This version of the page http://txt.newsru.ua/ukraine/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-14. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Україна ]]>
]]> Україна
// Україна // П'ятниця, 14 жовтня 2016 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

Білецький анонсував програму новоствореної партії "Національний корпус"
Цивільний корпус "Азов" створив політичну партію "Національний корпус". Відповідне рішення було прийнято на з'їзді в Києві 14 жовтня, "за" проголосували 284 із 292 делегатів, 5 делегатів були проти. Партія "Нацкорпус" створена шляхом перейменування партій "Громадянський рух "Чесні справи" і "Патріот України".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 15:19

В МЗС думають, що Захід боїться заганяти Путіна у кут через ядерну зброю
Захід боїться заганяти президента Росії Володимира Путіна у кут через наявність у Москви ядерної зброї. Таку думку висловила заступник глави МЗС України Олена Зеркаль. "Вони дуже бояться того, що Путін, будучи загнаний у кут, може скористатися чимось, чим вони ніколи б не скористалися б", – зазначила Зеркаль.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 14:58

"Венеціанка" схвалить висновок щодо закону про мирні зібрання і підтримає створення Антикорупційного суду
Венеціанська комісія 14-15 жовтня повинна схвалити проект висновку щодо законопроекту про мирні зібрання. Про це заявив президент Венеціанської комісії Джанні Букіккіо. "Так, ми отримали від Києва запит і вже підготували проект висновку, який буде обговорено і схвалено в кінці тижня у Венеції" - сказав він. Букіккіо позитивно оцінив законопроект.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 14:02

Сили АТО за добу не зазнали втрат
У зоні проведення АТО на сході України за минулу добу загиблих і поранених серед українських військових немає, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко. Водночас Лисенко поінформував, що бойовики не припиняють обстрілів позицій сил АТО. Зокрема, противник двічі порушував режим припинення вогню в районі Станиці Луганської.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13:14

Олланд розповів подробиці організації першої зустрічі "нормандської четвірки"
Олланд розповів як організовувалася перша після окупації Криму зустріч новообраного тоді президента України Петра Порошенка і Володимира Путіна на церемонії святкування 70-річчя висадки союзників у Нормандії. Тоді почалася перша зустріч, як її пізніше назвали, нормандської четвірки.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:55

Аваков: поліцейські сили України виходять з депресії
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що поліцейські сили України виходять з депресії, яка була протягом останніх пострадянських років. Про це він сказав в Харківському національному університеті внутрішніх справ у ході урочистих заходів з нагоди складання присяги першокурсниками співробітника поліції.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:17

В Одесі відновлено перерваний через шторм рух транспорту
В Одесі сьогодні відновлено перерваний через шторм 12-13 жовтня рух транспорту на всіх вулицях міста. Станом на 9.00 ранку на всіх дорогах Одеси відновлено проїзд. Частково ускладнений рух по вулиці Отамана Головатого - в бік міста з селища Котовського. Тут ще залишилися невеликі ділянки підтоплень, однак рух транспорту вже налагоджено.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 11:33

Порошенко розповів про політику безпеки, фінансування ЗСУ та перспективи професійної армії
Президент України Петро Порошенко вважає, що російська агресія, яка все ще триває, і військова загроза зі Сходу, очевидна на довгу історичну перспективу. При обороні України від російської агресії загинули 2 тисячі 533 військовослужбовців. На сьогоднішній день 56 тисяч військових уклали контракти зі Збройними силами України.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 11:30

Тука: населенні пункти не входять в зону розведення сил у зоні АТО
Населенні пункти не входять в зону, з якої відводяться війська згідно з рамковими домовленостями Тристоронньої контактної групи про розведення сил у зоні АТО. Про це заявив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука. За його словами, у Станиці Луганській зона відведення українських військових не доходить до КПВВ, на якому вони несуть службу.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:50

Україна в ООН: в Криму - геноцид
Будь-які прояви геноциду супроводжуються нагнітанням ненависті з боку окремих держав до цілих народів: це було під час Голокосту, така ситуація спостерігається, на жаль, і зараз - в окупованому Росією Криму. Про це заявив Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко під час пам'ятного заходу, присвяченого 75-й річниці трагедії Бабиного Яру.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:10

Україна відзначає День захисника. Турчинов: українська армія - одна з найсильніших в Європі
Президент України Петро Порошенко привітав українських воїнів з Днем захисника України і опублікував відео про міць української армії. "Слава нашим захисникам! Слава Україні!" - написав Порошенко. З нагоди свята в державі відбудеться низка заходів: концерти, виставки, фестивалі. Крім того, 14 жовтня 1942 року було офіційно утворено Українську повстанську армію.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 09:51

За добу окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників
Минулої доби російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 обстрілів. Порушуючи "режим тиші", противник відкривав вогонь в районах Талаківки, Мар’їнки та Богданівки з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї, а по Широкиному і Водяному.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 09:36




]]>
]]>
П'ятниця, 14 жовтня 2016 р.   Остання новина: 15:55
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2016