительной атмосфере обучения, что с моей точки зрения, немаловажно. Комплекс выводов, которые я сделал после изучения информации о школе в сети Интернет, дал мне ответ, что нужно учится именно здесь!

Володимир Гаразд,
випускник LvBS, фінансовий директор, ЗАТ «Технопарк ЛЗТА»
Є декілька причин, чому я прийшов на навчання на МВА у LvBS. Основна причина - мені імпонують цінності даної школи - те, що школа створена при Католицькому Університеті. Друге - рівень та підбір викладачів не гірший ніж в інших українських школах, а можливо і кращий. Це дає територіальну і часову перевагу. Третє - це колектив бізнес школи - професійний, грамотний та надихаючий!

Юрій Стогній, 
директор, TOB «SoftServe»
Львівська Бізнес школа при УКУ – це те місце, яке вже лише своєю сутністю надихає на пізнання та здобуття тих дороговказів за котрими прийшов кожен з нас, учасників програми МВА. Окрім цього – це велика спільнота однодумців, котрі доповнюють та збагачують одне одного. Власне, ця спільнота, у поєднанні з висококласною викладацькою і менеджерською командою, і є тими критеріями й чинниками, що привели мене сюди.

Ірина Дмитерко,
випускниця LvBS, фінансовий директор компанії «АГРОКУЛЬТУРА»
Під час навчання на програмі Key Executive MBA, мій особистий ріст «подвоївся» чи то пак «потроївся». І можу сказати, що після закінчення МВА мені ще більше захотілося вчитися. Тут дають глобальне знання конкретних напрямків. Тепер я знаю про що говорити у відділі продажів, або ж де взяти потрібну інформацію. 

Наталія Смуток, 
директор, ТзОВ «Матаі-Україна»
Почувши про програму Key Executive MBA у Львівській бізнес-школі УКУ, я одразу ж нею зацікавилась, тим паче, побачила, що багато моїх знайомих, які, на мою думку, творять сьогодення і майбутнє бізнес-середовища України, уже навчались, або навчаються, або ж планують навчатись у LvBS. Перші позитивні враження від Школи (які були вирішальними при виборі) виправдали себе. А сам процес відкриття і перший навчальний модуль просто перевершили будь-які мої очікування! Поза суперовими викладачами-професіоналами і практиками та професійною роботою менеджменту Львівської бізнес-школи, мене зачарувала атмосфера дружелюбності та натхнення, яка витає у повітрі, дух готовності поділитись набутим досвідом та ідеями, спілкування з учасниками програми (з деякими я, мабуть, ніколи не мала змоги зустрітись). Це все просто вражає! Звісно, знову згадати студентське життя – це ж мрія кожного. На мою думку, програма Key Executive МВА – це новий щабель, на який я вже давно хотіла піднятися... Тому кращі обирають кращих :)

Олена Лексікова,
випускниця LvBS, керівник департаменту аудиторської роботи ПАТ «Концерн Галнафтогаз»
Я прийшла навчатися на програму MBA, щоб стати кориснішою для своєї компанії, у якій займаюся внутрішнім аудитом. Це така ділянка, де потрібно бути компетентною майже у всіх сферах бізнесу. Навчаючись, я хотіла подивитися на бізнес очима власника, щоб правильно оцінювати процеси, і щоб мої зусилля були корисними для керівництва компанії.
Я задоволена, що навчаюся саме у LvBS УКУ. Це школа з надзвичайною аурою - вона дає поштовх вчитися та діяти, вона допомагає долати усі страхи та перепони, і дійсно дає ґрунтовні знання.

Лев Підлісецький, 
випускник LvBS, генеральний директор ВАТ «Південьзахіделектромережбуд»

За 10 років правління великими підприємствами, створивши власний бізнес, я хотів набуті знання та досвід вкласти у певні рамки і розвивати їх, подивитися по-новому на те, що я роблю щодня, критично проаналізувати свої вчинки. Львівська бізнес-школа є саме тим місцем. Це хороша аура у неповторному місті.

Михайло Липка, 
заступник генерального директора ТОВ «РОМА»
Звичайно, це перш за все, атмосфера Українського католицького університету. Відвідавши його раз, ніколи не викинеш з пам'яті позитивні спогади  та враження. Відчуття цілковитого спокою та умиротворення не залишає  впродовж  усього перебування в УКУ.

Тарас Филипчук, 
випускник LvBS, співвласник, директор, ТОВ «Бей Транс»

Аналізуючи фактори, що привели мене на науку у Львівську бізнес-школу, спадають на думку наступні обставини:
1. Ми з дружиною – партнери по бізнесу, тому усвідомлюючи роль знань при розбудові бізнесу, планували разом здобувати бізнес-освіту. Виходячи з цього, проопозиція LvBS була для нас оптимальною з точки зору близькості до офісу і можливого страхування один одного в разі необхідності вирішення термінових справ на підприємстві. Крім того, вивільнявся час для ефективного використання у відсутності потреби добиратися на навчання в інше місто.
2.У нас троє дітей і ми цінуємо кожну додаткову хвилину, проведену разом з сім'єю.
3. Позитивні відгуки у бізнес-середовищі про якість викладання та професійний рівень викладацького складу.
4. Харизма та фаховість працівників LvBS.

Олександр Качмар, 
директор львівської локації компанії «Global Logic Україна»
Обрав Львівську бізнес-школу УКУ через викладацький склад та дуже високу мотивацію працівників Школи. Мені подобається агресивна політика розвитку LvBS в цілому. Від Key Executive MBA очікую отримати нові знання, візії, досвід, нових друзів.

Ігор Черпак, 
випускник LvBS, працює над власним стартапом

Я мріяв навчатися на програмі МВА, бо хотів змінити власний світогляд. Наша освіта з університетської лави не є не якісною, а у Львівській бізнес-школі дають ґрунтовні знання.
На програму я прийшов з власним старапом, тут я зможу отримати досвід для його впровадження. Але найважливішим аспектом навчання у LvBS – є спільнота. Спілкування із бізнес-середовищем дає досвід і відкриває нові можливості.

Назар Городецький, 
директор, компанія «Інтергал-Буд»
У мене завжди було бажання вивчати щось нове та незвідане. Але, як правило, занурившись у роботу та повсякденні клопоти, на навчання не вистачало часу і сили. До того ж, відповідних шкіл у Львові раніше не було. Однак, коли бізнес-школа з'явилася у рідному Львові, я вирішив спробувати...
Проте, це не основний чинник, який спонукав мене розпочати навчання у LvBS. Серед інших – це бажання дізнатися щось нове, розширити світогляд, подивитися на світ іншими очима у іншому середовищі (не такому приземленому та «зашореному»). Ще однією причиною вибору LvBS стало бажання спілкуватися з ініціативними, висококваліфікованими людьми, які є лідерами: щоб бути успішним треба жити поряд з успішними та спілкуватися з ними. Маю надію, що навчання у бізнес-школі дасть мені можливість здобути нові знання і оптимізувати свій робочий процес, систематизувати кроки у тому чи іншому бізнес-процесі, і у майбутньому уникати помилок, яких я достатньо наробив...
Окрім цього, важливим чинником вибору саме цієї Школи стали рекомендації друзів та колег, а також викладачі LvBS, які є інновативними лідерами у бізнес-середовищі і здатні навчати...

  

Key Executive MBA-2014 Graduation

Key Executive MBA-2013 Graduation

  

Key Executive MBA-2012 Graduation