This version of the page http://www.atbmarket.com/news/588/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-17. The original page over time could change.
21 грудня довгоочікуване відкриття магазину АТБ у м. Васильків - сеть АТБ-маркет
Національна мережа продуктових магазинів
  • ukr
  • rus
  • eng
гаряча лінія АТБ 0-800-500-415
CALL BACK

21 грудня довгоочікуване відкриття магазину АТБ у м. Васильків

18.12.2015

Національна мережа продуктових магазинів АТБ стає ще ближче до своїх покупців. З радістю анонсуємо відкриття нового магазину АТБ за адресою: м Васильків, вул. Грушевського, 7 а.

На честь відкриття АТБ ведучий свята розважатиме гостей веселими конкурсами, а першу сотню покупців, які придбають товарів на суму від 100 грн. і більше одним чеком, чекають подарунки - продуктові набори.

Крім цього, у Вас буде шанс взяти участь у розіграші цінних призів. У 17-30 під час святкової програми серед присутніх учасників будуть розіграні: пилосос, мультиварка і телевізор!

Новий дискаунтер АТБ чекає своїх покупців! АТБ - зручно та економно!

 

* Умови участі в акції щодо розіграшу призів:
Придбати будь-яких товарів на суму 100 грн. або більше в день відкриття магазину АТБ 21 грудня 2015 р.; написати П.І.Б. на чеку, опустити його в лототрон, який знаходиться в магазині АТБ за адресою: м. Васильків, вул. Грушевського, 7 а.
Призи розігруються тільки серед присутніх на момент розіграшу.
Під отриманням призу мається на увазі його придбання за 1 грн., В т.ч. ПДВ. Акція тільки для повнолітніх.
Призи розіграшу можуть відрізнятися від зображених на рекламному банері.
** Під «подарунком» мається на увазі придбання продуктового набору за 0,02 грн., Який складається з: борошно пшеничне ТМ "Хуторок" 1,8 кг; печиво вівсяне ТМ "Вигідна ціна завжди" 300 р .; цукор 1 кг; олія соняшникова рафінована ПЕТ ТМ "Добрий кухар" 0,87л .; вівсяні пластівці "Добрий кухар" 0,8 кг. Продуктовий набір видається першим 100 покупцям, які придбали товар в магазині за одним чеком від 100 грн. Один касовий чек дає право на отримання одного набору. Організатор залишає за собою право змінювати вміст пакету без попередження.
Розіграш призів проводить ТОВ «Промолайнер»

Подібні новини