This version of the page http://txt.newsru.ua/finance/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-14. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Економіка ]]>
]]> Економіка
// Економіка // П'ятниця, 14 жовтня 2016 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

Нацбанк доповідає про збільшення гривневих депозитів
Строкові депозити фізичних осіб в національній валюті зросли майже на 1% - до 122,1 млрд грн, кошти на вимогу на 3,6% - до 69,7 млрд грн. Водночас депозити населення в інвалюті в доларовому еквіваленті за вересень практично не змінилися, залишившись на рівні 8,4 млрд дол.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 21:35

Президент підписав закон про обсяги страхового запасу газу для постачальників
Так, законом передбачається встановити, що постачальники зобов'язані створювати страховий запас природного газу в розмірі не більше 10% запланованих місячних обсягів постачання природного газу споживачам на наступний місяць. При цьому розмір страхового запасу встановлюється щорічно урядом на однаковому рівні для всіх постачальників.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 18:23

Рівень розрахунків населення за комунальні послуги становить 115% - Зубко
Рівень розрахунків населення за надані комунальні послуги становить 115%, у той час, як у попередні роки цей показник не дотягував до 100%, повідомив віце-прем`єр-міністр України Геннадій Зубко в ході селекторної наради в уряді. "Хотів би прибрати спекуляції з приводу нібито несплати населенням комунальних платежів", - сказав віце-прем`єр.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 14:59

Британці використовують нову п'ятифунтову купюру для програвання платівок
У Великобританії знайшли нове несподіване застосування для випущеної місяць тому пластикової купюри номіналом п'ять фунтів. За її допомогою творчі британці змогли відтворити музику з вінілових платівок. Купюру було використано як голку звукознімача. Куточком купюра торкалася пластинки, а з іншого боку до неї був прикріплений мікрофон.
версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 13:23

Прем'єр доручив місцевій владі завершити підключення будинків до тепла за 5 днів
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив місцевій владі завершити підключення житлового фонду до теплопостачання за п’ять днів. "У нас нормативний термін підключення 14 днів, підключення тепла до будинків, а я не хочу чекати 14 днів, я думаю, що ви можете за п’ять днів підключити всі будинки в містах", - сказав він.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 12:14

РФ скасувала угоду з Україною про нафтопродуктопроводи
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав розпорядження про припинення дії міжурядової угоди з Україною про взаємодію в експлуатації магістральних нафтопродуктопроводів. Про це йдеться в розпорядженні російського уряду. Угодою було регламентовано деякі аспекти експлуатації цих магістральних нафтопродуктопроводів.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 10:49

У Мінсоцполітики розповіли, як отримати субсидії переселенцям
Внутрішньо переміщені особи також можуть претендувати на отримання субсидії на житлово-комунальні послуги – на підставі договору оренди житла. Про це повідомив директор Департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко, передає прес-служба міністерства. Він також зазначив, що сума субсидії у цьому опалювальному сезоні буде досить значною.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 08:34

Офіційний курс валют і банківських металів на 13 жовтня
Офіційний курс валют на 13 жовтня, встановлений Національним банком України. Долар, євро та російський рубль подешевшали. Нацбанк України встановив на 13 жовтня 2016 року офіційні курси валют на рівні: 2580.7400 грн за 100 доларів, 2843.9755 грн за 100 євро, 4.1233 грн за 10 російських рублів.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13 жовтня 2016 р., 07:09

ФГВФО затвердив порядок продажу активів банків, що ліквідуються
В першу чергу повинні виставлятися на продаж активи, що характеризуються високою прогнозованою вартістю (крім працюючих кредитів і цінних паперів) або високим ризиком знецінення, значними витратами на супроводження і зберігання, а також - високою ліквідністю або можливістю формування пулів в межах активів одного банку, який ліквідується.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 жовтня 2016 р., 20:44

Порошенко затвердив угоду України з Європейським інвестбанком, яка принесе 400 млн євро рибгоспам та рослинництву
Президент Петро Порошенко у середу, 12 жовтня 2016 року, підписав закон "Про ратифікацію фінансової угоди (проект "Основний кредит для аграрної галузі - Україна") між Україною та Європейським інвестиційним банком". Цю угоду було укладено 28 грудня 2015 року в Києві, а Верховна Рада ратифікувала її 20 вересня.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 жовтня 2016 р., 17:52




]]>
]]>
П'ятниця, 14 жовтня 2016 р.   Остання новина: 17:13
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2016