This version of the page http://txt.newsru.ua/sport/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-14. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Спорт ]]>
]]> Спорт
// Спорт // П'ятниця, 14 жовтня 2016 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

У Харкові 15 листопада відбудеться матч Україна - Сербія
УЄФА сьогодні офіційно підтвердила, що 15 листопада в Харкові буде проведено матч Україна - Сербія, що дозволить повернути міжнародні матчі до міста. Про це заявила керівник Харківської ОДА Юлія Світлична на брифінгу за участю голови ФФУ Андрієм Павелком. За її словами, "на даний момент ні в одній країні не діють заборони для громадян на відвідування Харківської області".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 23:03

Кличко матиме можливість повернути пояса WBA і IBF найближчим часом – у бою з Ентоні Джошуа
Чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа і українець Володимир Кличко ведуть переговори про можливий бій і вони близькі до успіху. Як зазначають тренери Джошуа, в бою може бути розіграно не один а два пояси. Так, на бій можуть винести пояс WBA, якого позбувся Тайсон Ф'юрі. Ф'юрі раніше відібрав пояс WBA (разом з WBO та The Ring) у Володимира Кличка.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 22:24

Футбольні клуби кількох європейських країн хочуть створити Північно-Західну лігу
Футбольні клуби з деяких європейських країн планують створити 2021 року Північно-Західну лігу. Переговори з цього приводу ведуть команди з Бельгії, Голландії, Шотландії, Данії, Норвегії та Швеції. Участь в новому турнірі можуть взяти "Аякс", ПСВ, "Фейеноорд", "Андерлехт", "Брюгге", "Селтік", "Рейнджерс", "Мальме", "Русенборг" та "Копенгаген".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 20:49

Порошенко призначив стипендії 83 спортсменам і тренерам з олімпійських видів спорту
Президент України Петро Порошенко призначив стипендії президента 83 спортсменам і тренерам з олімпійських видів спорту. Про це йдеться в указі президента №446 від 12 жовтня. "Призначити стипендії президента України видатним спортсменам і тренерам України з олімпійських видів спорту", - зазначено в документі.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 12:49

Тенісистка Савчук вийшла до парного півфіналу в Тяньцзіні з призовим фондом 500 тисяч доларів
Українсько-китайський дует Ольга Савчук - Ван Яфань вийшов до 1/2 фіналу на турнірі WTA International TianJin Open в Тяньцзіні (Китай) з призовим фондом 500 тисяч доларів, пише "Укрінформ". У чвертьфіналі парного розряду Савчук і Ван Яфань у четвер, 13 жовтня, переграли польсько-турецький тандем Катажина Пітер - Іпек Сойлу - 6:2, 6:4.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 10:14

Ф'юрі добровільно відмовився від чемпіонських поясів
Британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі добровільно відмовився від титулів чемпіона світу за версіями WBO та WBA. За інформацією BBC, таким чином боксер хоче сконцентруватися на лікуванні та відновленні. "Зараз у моєму житті з’явився новий великий виклик. І я це поборю так само, як свого часу переміг Кличка", – зазначив Ф'юрі.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 08:56

У МОК задоволені підготовкою Китаю до Олімпіади-2022
Міжнародний Олімпійський комітет залишився задоволений підготовкою Пекіна до XXIV Зимової Олімпіади 2022 року. "Координаційна комісія МОК завершила в середу перший візит з оцінки готовності, давши високу оцінку відповідності баченню, які було представлено на етапі висунення кандидатури", - заявили в МОК.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 жовтня 2016 р., 23:21

"Хімік" в гостях у "Будівельника" розбив киян та продовжить турне в Черкасах
Київський "Будівельник" у середу 12 жовтня на своєму паркеті поступився принциповому супернику – "Хіміку" з Южного. Господарі програли всі періоди, крім останнього (15:15), підсумковий рахунок матчу – 62:81. "Хімік" продовжить виїзне турне в Черкасах, де також 14 жовтня зіграє з місцевими "мавпами".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 жовтня 2016 р., 22:59

Львівська "Енергія" розгромила французів у Кубку УЄФА з футзалу
Чемпіони України у Львові здобули у середу, 12 жовтня, переконливу перемогу над французьким клубом "Кремлен-Бісетр" - 4:1. На 12-й хвилині першого тайму Сід Бельхадж вивів гостей вперед, проте на 16-й хвилині Булай Ба записав на свій рахунок автогол, після чого у складі господарів відзначилися Роман Кордоба, Тарас Кузь і Олег Легендзевич.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 жовтня 2016 р., 22:28

Матч гандбольного жіночого чемпіонату України може бути визнаний договірним
До офісу Федерації гандболу України (ФГУ) надійшов лист від компанії FederBet, де повідомляється про те, що на матч чемпіонату жіночої Суперліги "Дніпрянка" (Херсон) - "Економ-Універ" (Тернопіль) в букмекерській конторі була зроблена явно завищена ставка. Про це повідомляє прес-служба ФГУ.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 жовтня 2016 р., 13:34




]]>
]]>
П'ятниця, 14 жовтня 2016 р.   Остання новина: 15:55
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2016