This version of the page http://www.0362.ua/list/40469 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-01. The original page over time could change.
Переваги котлів на твердому паливі - Інформація від компаній - 0362.ua
Встановіть розширення «Новини Рівне - 0362.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Рівне /
  • Інформація від компаній /
  • Переваги котлів на твердому паливі

Переваги котлів на твердому паливі

15:1919.08.2016

Якщо ви плануєте придбати приватне житло або ж звести його за власним проектом, готуйтеся до того, що вам доведеться вирішувати питання з його комунальним забезпеченням. Для цього доведеться купувати спеціальне обладнання. Наприклад, вам обов'язково знадобиться котел. Він дозволить забезпечити приміщення теплом в холодний період року. Якщо агрегат буде, до того ж, двоконтурним, ви одночасно вирішите питання з гарячим водопостачанням.

Варто відзначити, що облаштування автономних систем, хоч іноді і буває вимушеним, має масу переваг. Опалювальний котел дозволяє непогано заощадити на комунальних послугах. Саме тому зараз, в період економічного спаду, на це обладнання переходять навіть ті, у кого будинки підключені до центральної системи. Твердопаливні котли  особливо вигідні в цьому плані. Самі агрегати коштують порівняно дешево. При цьому вони економічні у своїй роботі.

Таке обладнання працює на дешевій сировині. Ви можете використовувати в якості палива кокс, дрова, вугілля, пелети. Дістати таку сировину нескладно. Вона коштує дешево, тому кожен зможе собі дозволити купувати її у великій кількості. Котли на дровах, наприклад, зручні ще й тим, що можуть функціонувати, використовуючи деревні відходи, тріски для горіння. Зрозуміло, це найкращим чином позначається на сімейному бюджеті. З появою такого котла в будинку, на вашу адресу перестануть приходити квитанції з астрономічними цифрами за опалення.

Звичайно, існують також газові та електричні агрегати, однак вони збережуть вам набагато менше грошей. Все ж ціни на ці ресурси постійно зростають. Раніше їх купували через більш високий ККД і автоматичну роботу систем. З появою пелетних і піролізних котлів, твердопаливні агрегати перестали значно поступатися їм в зручності і стали ще більш затребуваними. Зрозуміло, газове і електричне обладнання, як і раніше встановлюється (особливо в квартирах), однак багато власників приватного житла вирішують перейти на тверде паливо.

Застосовується воно і в промисловості. Твердопаливні промислові котли виділяються серед побутових агрегатів своїм значним показником потужності . Вони досить продуктивні. Виготовляються з товстих зварних листів і міцного металу та можуть працювати  довгий період без збоїв. Для їх роботи буде достатньо використовувати біомасу. Підходить і сипуче тверде паливо. Замовити такі котли можна в компанії «Ройек-Львів».

Останні новини

Качественная сельхозтехника и наличие необходимых запчастей к ней – важнейший инструмент успешного фермерства

30 вересня 2016

Мебельная пружина змейка

30 вересня 2016

Что такое вентилируемый фасад?

30 вересня 2016

3G модемы для Интертелеком Rev B 14,7 мБит

29 вересня 2016

Информационные и торговые терминалы на базе сенсорных киосков

29 вересня 2016

Особенности аренды квартир посуточно срочно

29 вересня 2016

Что такое фитинги?

29 вересня 2016

Качественное ГБО от BRC GasEquipment

29 вересня 2016

Свадебные автомобили. Рекомендации по грамотному заказу

29 вересня 2016

Английский язык в совершенстве - языковой центр TOWER

28 вересня 2016

Что делать если вы разводитесь с мужем?

28 вересня 2016

Бытовая техника с доставкой

28 вересня 2016